Ersin'cim
Evet "saçmalıklar" var demiş.
Üstüne ikiniz konuşmuşsunuz, sen hoşlanmadığını demişsin, adam neden dediğini demiş, ben daha ne diyeyim.
Benim yazım, bence öyle bir yazı değil, çünkü aynı şeyleri bin kez yazdın, bin kez itiraz ettik, bin kez öyle demek istemedim dedin ama bin kez daha aynı tarz yazıyorsun ve eminim ki yazacaksın. Ama artık ben yoruldum. Oynamayacağım. Artık bu tarz yazdıklarına kesinlikle cevap vermeyeceğim ama biliyorsun ki fikir tartışmalarını seviyorum. Hele ki seninle fikir kavgasına bile varım. Bu yüzden fikir temelli her konuda elbette yazarım ama ucunda bu tarz keskin "gerçekler" varsa yazmayacağım.
Lakin konuyu olduğu gibi kabullenmek lazım, mesela, admiralti konusunda iki, üç kez fikrimi yazdım, orada ne dedim, sezonda gerektiğinde kullanılmak üzere demonte olarak durur. Bence de olmalıdır. Sağlam bir havada demir yerinde atarsın 35kg Admiraltiyi kafan rahat olur ama şuan kullanılan yoğurt kaplarında ana demir değildir. Bunun için bu teknelerin kaptanları da o anlamda iş bilmez değildir. Sadece "güncel" olanı, daha kolay ama iş göreni kullanmaları suç değildir.
Burak'a soralım, HR'ın standart ana demiri mi, Admiralti ?
Mesela, Burak, senin yazdıklarını 6-7 satırda neden, niçin, nasıl'ı olacak şekilde yazıvermiş ne güzel. Kim itiraz edebilir ki bu şekilde yazdığında.