Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Lumboz mevzuu

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Ynt: Lumboz mevzuu
#15: 01 Ekim 2017, 14:52:13
E hadi o zaman. Didklemeye devam.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#16: 01 Ekim 2017, 15:03:57
Şimdi internet sitesine girdim. Sarı marı bir şey yok galiba?
  • IP logged

• *
#17: 01 Ekim 2017, 20:00:09
Sevgili Tiryaki
Dudullu İmes sanayi sitesinde.Kazim da İstanbulda olacağım o tarihlerde Istanbul da olursan beraber bile gidebiliriz.Kalite fiyat bileskesinde  boforun eline şu dökülmez ayrıca tekneye özel üretim dahi yaparlar ve amatör denizci dostudurlar zira Ünel kardeşler çok iyi yelkencidirler.
  • IP logged
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#18: 01 Ekim 2017, 20:24:33
Sevgili Tiryaki
Dudullu İmes sanayi sitesinde.Kazim da İstanbulda olacağım o tarihlerde Istanbul da olursan beraber bile gidebiliriz.Kalite fiyat bileskesinde  boforun eline şu dökülmez ayrıca tekneye özel üretim dahi yaparlar ve amatör denizci dostudurlar zira Ünel kardeşler çok iyi yelkencidirler.
Çok teşekkür ederim Kaan reisim. Kasım'dan önce çözmem lazım. Olmadı yarın bir arayıp görüşeyim. Daha İstanbul'a ne zaman giderim hiçbir fikrim yok:)
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#19: 01 Ekim 2017, 22:22:32
Hakan İmes bana 2 km yapabileceğim bişiy varsa telefonun ucundayım.

Birde yengecin camlarının fotoğrafları varsa atarmısın bir göreyim yapılabilecek bişiylerse çizimlerini ben yapabilirim,CNC de yapılabilecek bişiyse bir sürü tanıdığım yer var yardımcı olabilirim..
  • IP logged
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#20: 01 Ekim 2017, 22:39:31

Birde yengecin camlarının fotoğrafları varsa atarmısın bir göreyim yapılabilecek bişiylerse çizimlerini ben yapabilirim,CNC de yapılabilecek bişiyse bir sürü tanıdığım yer var yardımcı olabilirim..

Sağolasın Ali, Yengeç'in mevcut camlarını unut. Olduğu gibi söküp atacağım. Yarın bir arayayım Bofor'u bakalım. Bir de Ersin müsait bir zamanında Perşembe Pazarına bakarım demişti. Haftaya da Aliağa'yı eşeleyip bir şeyler bulacağız bakalım :)
  • IP logged

• *
#21: 01 Ekim 2017, 22:45:35

Sağolasın Ali, Yengeç'in mevcut camlarını unut. Olduğu gibi söküp atacağım. Yarın bir arayayım Bofor'u bakalım. Bir de Ersin müsait bir zamanında Perşembe Pazarına bakarım demişti. Haftaya da Aliağa'yı eşeleyip bir şeyler bulacağız bakalım :)
Aliağa tam kaynağı,erken git dolaş dolaş bitmez :)yanında tulum getirmeyi unutma her tarafın yağ olacak Aliağa da:)temiz gidersen fiyatlar fark lı,tulumla gidersen faklı oluyor:)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2017, 22:47:23 Gönderen: Ali Ünalan »
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#22: 01 Ekim 2017, 22:49:25
yanında tulum getirmeyi unutma her tarafın yağ olacak Aliağa da:)temiz gidersen fiyatlar fark lı,tulumla gidersen faklı oluyor:)

Bak bu sağlam tüyo :)
  • IP logged

S

Salim ORHANLI

#23: 02 Ekim 2017, 08:51:47
Yeni karavanımda camlar klasik çift katlı pleksiglas cam değil. Onun yerine bildiğiniz oto camı kullanmışlar. Kayan camlar için de güzel bir çözüm bulmuşlar. Her iki cam için de sızdırmazlık fitili uygulamışlar. Akşam mesai çıkışı fotoğraflarını çekip burada paylaşayım. Belki fikir verebilir.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#24: 02 Ekim 2017, 10:05:47
Bu hafta taşınma işi bir bitsin, sonraki hafta bir Aliağa yapayım, şansımı yerinde deneyeyim diyorum. Hatta bugün kulaklarını çınlattık, senin emanetleri de getiririm dedim. Dediğin gibi, alan geniş, bütçe dar olunca kasıyor adamı.

Tiryaki reis ,

Gelirsen telefonlaşalım ayrıca tandığım pirinç döküm yapan biri var ve elinde lumbozlarda vardı , bugün oraya yolum düşecek senin ararım o zaman.
  • IP logged

• *
#25: 02 Ekim 2017, 10:33:36
   Herkesten yardım ve destek teklifleri yağıyor, ne çok sevilen biri  Tiryaki kaptan.
Tam bir denizci dayanışması.
Bu gün ben de Perşembe pazarına gideceğim. Bir ihtiyacı olan varsa haber versin.
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#26: 02 Ekim 2017, 13:19:09
Bu hafta taşınma işi bir bitsin, sonraki hafta bir Aliağa yapayım, şansımı yerinde deneyeyim diyorum. Hatta bugün kulaklarını çınlattık, senin emanetleri de getiririm dedim. Dediğin gibi, alan geniş, bütçe dar olunca kasıyor adamı.

Tiryaki reis ,

Gelirsen telefonlaşalım ayrıca tandığım pirinç döküm yapan biri var ve elinde lumbozlarda vardı , bugün oraya yolum düşecek senin ararım o zaman.

Serkancım, haftaya büyük ihtimal geleceğim. Hem Didim'deki organizasyon, hem de lumboz mevzuu için. Mutlaka ararım. Sen yine yolun düştüğünde ara.
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#27: 02 Ekim 2017, 13:23:07
   Herkesten yardım ve destek teklifleri yağıyor, ne çok sevilen biri  Tiryaki kaptan.
Tam bir denizci dayanışması.
Bu gün ben de Perşembe pazarına gideceğim. Bir ihtiyacı olan varsa haber versin.

Cevat reisim, sevilen biri miyim bilmem ama en azından nefret edilen biri olmamaya çalışıyorum tüm yaşantımda. Ama daha önemlisi, her kim olursa, sevmediğim biri bile olsa, ki pek yoktur yaşantımda, hemen her konuda elimden geleni yaparım. Denizci dayanışması ya da aslında özümüzde olan, çocukken okul sıralarında bile öğretilen "imece" kavramı. Günümüz insanı için biraz tartışılır görünse de insan bu kavram sayesinde önce varoldu, sonra insan oldu.

Dilerim deniz ortak paydasında da olsa geliştirebiliriz bu dayanışmayı.
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#28: 02 Ekim 2017, 14:03:30
Yeni karavanımda camlar klasik çift katlı pleksiglas cam değil. Onun yerine bildiğiniz oto camı kullanmışlar. Kayan camlar için de güzel bir çözüm bulmuşlar. Her iki cam için de sızdırmazlık fitili uygulamışlar. Akşam mesai çıkışı fotoğraflarını çekip burada paylaşayım. Belki fikir verebilir.

Gönder bakalım Salim reisim, merakla bekliyorum :)
  • IP logged

Yukarı git