Pınar reisin tespiti tamamen doğru Tiryaki.. BU bıçak , çakı merakı ciddi bir hastalık.. Sende olmayabilir.. Ama al bizim Ahmet hastası.. Kaç çakısı bıçağı vardır belli değil.
Başlığın bütününü okudum. İş, zor durumlarda gerekli aletler konusundan bendeki bıçaklar konusuna gelmiş gibi duruyor. Bunu ifade etmek istememiş olabilirsin elbette ama başkaları bunu yanlış anlamış olabilir. Kaldı ki Pınar reis , bu konu tartışılmasın dememiş. Bu başka bir konu başlığında tartışılsın diye bir öneride de bulunmuş. Hani şu Amerikalıların, " bana problem ile gelme , çözümünle gel , yoksa sende bir problemsin " lafı gibi.. ÇÖzüm önermiş ki bu forum sayfalarında sık görülmez nitekim.
Aslında bunlar sadece sanal ortamda tanışılıyor olmaktan kaynaklı yanlış anlaşmalar diye düşünüyorum. Pınar reis, bıçak resimlerini koyan Tiryaki'nin Tuzla'da vapur küpeştesinde çıkan papatyanın resmini çekip , GEKO ya koymuşluğu da vardır.
Ancak Tiryaki'nin son yazdığı kendisini maço hisseden yazısına da güldüm. İki nedenle.. Tiryaki de beni benzer duygulara yaşamaya mecbur etmişti.
Bildiğim kadarı ile Tiryaki, balık tutmaz, zıpkın kullanmaz ve dahi denizden çıkan hiçbir şeyi yemez.. Benim gibi denizden babam çıksa yerim diyen bir deniz canlısı oburu olarak kendimi felaket kötü hissettirmişti..
Oh canıma değsin Tiryaki.. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.. İçimde yağlar ballar eridi.. seni teksaslı maço seniiii.. Beter ol..