Yolculuğun başından beri Kamil Kurdoğlu Abimiz takipteydi. Kendisiyle Fırsat buldukça varışımızla ilgili bilgi paylaşıyorduk. Sağolsunlar, Kamil Kurdoğlu, Cüneyt Baygün, Savaş Kavuncu Abilerimiz ve Sevgili Deniz Akaltan iskeledeydiler. Savaş abimizden burada özür diliyorum , daha önce kendisiyle zello da görüşmüş olmama rağmen yüzyüze tanışmadığım için karşılamaya gelen kişinin kendisin olduğunu bilemedim. Daha sonra Kamil Abinin paylaştığı resimde Oğuzhan görmüş o söyledi. Savaş abi'de oradaymış diye. Çok özür benden Savaş Ağabeyime. Cüneyt Baygün abimizle de yüzyüze ilk defa tanışma fırsatı buldum , uzun süredir takipçisi olurum hatta karşılamaya geleceğini Kendisinin "Benim Teknem" sayfasından yazmıştı. Biz çok mutlu olduk.
Yanaşmadan önce Deniz'i arıyoruz artık telsiz falan yok tanıdık mekana geldik ya. Gruptan bağımsız hareket ediyoruz. Deniz'de bize kızıyor ne uğraşıyorsunuz oralarda , gelin bir an evvel ağaç olduk kardeşim burada diye. Keyifli ve güzel vakit geçiriyoruz bu güzel insanlarla. Yine karşılayanlar arasında Cem Yenigül Abimiz varmış , sonradan Deniz söyledi. Aslında sohbette etmiştik ayaküstü.
Biz çok mutlu olduk, evimize gelmiş gibi hissettik, günler sonra karşımızda tanıdık yüzler gördük. Çok güzeldi çok sağolun Dostlar, Abiler.
Sonrasın da Kamil Abiler dönüşe geçtiler. Birazdan Benim Samatya'dan tekne komşum Doğan Amca hoşgeldinize geldi biraz onunla vakit geçirdik. Az sonra yanımıza Dadd üyelerinden Flo Şahin teknesi Özlem ve Özkan Reisler geldiler. Onlarda Bodrum cup a katılacaklarmış. Ardından yine Atakan Bey ve Meral Hanım geldiler. Kendileriyle Karadeniz Rallisinden tanışıyoruz. Bir baktık tanıdık bir tekne daha İzmir'den Nelea gelmiş, onlardan Bodrum Cup a katılacaklarmış, içinde yine Karadeniz Rallisinden tanıdık Nüvit Beyler ve İsmail Tümer Abi var. Onları karşılamaya Azmi Özer Reis ve eşi Zeliha Hanım gelmişler. Bir anda bir sürü tanıdık, ve dostla karşılaştık.
Zaten Deniz bize hiç bir şekilde yabancılık çektirmiyor, bir an yanımızdan ayrılmadı, akşam yemekte de beraberdik geç saate kadar sohbet muhabbet devam ettik. Hatta ben ertesi günü ödül töreni ve kutlamalara falan katılmadan dönüşe geçelim diyordum. Mustafa Abi ve Burak katılmamak nezaketsizlik olur düşüncesindeler. Deniz ikna etti mutlaka kalmalısınız , buraya kadar geldiniz dedi. Bende sesimi çıkartamadım.
Gece geç saate kadar Deniz'le beraber yemekteydik Çok keyifli bir gündü , muhtemelen yazıma da yansımıştır.