Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Heyamolahey Logosu

• *
Ynt: Heyamolahey Logosu
#15: 06 Ocak 2017, 10:15:38
 :)xx :)xx :)xx eline sağlık Hakan reis.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
#16: 06 Ocak 2017, 10:40:16
Harika bir çalışma olmuş. 1 ve 2 arasında gidip geliyorum. Flama için de kompozisyon olarak uygun bence.
Acaba 2'nin yazısını 1'e taşısak daha mı bir özgün olur 1 numara, bilemedim?
Kırmızı da uzaktan flama da falan dikkat çekici olur ama,,, işte bilemedim?
Bir de acaba pruvaya doğru antik güneş sembollerinden bir obje mi yerleştirsek, viyamız güneşe doğru anlamında aynı zamanda yükseliş ve doğuşu da simgelemiş olur...

Selametle.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#17: 06 Ocak 2017, 11:34:20
Harika bir çalışma olmuş. 1 ve 2 arasında gidip geliyorum. Flama için de kompozisyon olarak uygun bence.
Acaba 2'nin yazısını 1'e taşısak daha mı bir özgün olur 1 numara, bilemedim?
Kırmızı da uzaktan flama da falan dikkat çekici olur ama,,, işte bilemedim?
Bir de acaba pruvaya doğru antik güneş sembollerinden bir obje mi yerleştirsek, viyamız güneşe doğru anlamında aynı zamanda yükseliş ve doğuşu da simgelemiş olur...

Selametle.

Ne dersin Tiryaki? Gitmeden denesen mi?
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#18: 06 Ocak 2017, 11:38:54
Genel olarak kabul görür ve uygulanmaya karar verilirse ufak tefek revizyon tabi ki olur. Suat abi beni tanır ve yanlış anlamayacağından eminim, bir kez ittirip kaktırmaya başlarsak ipin ucunu kaçırabiliriz. O nedenle ricam, biraz daha bakalım, genel olarak olur bu konsept dersek seve seve değişiklikler yaparım. Ama şu aşamada Suat abinin isteklerini uygularsam ardından gelecek tüm istekleri de uygulamam gerekir.  Yanlış anlaşılmamak dileğiyle :)
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
#19: 06 Ocak 2017, 11:43:55
Genel olarak kabul görür ve uygulanmaya karar verilirse ufak tefek revizyon tabi ki olur. Suat abi beni tanır ve yanlış anlamayacağından eminim, bir kez ittirip kaktırmaya başlarsak ipin ucunu kaçırabiliriz. O nedenle ricam, biraz daha bakalım, genel olarak olur bu konsept dersek seve seve değişiklikler yaparım. Ama şu aşamada Suat abinin isteklerini uygularsam ardından gelecek tüm istekleri de uygulamam gerekir.  Yanlış anlaşılmamak dileğiyle :)

Eline ve emeğine sağlık dostum... Haklısım genelin kararından sonra son şeklini vermek en doğrusu...
  • IP logged

T
  • *
#20: 06 Ocak 2017, 11:47:55
Eline sağlık, çok uygun olmuş.
Konsept bence uygun. Tam bizim denizlerimize özel, bizden.

Sonra demişsin ama yine de söylemeden duramayacağım, bir fikir olarak.

4. logo , 2.nin renklerinde, 1. nin yazı şekli, flamada anlaşılacak büyüklükte  :-[ ( söylemeden duramadım valla, kusuruma bakma)
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#21: 06 Ocak 2017, 11:49:33
Eline sağlık, çok uygun olmuş.
Konsept bence uygun. Tam bizim denizlerimize özel, bizden.

Sonra demişsin ama yine de söylemeden duramayacağım, bir fikir olarak.

