Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Cobra 850

• *
Cobra 850
OP: 02 Mayıs 2017, 21:53:43
Degerli Arkadaslar;

Yeni tekne sahibi olacak birisi icin Cobra 850 ile ilgili goruslerinizi alabilir miyim, ekteki opsiyon icin ne dusunursunuz acaba ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-yelkenli-cobra-850-ingiliz-yapimi-denizci-turk-bayrakli-348743282/detay/

Cok tesekkurler,

Sertac
  • IP logged

• *
  • Arayanlar bulamaz , bulanlar arayanlardır
Ynt: Cobra 850
#1: 02 Mayıs 2017, 22:03:25
Yazılanlar doğru ise Hazır Türk bayraklı olması ve fiyatı ile değerlendirilmesi gereken bir alternatif. Değerlendirmeden kastım güzelce ekspertiz yapılması. Eğer ciddi sorun eksikleri yoksa düşünülebilir.
http://sailboatdata.com/viewrecord.asp?class_id=4504
  • IP logged
I need your clothes your boots and your motocycle

B

Burak Doneray

#2: 02 Mayıs 2017, 23:08:46
Yelken donanımı ve makaralar enteresan bir şekilde yanlış donatılmış Bana satılmak için makyajlanmış gibi geldi (Kozmetik olarak) Dikkatli inceleyin mutlaka karaya alın zehirlinin altına bakın Yelkenler ve donanım ucuz değildir ana yelken arabası sonradan eklenmiş (yeri değiştirilmiş)bumba palangası yanlış bağlanmış,cenova ıskotaları yanlış bir şekilde makaralarla yönlendirilmiş kendinden tramolalı denmiş böyle ufak bir teknede nedeni soru işareti Enteresan geldi bana ben bu tekneyi almazdım.Satan kişi çok para harcamış adam etmek için bilen birisiyle gidin görün öyle karar verin.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2017, 23:28:04 Gönderen: Burak Doneray »

• *
#3: 03 Mayıs 2017, 08:20:40
Cok tesekkurler, bilen gozun bakması baska oluyor, yeni baslayan biri icin fazla riskli geldi simdiden..
  • IP logged

• *
#4: 31 Mayıs 2017, 23:32:40
Bu tekne neredeyse dört yıldır dönem dönem ilana çıkar.
  • IP logged

• *
  • YAZDIKLARIMA O KADAR ÖNEM VERMEYİN.İHTİYAR İŞTE !!
#5: 01 Haziran 2017, 07:53:31
Bu satılan malın ilanına bakıp o kusurları ben saysaydım bana demediğinizi bırakmazdınız......Yalan mı Gestapo?
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#6: 01 Haziran 2017, 11:31:35
Bu satılan malın ilanına bakıp o kusurları ben saysaydım bana demediğinizi bırakmazdınız......Yalan mı Gestapo?
Evet Hüseyin abi mahvederdik seni :) :) :)
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#7: 01 Haziran 2017, 13:21:46
Canınız sağ olsun. :)
  • IP logged

B

Burak Doneray

#8: 02 Haziran 2017, 01:15:47
Beni kayırırlar burada ondan bir şey söylememiştir kimse. Siz devam edebilirsiniz sataşmaya sorun yok .Nedir derdiniz anlamadım neyi ima ediyorsunuz ? Tekne hakkında fikir soruldu cevap verdim .
  • IP logged

B

Burak Doneray

#9: 02 Haziran 2017, 01:21:32
Satanıda tanımam.Tanısamda aynısını yazardım.
  • IP logged

• *
#10: 02 Haziran 2017, 01:51:05
Burak bey yazdıklarımın önünü arkasını bilmeden beni azarlıyorsunuz,sizi bana karşı daha sade ve kibar yazmaya davet ediyorum.
Neden öyle yazdığımı çok merak ediyorsanız yazılarıma bir göz atın sebebini bulursunuz.
  • IP logged

B

Burak Doneray

#11: 02 Haziran 2017, 02:01:30
Evet merak ediyorum lütfen yazın bende anlayayım.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#12: 02 Haziran 2017, 02:21:47
Ben bir espri yapayım dedim, ama olmadı. Hüseyin Abiyi de Burak Reisi de şahsen tanıdığım için açıklama yapmam gerekiyor. Şimdi eskiden bu forum öncesi dönemlerde Satılık tekne ilanlarına Hüseyin Abi direkt olumsuzluklarını yazarak giriş yapardı. Bunu da oldukça sert yapardı. Örneğin " bu tekne eski veya yaşlı" diye başlardı konuya. Bu anlamda ben de o zamanlar ilk tepki verenlerden biri olurdum. Çünkü yaşlı bir tekne sahibiydim. Başkaları da bana yakın tepkiler verirdi. Hatta tanımadan önce çokca da kızardım. Bir keresinde dostumuz Serdar'ın en eski teknesi Hüdaverdi için bir yorumu vardı ki çok kızmıştık kendisine. Ama tanıyınca da üzülmüştük, niyeti kötü değilmiş diye. Ama topa öyle sert girerdi ki Hüseyin Abimiz ister istemez bozulurduk. Şimdi burada Burak daha teknik bir görüş beyan etmiş ve Burak'lada şahsen tanıştığımız ve bu yelken konusundaki birikimini yazışmalarından önce bildiğim için çok tepki vermek gelmedi şahsen içimden hatta bu detayları nasıl görmüş diye de düşündüm. Benzeri bir durumda bir zamanlar Hüseyin Abi'ninde bir tekneye dair yorumunda , rüzgar jeneratörünün pallerinden birinin kırık olduğunu görüp ondan yola çıkarak tekneyi yorumlaması da ilginç gelmişti. Algılarımız da değişiyor demek ki zamanla. Hepinize çok selamlar.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#13: 02 Haziran 2017, 02:24:10
Bu arada bu başlığı açan Sertaç Reis te , Mücahit'lerin Ekim Teknesinin yeni sahibi oldu. Ona da tekrar hayırlı olmasını dilerim. Forumun içindeki ilk tekne alışverişi.( Oğuzhan 'ı saymıyorum onun ki forumun satın alınan ilk teknesi.)
  • IP logged

B

Burak Doneray

#14: 02 Haziran 2017, 02:38:39
Yazınızın sebebi Ahmet reisin yazdıkları ise biraz empati kurup sizin bunu yapmamanız lazım.Bana yaptılar diye aynısını siz niye hiç tanımadığınız birine yapıyorsunuz o zaman.

Azarlamak ve kibar olmamak ise kabul edebileceğim bir şey değil. Yazılarımda kimseye kaba ve saygısızca davranmadım.Sizede böyle bir şey yazmadım.

Hangi nedenle böyle bir istekte bulunuyorsunuz. (Azarlar gibi yazmak,kibar olmamak ve sade yazmamak)
  • IP logged

Yukarı git