Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: 2017 yılında teknelerimiz yerleri ve seyir planları

• *
    • instagram
Masal , Dimple ve Shima ile uc gundur Sığ Limanda sahane yatıyor. Shima ve Dimple'in buralarda kalmaya devam edeceğini  bildiğinden hasetinden çatlıyor. 2 gün içinde Mersin'e doğru rota tutacak.
Bülent Abi, varışı ne zamana planlıyorsunuz?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
  • Donatan Temsilcileri
Masal , Dimple ve Shima ile uc gundur Sığ Limanda sahane yatıyor. Shima ve Dimple'in buralarda kalmaya devam edeceğini  bildiğinden hasetinden çatlıyor. 2 gün içinde Mersin'e doğru rota tutacak.
Bülent Abi, varışı ne zamana planlıyorsunuz?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Planlamıyorum
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Yengeç hala Kaş limanında sürünüyor. Umutla Eylül'ü bekliyor. Ola ki kaçabilirse rota Gökova.
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Yengeç dellendi, bir kaç saate Göcek rotasına çözüyor palamarı...
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
    • Son Denk Kayıkçısı

Hadi Selametle.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Donatan Temsilcileri

:D Selametle Tiryaki reis.
  • IP logged

• *
Hakan Reis, her şey kolayına olsun, selametle...
  • IP logged

B

Burak Doneray

Haber verin gelince.Tanışalım.Selametle.
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Yengeç körfezi çıkana kadar üç kere daha fikir değiştirince yok dedim, her işte bir hayır vardır. Attım kendimi yine sığınağım Sıçak koyuna. Eylül ortasına bırktım Göcek seyrini.

Sebebine gelince, üç tecrübesiz ve bir dört ayaklı tayfa ile 7 burunlar çekmedi canım. Özellikle de gece. Yalnız sorun yok ama birileri olunca hızursuz oluyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
Efendim Tayo Mar , bir aksilik olmaz ise Cuma sabahı Ayvalık İstanbul seyrine başlayacak.. Poseidon hla hava beriyor , ancak MGM, wind Alert ve windy tahminlerini değiştirdi.

Gerçi benim bu konudaki fovorim Akın reis.10 gün önceden söylemişti havanın bir ara vereceğini.. Biz de o arada yürüyeceğiz bakalım..
  • IP logged

• *
Bugün saat 14:40 itibariyle sıkışan ana yelken sorununu çözüp deneme seyrine çıktım:) salt dalga sesini nasıl özlediysem artık Yalova'daki yazlığımız iskele baş omuzlukta kalınca farkettim geçen zamanı. Bir B noktasına varış amacıyla avara olmasam da dorko 15 bu gece Yalova'da alargada :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
Tayo Mar boğazı Çanakkale Boğazı geçişini tamamladı. Masal da Körfez geçişine başlamak üzere.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2017, 13:06:43 Gönderen: Hasan Toparlak »

• *
  • Donatan Temsilcileri
Oğuzhan Reis, Yalova'ya selam, keyfin bol olsun. Dorko 15'e eşlik etmeyi çok isterdik bu seyirde. Tayomar ve Masal'a da selamet diliyoruz. Tüm dostlara iyi bayramlar.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2017, 13:06:20 Gönderen: Hasan Toparlak »

• *
Oğuzhan Reis, Yalova'ya selam, keyfin bol olsun. Dorko 15'e eşlik etmeyi çok isterdik bu seyirde. Tayomar ve Masal'a da selamet diliyoruz. Tüm dostlara iyi bayramlar.
Çok teşekkürler Mücahit reis. Bir dahaki sefere 2 veya daha fazla tekne seyir yapalım mutlaka. Aklımda Yalova'ya gitmek olmadığından hatta sadece ana yelkeni deneme seyrine çıktığımdan botumu almadım. Yazlığın kıyıya demirledim; birader ve arkadaşlar kıyıdan telefonlarının ışıklarını yakıp bana el salladılar. Ben de onlara karşılık verdikten sonra uyudum. Karaya ayak basmadan bu sabah geri döndüm :) Sizlere de iyi bayramlar. !O__
  • IP logged
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2017, 13:06:03 Gönderen: Hasan Toparlak »

Yukarı git