Bence lamine etmeye gerek yok.. Laminasyon tekniği daha çok postalarda istenen kıvrımı vermek için ince kesilmiş malzemeyi kalıba sokup, birbirine yapıştırıp sıkıyor. Ancak burada laminasyon tekniği ile uğraşmaya gerek yok. Ben yine de ekonomisini de düşünerek meşe yerine ireco öneririm. Sapelli, akaju da olur. BUnlar meşeye göre suya daha dayanımlılar. Aradaki fiyat farkı senin kullanacağın miktar dikkate alındığında 20 -30 TL yi geçmez.
Devrilme konusu önemli, ama aynı zamanda ilginç. Yaklaşım doğru devrilebilirsin. BU durumda , öncelikle su ve yiyecekler, sonrasında seyrü sefer cihazları nasıl korunacak. ? Seyir bacakları nasıl olacak. ? Gece seyri sırasında ya da uyurken devrilirse ne gibi önlemler alınmalı?
Sörf yaparken , düşüp, kafasına direği yedikten sonra yelken üstüne düştüğü için ölen sörfçü hikayeleri biliyorum. Her okuduğum anı kitabında ve filmlerde neredeyse köpekbalığı olmayan an yok gibi.. Bizim yunus gördüğümüz gibi köpek balığı görüyor adamlar. Bir köpek balığı tehlikesinde ne olacak ?
Sörf tahtalarına saldıran camgözler var. Geçenlerde Güney Afrika da geçen gerçek bir filmi izledim. Camgöz kafesi parçaladı.
Üzerinde düşünülecek çok konu var. Çok heyecanlı..