Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Heyamolahey Logosu

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Heyamolahey Logosu
OP: 06 Ocak 2017, 01:13:55
Ahali, ıkındım, sıkındım, düşündüm, taşındım falan filan, aşağıdakiler çıktı. Bakın bakalım.

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ynt: Heyamolahey Logosu
#1: 06 Ocak 2017, 01:18:10
Ellerine, emeğine, gözüne sağlık.... hepsi birbirinden zarif... Çektirme imgesi pek güzel bence. Heyamola ile uyuşuyor.
Hazmedelim hep birlikte bir süre
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • Donatan Temsilcileri
#2: 06 Ocak 2017, 01:20:35
Çarkçıbaşı da bunu başka sayfaya taşısa, gayet iyi olur.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#3: 06 Ocak 2017, 01:22:39
Keyifli uğraş oldu benim için. Dinlendirdi. Gerisi hepimize kalmış :)
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

S

Servet

#4: 06 Ocak 2017, 01:32:34
En alttakini beğendim...yanlız alt göwde cok siyaha boğulmuş geldi bana..
  • IP logged

e

erdal duran

#5: 06 Ocak 2017, 01:39:22
Harika bir düşünce ve çizim. Ben üçüncüyü beğendim. Forum için mükemmel ancak bayrak için aynı resmin, uzaktan algılanabilmesi için, daha sembolik çizgilerle grafik çalışmasını yapmak lazım. Tebrikler Hakan hocam (alkış emojisi) :).
  • IP logged

• *
#6: 06 Ocak 2017, 02:33:13
 :)xx :)xx :)xx
  • IP logged

C

Cengo

#7: 06 Ocak 2017, 02:41:21
Kirmizi olsun pahali olsun, ikinci cok guzel duruyor

👏👏👏
  • IP logged

• *
#8: 06 Ocak 2017, 04:48:31
Hepsi de güzel duruyor , eline sağlık Hakan reis. Ancak yarın bir gün flama filan taktığımızda ben de tanınabilirlik açısından kırmızılıyı beğendim Bu arada  üçüncü deki direğide ekleyip baskı kolaylığı açısından çizimi sadeleştirebilirsek daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#9: 06 Ocak 2017, 08:03:32
Birincinin yazı karakterindeki zarafete bak ama Cengo. Kara kız filan ama , güzel kız!
  • IP logged

• *
#10: 06 Ocak 2017, 08:26:03
Ben ikinciyi çok beğendim.  Çektirme gerçekten çok güzel oturmuş. Genelde bu tür logolarda , admiralty çapa, halat, tekne , yelken artık çok klişe oldular.

Ama çektirmenin üstünde direk, yelken yerine , kuş figürleri konması , bence çok anlamlı olmuş. Her şeyden önce çok özgün. Üstelik çoğulluğu temsil ediyor bana.. Ancak çok daha önemlisi özgürlük fikrini çağrıştırıyor.. O nedenle ben iki numara diyorum.

Gerçi Tiryaki kendisi hangi amaçla yaptığını yazsa çok daha fazlasını öğrenme şansımız olur gibime geliyor.

Ancak her durumda iki numarayı çok beğendim ben..

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#11: 06 Ocak 2017, 09:02:13
Ben ikinciyi çok beğendim.  Çektirme gerçekten çok güzel oturmuş. Genelde bu tür logolarda , admiralty çapa, halat, tekne , yelken artık çok klişe oldular.

Ama çektirmenin üstünde direk, yelken yerine , kuş figürleri konması , bence çok anlamlı olmuş. Her şeyden önce çok özgün. Üstelik çoğulluğu temsil ediyor bana.. Ancak çok daha önemlisi özgürlük fikrini çağrıştırıyor.. O nedenle ben iki numara diyorum.

Gerçi Tiryaki kendisi hangi amaçla yaptığını yazsa çok daha fazlasını öğrenme şansımız olur gibime geliyor.

Ancak her durumda iki numarayı çok beğendim ben..

Çok kararsız kaldım ben.... neyse hazmedelim, bunu da oylarız... İsviçre Kantonu gibi olduk zaten...
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#12: 06 Ocak 2017, 09:03:45
Tiryaki reis ,

Eline emeğine sağlık hepsi ayrı güzel ,kırmızı çekici  :D
  • IP logged

• *
#13: 06 Ocak 2017, 09:09:37
Bİr de deniz figürü.. Bu benim hatırladığım, çok eski zamanlardan beri dalgalar için kullanılan bir çizim şekli. İlk önce doğal olarak çektirme dikkat çekiyor ama mavi dalga figürü çok yakışmış. Yine ikinci figürde Heyamola yazısı çok özgün. Hey kısmı farklı tonda ..

Bence her durumda renkli olsun. Çok renk ben de çok sesliliği çağrıştırıyor..

• IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#14: 06 Ocak 2017, 09:29:27
Eline sağlık :)xx :)xx :)xx hepsi bir birinden güzel 2 ve 3 arasında çekimser kaldım.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

Yukarı git