Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: 2017 yılında teknelerimiz yerleri ve seyir planları

• *
Erman 12 tane palamut tumuş.. Çıldırıcam. Masıl tutuyo adam bunları yaa.. Bir de pipet yöntemi varmış. Söz verdi yazacak.
  • IP logged

B

Burak Doneray

Aklıma Ahmet reis geldi şimdi basardı suyu her balıkta havuzluğa,güverteye.Attınmı balığı kıçtan pruvaya kadar durmayacak kayacak derdi sonra 😃
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Bi kere 6 tanesini ben tuttum.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
Helal olsun. :)
  • IP logged

• *
    • instagram
Son parti için buzluğa ihtiyaç var ;)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
Ahmet , İnebolulu balıkçıların pabucununu Erman dama attı..  :)
  • IP logged

T
  • *
Erman 12 tane palamut tumuş.. Çıldırıcam. Masıl tutuyo adam bunları yaa.. Bir de pipet yöntemi varmış. Söz verdi yazacak.

Hey maşallah.
Hani neredeyse balık varsa, garanti yöntem diye överler. Palamut, levrek, lambuka için uygun ve neredeyse beleş rapala. Tükenmez kalem içi kullananda var.
Akdenizde şıpşıp diyorlar galiba.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Andromeda 1 artik Yesilkoy Barinakta. Baglanmamiz sirasinda yardimci olan Irfan ve Hulusi Reislere cok cok tesekkurler.
  • IP logged

• *
Andromeda 1 artik Yesilkoy Barinakta. Baglanmamiz sirasinda yardimci olan Irfan ve Hulusi Reislere cok cok tesekkurler.
Yolculayamadım Andromeda1 i. İşlerden dolayı yetişemedim. En azından kendi adıma büyük eksiklik olacak yer değiştirmeniz. Artık havuzluk sohbetlerine beraber yapacağımız seyirlerde devam edeceğiz :) . Selamlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
Efendim yeni yerini hayırlı olsun..
  • IP logged

• *
Yeni tekneniz hayirli olsun. Tekrardan Yesilkoye hos geldiniz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

Z

Ziya Gunes

Lolipop çubuğu ve anten kablosu yöntemleri de mevcut
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Masal 167 mil yolu, 29,5 saatte tamamladı. Uzun süredir yanımda rahatlıkla güvenebileceğim biri olmadan seyir yapmamıştım. Böyle olunca güzel uyku da çektim. 30 saatte herhalde 5-6 saat belki daha fazla uyumuşumdur. Erman'a çok çok teşekkür ederim.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
Masal 167 mil yolu, 29,5 saatte tamamladı. Uzun süredir yanımda rahatlıkla güvenebileceğim biri olmadan seyir yapmamıştım. Böyle olunca güzel uyku da çektim. 30 saatte herhalde 5-6 saat belki daha fazla uyumuşumdur. Erman'a çok çok teşekkür ederim.

Face Book ta herkes geçmiş olsun derken , ''ya bırakın adamı ilk kez tatil yaptı ,ne geçmiş olsunu'' diyecektim az kalsın.  :)

Erman sağolsun tam yol arkadaşı hem balıkta tutuyor..  C:-)
  • IP logged

• *
    • instagram

Hey maşallah.
Hani neredeyse balık varsa, garanti yöntem diye överler. Palamut, levrek, lambuka için uygun ve neredeyse beleş rapala. Tükenmez kalem içi kullananda var.
Akdenizde şıpşıp diyorlar galiba.
Aynen öyle Kaan reisim... tükenmez kalemin dışı da lüfer kofanada iyi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

Yukarı git