4. logo , 2.nin renklerinde, 1. nin yazı şekli, flamada anlaşılacak büyüklükte  :-[ ( söylemeden duramadım valla, kusuruma bakma)

Söylemeyin demedim yahu, tam tersine, söyleyin. Sadece revizyonları fikirler paylaşıldıktan sonra yapayım dedim :)
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
    • KUTUP YILDIZI
#22: 06 Ocak 2017, 11:49:51
Eline sağlık Hakan.  :)xx :)xx

Ben istek yapılabilen herhangi bir canlı müzik ortamında hiç bir şey istemem.
Bu genellikle müzik icra eden arkadaşın dikkatini çeker, ve sorar abi sende bir şeyler iste ne çalayım diye.
Yanıtım senin en beğenerek çaldığın  parçayı dinlemek isterim.

Hakan bence seçimi sen yap.  Yavrusunu doğuran ana, onu süslemesini de iyi bilir.
  • IP logged
ВЛАДА / TEOS

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#23: 06 Ocak 2017, 11:56:09
Bunca yıldır yaptığım işler arasında kendi seçimim hiç bir zaman tercih edilmedi :) Bakalım bu kez nasıl olacak.
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#24: 06 Ocak 2017, 12:02:13
Ben 3 numarayı sevdim..
gözlerine, parmaklarına sağlık.. :)
  • IP logged
><(((º>

• *
#25: 06 Ocak 2017, 12:03:58
Bak merak ettim şimdi.. Tiryaki sen hangisini beğendin en çok..
  • IP logged

• *
    • instagram
#26: 06 Ocak 2017, 12:10:30
Küçük bir ilave / hatırlatma:

Enine veya boyuna uzun logolar daha sonra web, antet, flama, roll-up,bayrak gibi uygulamalarda orantısızlıklara neden olabiliyor.

Saygılarımla, 
  • IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
#27: 06 Ocak 2017, 12:46:57
Sevgili Erman,

dediğin doğru , ancak şöyle bir durum söz konusu. Biz blog kurarken bu heyamolahey ismini Ahmet buldu. Blog olunca , heyamolaheyblogspot oldu isim. Hani öyle ki biz bie bloğun ismini doğru yazamaz durumdaydık başlarda. Yani isim ,aslında sosyal medya açısından bakarsan hiç uygun bir isim değil buişleri için.  O yüzden , sosyal medya ya göre düşünmek yerine beğeni daha önemli diye düşünüyorum.

Yoksa yorumun doğru elbette..
  • IP logged

• *
    • instagram
#28: 06 Ocak 2017, 13:02:37
Sevgili Erman,

dediğin doğru , ancak şöyle bir durum söz konusu. Biz blog kurarken bu heyamolahey ismini Ahmet buldu. Blog olunca , heyamolaheyblogspot oldu isim. Hani öyle ki biz bie bloğun ismini doğru yazamaz durumdaydık başlarda. Yani isim ,aslında sosyal medya açısından bakarsan hiç uygun bir isim değil buişleri için.  O yüzden , sosyal medya ya göre düşünmek yerine beğeni daha önemli diye düşünüyorum.

Yoksa yorumun doğru elbette..

Ersin Reis'im,

Benim isme kesinlikle bir itirazım yok, logoya da yok. Hatta renkli logoyu beğendiğimi de belirtmeliyim. Sadece belki daha sonrası ortaya çıkacak ihtiyaçlara göre teknik bir bakış açısı ortaya koymak istedim. 

Renkli logoya odaklanınca sanki hepsi öyle gibi algıladım sanırım. Aslında ben, format olarak 3. ve 4. tasarımlar daha müsait demek istemişim.

Mümkün müdür bilmiyorum, Acaba Heyamolahey yazısını deniz ve dalga gibi koysak Çektirmeyi de üzerine oturtabilir miyiz?

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#29: 06 Ocak 2017, 13:13:55
Mümkün müdür bilmiyorum, Acaba Heyamolahey yazısını deniz ve dalga gibi koysak Çektirmeyi de üzerine oturtabilir miyiz?
3 nolu çalışma için bunu bende düşünmüştüm, yorumlar geldikçe üstad bakacaktır zannımca.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

Yukarı git