Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Cobra 850

B

Burak Doneray

Ynt: Cobra 850
#15: 02 Haziran 2017, 02:54:13
 Fıkra bu ya; Cehennemde yeni bir zebani işe başlamış. İlk gün doğal olarak oryantasyona ayrıldığından diğer bir kıdemli zebani tarafından gezdiriliyormuş. Heryerde dev, yüksek kaynar kazanlar içinde yanan insanlar ve her bir kazanın başında zebaniler varmış. Tabi bizimki yeni ve meraklı her şeyi öğrenmek istiyor. Bakmış derin bir kazanın başında 5 zebani bekliyor.
- Bu ne demiş ?
Diğer zebani cevap vermiş;
- Bu Almanların kazanı, sürekli birlik olup yardımlaşıp üst üste çıkarak yukarıya tırmanıyorlar ve oradakı zebaniler de tırmananı tekrar aşağıya atıyor...
Biraz daha ilerlemişler dev bir kazan daha. Başında 3 zebani bekliyormuş. Bizimki yine dayanamış
- Peki burada niye 3 zebani bekliyor?
Diğer zebani;
- Bu da Amerikalıların kazanı, bunlar da arada yardımlaşıp çıkmaya çalışıyorlar ve görevli 3 zebani de yukarıya çıkanı tekrar aşağıya atıyor.
Bizimki bakmış bir sürü dev kazan ve her kazanın başında çeşitli sayıda görevli zebani varken ileride bir kazan var ki başında hiç zebani falan yok. Hemen atılmış;
- Yahu bu kazanda niye görevli zebani yok, boş mu?
Diğer kıdemli zebani artık bıkkın bir şekilde cevaplamış;
- Ha o mu yok yok o Türklerin kazanı. Orada boşuna görevli zebaniye gerek duymuyoruz. Zaten içlerinden birisi çıkmak için çaba sarfettiğinde diğerleri anında bunu farkedip birlik olarak hemen onu aşağıya çekiyor.

Heyamola hey de bunu yapmıyoruz biz diğer mecraları bilemem takip etmiyorum.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 02:56:10 Gönderen: Burak Doneray »

• *
#16: 02 Haziran 2017, 16:20:27
Bu arada bu başlığı açan Sertaç Reis te , Mücahit'lerin Ekim Teknesinin yeni sahibi oldu. Ona da tekrar hayırlı olmasını dilerim. Forumun içindeki ilk tekne alışverişi.( Oğuzhan 'ı saymıyorum onun ki forumun satın alınan ilk teknesi.)

Ahmet Kaptan, cok tesekkur ederim.. Ekim Teknesini yeni yeri olan Tuzla' ya getirdik Mucahit ve Ece Kaptan' la birlikte.. Ekim' le yeni yeni birbirimize alısıyoruz, insallah bu haftasonu biraz vakit gecirme fırsatı bulacagız..

Bu ve baska konu baslıkları altında cok yardım aldım, en nihayetinde vuslat hasıl oldu, teknemize kavustuk.. Isterseniz hep birlikte "diger baslıklarda bulusmak uzere" diyerek bu baslıgı artık kapatalım..

Hepinize cok cok tesekkurler,

Sertac

• IP logged

B

Burak Doneray

#17: 03 Haziran 2017, 03:36:22
Cevap yazmadığınız için ciddiye almıyorum bundan sonra yazacaklarınızı.Tekrarı halinde Forum yönetimi gereğini lütfen yapsın.Konuyu kapatalım diyen araya giren arkadaşlarada teessüf ederim .Bu benim şahsıma yapılmış ikinci olay benden özür dilenmedi.İncitme kuralını siz koydunuz tekrarı halinde lütfen gereğini yapın .
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#18: 03 Haziran 2017, 09:59:23
Burak Reis merhaba,
Değerli bilgilerinizden, açık yürekli paylaşımlarınızdan çok yararlanıyorum ve size özel bir saygı duyuyorum.

Hüseyin abinin sivri çıkışlarına, hemen her şeye, kızmasın ama, negatif yaklaşmasına  hep müdahale ettiğimiz , " abi hele bir dur" dediğimiz için size değil bize taş atmış olarak algılamıştım ben olayı. Açıkçası size yönelik bir taşlama aklıma bile gelmemişti. Ahmet de böyle düşünmüş olacak ki, o yanıtı vermiş.

Tabii, mesele benim nasıl algıladığım değil, sizin nasıl algıladığınız.
Ben Hüseyin abinin bu konuya açıklık getireceğini düşünüyorum.
Sevgilerimle
  • IP logged
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2017, 10:07:39 Gönderen: Bülent Büyükdağ »
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#19: 03 Haziran 2017, 11:06:49
Gezgin Korsan forumda, yemekli, rakılı-biralı, hesap ödemeli içlerinde o güne kadar benim henüz tanışmamış olduğum korsanların olduğu bir fotoğrafa sevdiğim bir arkadaşa yönelik bir espri yapmış, akabinde fırsatım olmadığından 1-2 gün foruma girememiştim(iyi ki de :) )
O 1-2 günün sonunda forum sayfasını tıkladığımda direkt özel mesaj uyarısı ile karşılaşınca önce mesajı okudum.
Adını mesajlardan gördüğüm-bildiğim ama şahsen tanımadığım bir korsan telefon numarasını vermiş, aramamı istiyordu. Hemen aradım. Benim mesajlarımdan çok rahatsız olduğunu kibar bir dille açıkladı. Gerçekten çok mahcup olmuştum. Niyetimin kimseyi kırmak olmadığını, sadece samimiyetim olan bir arkadaşıma yönelik espri yapmaya çalıştığımı açıklayıp özür diledim, barıştık anlaştık.
Sonra foruma girdim ve beni arayan arkadaşın cevaplarını görünce, kendisini aramış(özür... özel mesajla) ve;
"İyi ki bunları okumadan seni aramışım, yoksa durum fena olacaktı" demiştim.
Şimdi kanka olmasak bile aramız gayet iyi. Sık görüşebilsek kanka bile olabiliriz, o derece yani :)
Bunu neden yazdım? Yazılıp anlatılmak istenenler ile okuyup anladığımız bazen farklı oluyor, bir kez daha vurgulamak istedim.
Hüseyin korsan'ın aşırı şüpheciliği, açık arayan tavrı bazen bende de olumsuz duygular yaratıyor. Hatta kendisiyle(şahsen tanışamadık) forum üzerinden ciddi manada tartışmalarımız da oldu.
Sonra, bende şu intiba oluştu; "Aamaaan ya... adamın olumsuzlukları şahıs üzerine değil ki, konu ve obje üzerine. Salla gitsin :P)
Hayat kısa, kuşlar ötüyor... ;)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2017, 11:08:58 Gönderen: Erol Yapıcı »

• *
  • YAZDIKLARIMA O KADAR ÖNEM VERMEYİN.İHTİYAR İŞTE !!
#20: 03 Haziran 2017, 11:41:15
Teşekkürler Erol korsanım.
  • IP logged

Yukarı git