Özgür Reis, son lodosta Gelibolu'daki güncel durumu takip etmek için uygulamayı çok kullandım, teşekkür ediyorum.
Resimdeki gibi zincir bozan feneri eksi değer veriyor, mgm'den gelen veri mi yanlış yoksa uygulama içinde bir çevrim vs. mi var?
Bir de, "Ege Adaları geçici devre dışıdır..." mesajı ekranda çok kalıyor ve fener verisini örtüyor. Selamlarımla.
Kullandığını, işe yaradığını söyleyen kişiler oldukça çok seviniyorum! Ben teşekkür ederim..
Bazen istasyonlardan çok garip bilgiler geliyor, bir kısmını uygulama içinde filtre ediyorum ama bazıları (bu sizin gördüğünüz gibi) kaçıyor.
Daha iyi bir filtreleme yapmam lazım sanırım.
Şimdi MGM 'nin sitesinden kontrol edeyim dedim, site komple çökmüş, ulaşılmıyor!
Dolayısı ie uygulama da açılışta hata verip çalışmıyordur şu an..
Ona da farklı bir uyarı-engel koymalıyım sanırım.
yunan adaları uyarısı ekranda 3sn kadar durup yok olmalı, daha uzun süre mi kalıyor ekranda? kaç sn? ya da hiç mi gitmiyor?
Android'in farklı versiyonlarında bu ekrana çıkan otomatik uyarıların özellikleri farklı, mümkün olduğunca generic bir uyarı kullanmaya çalıştım ama yeni versiyonlar çıktıkça ufak tefek uyumsuzluklar çıkıyor sanırım.. sık sık takip edip arkaplandaki işleri de güncellemek lazım ama o kadar sürekli takip edemiyorum tabi.. Ancak böyle geri dönüşler oldukça kontrol edip düzeltiyorum..
Şu sıralar zaten Yunan adaları istasyonları ile uğraşıyorum, sanırım onların meteroloji kurumu hoşlanmadı bu işten, veri çekmeyi zorlaştırdılar, o yüzden şimdi farklı yöntem arıyorum, sanırım havalimanlarının herkese açık anlık rüzgar bilgilerini kullanacağım, üzerinde çalışıyorum..
yakında o uyarı kalkacak..
becerebilirsem deniz istasyonları dışında kıyılara yakın havalimanı bilgilerini de ekleyeceğim..