Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: 2017 yılında teknelerimiz yerleri ve seyir planları

• *
  • Donatan Temsilcileri
Masall'a kendi aramızda yalnızca Masal diyoruz. Lütfen, üzülüyor sonra :)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2017, 13:07:23 Gönderen: Hasan Toparlak »
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
Margarita'nin Istanbul Tuzla icin son iki duzlugu kaldi..
Cuma sabahi Bozcaada'dan ayriliyor.. Ayni gece Asmaliyi veya o bolgeyi hedefliyoruz. Sabahina da oradan Marmarayi geceriz. Hava simdilik baya yatik gorunuyor...

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Bir sesin cıktı sonunda.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
Kadans 11.30 gibi başladığı Marmaris-Göcek seferini 17.00 civarı tamamladı.  Anlaşılmaz şekilde yüksek hızlara ulaştı. Motor - Ana yelken ile.  Deniz çarşaf gibi, baş omuzluktan 7 kn rüzgar.  4600 rpm maximum devirli, 56 hp yanmarla 3150 devirde 9.5 kn hız.  ???

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • IP logged

B

Burak Doneray

Sizin tekne uçak gibi bir şeymiş Hosgeldiniz Hasan reis
  • IP logged

• *
Kadans 11.30 gibi başladığı Marmaris-Göcek seferini 17.00 civarı tamamladı.  Anlaşılmaz şekilde yüksek hızlara ulaştı. Motor - Ana yelken ile.  Deniz çarşaf gibi, baş omuzluktan 7 kn rüzgar.  4600 rpm maximum devirli, 56 hp yanmarla 3150 devirde 9.5 kn hız.  ???

Geçmiş olsun Hasan reis. Yoğurtları sağ Salim getirmişsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Geniş APAZ 27 kn deniz 6.4 görünce sahaneyim dediydim
  • IP logged

• *
Tekne değil, SR71 Black Bird. :)
Maaşallah.
  • IP logged

• *
Kille koyunu bu yüzden seviyorum.  Dolunayın doğuşunda havuzluğu çeviriyor rüzgar Fethiyeye doğru, Babadağın oralardan bir güzel doğuyor ki. 

• IP logged

• *
    • instagram
Kille koyunu bu yüzden seviyorum.  Dolunayın doğuşunda havuzluğu çeviriyor rüzgar Fethiyeye doğru, Babadağın oralardan bir güzel doğuyor ki. 

İşte bunu seviyorum... bir an ordaymışım gibi hissettim...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
Gündüz de bu tarafa dönüyoruz. :)

• IP logged

• *
22'sine kadar el mahkum göcekteyiz. :))
"
Aksaz Deniz Üs Komutanlığı’nın 06.09.2017 tarih ve 725-17 sayılı ve UDHB Fethiye Liman Başkanlığının 07.09.2017 tarih ve E 1163 sayılı yazısına ilişkin, ek’teki duyuruya istinaden 8-22 Eylül tarihinde Aksaz, Marmaris, Fethiye bölgesinde fiili arama kurtarma tatbikatı yapılacağı için Marmaris, Bodrum, Fethiye’ye gidecek teknelerin ek’teki ve aşağıdaki belirtilen tatbikat sahalarına girmemesi önemle rica olunur."

• IP logged

B

Burak Doneray

Ekincik rotasını yapmak isteyenler için sorun olur ama Marmaris için zaten açık geçiyoruz aksiyon olur Yarışlara giderken kışın perşembe günleri eğitim tatbikatlarına denk geliyorduk Askeri gemiler hep çok nazik davrandılar Tatbikatın durumuna göre nerden geçebilirsiniz hep yardımcı oluyorlar .
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Masal Doğu Akdeniz'e girdi. Var bi 45 mil yolu.
  • IP logged

B

Burak Doneray

Selametle.Selamlar ekibe.Yazınızı bekliyoruz .
  • IP logged

Yukarı git