Ahmet Reis; sayende Karadeniz'i tanıyoruz. Ne güzel anılar biriktirmişsin; ellerine sağlık.
Abi çok teşekkürler.
Ahmet Üç Denizi bitireyim sıra sende,senin yazdıklarında okunmaz ki kardeşim
Ahmet elinde eski fotoğraflar varise aralara serpiştir
İşin kötüsü çok fazla fotoğrafımız yok, o zmanlar makinamız yoktu zaten, ama başkaları tarafından çekilmiş fotoğraflarımız çıkıyor sıksık karşıma, onları alıyorum hemen arşivime. Olanları paylaşırım elbette.
Ahmet'cim yine sizin oralara gidip sizin gibi düşündük sizin gibi yaşadık.Çok güzel bir renksin kardeşim.
Teşekkür ederim Mustafa Abicim, hatıralarla olduğu gibi hemde fiziki olarak tekrar gideriz inşallah birlikte. Eğer gidebilirsek hep beraber tek kayıkta gidelim.
Ahmet'cim yine sizin oralara gidip sizin gibi düşündük sizin gibi yaşadık.Çok güzel bir renksin kardeşim.
Hem de en güzel renklerden birisi
Çok teşekkür ederim Mücahit, bilmukabele kardeşim
ne denebilir ki.. ellerine sağlık kardeşim.. Şu baban bir zello ya gelse ya..
.
Genelde hafta sonları beraberiz, yine konuştururuz zelloda, ayrıca kahvaltıya da getirmeye çalışıcam.
Eline sağlık Ahmet abi. Bunu okumamıştım. Teşekkürler. Bu arada bazı Terimleri öğrenmek için küçük çaplı staj gerekiyor sanırım 😊
Sağol Oğuzhan, tozlu rafların arasından çıktı, bende sevindim okuyunca tekrardan, iyiki saklamışım.
Nasıl iyi gitti gece gece var ya... var ol Ahmetcim.
Bilmukabele Abi teşekkürler, sen üç denizi paylaşınca aklıma geldi bir şeyler daha olacaktı , biryerlerde diye. Yine bir kaç bir şey daha var sanırım , karıştırayım bakalım arşivi.