Hayırlı olsun .Keyifle kullanın inşallah.
Artık kar yağarkende sivri Adaya gidebileceğiz. Teşekkürler Ahmet Ilgaz.
Keyfini çıkarın, sıcacık.Elektrik problem gerçekten, bunun için imkanını bulan, tekneler için üretilmiş dickinson tarzı gaz sobalarından kullanıyor.
Alıntı yapılan: Ahmet Kabaalioğlu - 14 Mayıs 2018, 21:48:27 Artık kar yağarkende sivri Adaya gidebileceğiz. Teşekkürler Ahmet Ilgaz.Ahmet'ciğim. Sivriada'yı rotadan çıkartman gerekecek sanırım. Tek yer kaldı HeybeliadaÇamlimanı, o da alarga da.Isıtıcıyı güle güle kullan.
Ahmet hayırlı olsun,darısı benim başıma Cevat ağbinin de dediği gibi,Sivriada'yı çıkar planlardan iki hafta önce gidecektik Sivri de olan teknelerden haber geldi şantiye kurulmuş bağlanmaya yer yokmuş gelmeyin dediler.
Asterix'in webastosu hayırlı olsun . Yahu şu Ahmet Ilgaz acayip iyi birisi. Thas demeden Thasosu anlayıp yazdıklarının üstüne bir sürü de tüyo veriyor. Günes paneli ve ekipmanı araştırırken çok yardımcı oldu. Gerçi ben iki aydır işi ağırdan alıyorum. Bıraksam taa Bakırköy'den gelip gönüllü montaj yapacaktı. Kabaalioğlu dediğin zaten yararları saymakla bitmez. İki tadından yenmez adaş pişti olmuşsunuz. Montaj işlemi eğlenceli geçmiştir. Orada olup sohbetinize de ortak olmak isterdim.
Çıkış kıç aynada olunca marinada pupadan rüzgar estiğinde egsoz rahatsız edici oluyor. Alargada keyif. Hayırlı olsun !Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ahmet Reisler, ellerinize sağlık, iyi günlerde kullanın. İlave Akü ihtiyacı çıkınca ben de mevcudun tamiratından vazgeçmiştim. Sizinkinin ilk yükleme ve devamındaki Amper/Saat ihtiyacı ile Servis Akü kapasiteniz ne kadar?
Keyifle ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah. Genç olmak böyle bir şey ben kışın marinaya bile gitmeye korkar oldum.