Ben bir espri yapayım dedim, ama olmadı. Hüseyin Abiyi de Burak Reisi de şahsen tanıdığım için açıklama yapmam gerekiyor. Şimdi eskiden bu forum öncesi dönemlerde Satılık tekne ilanlarına Hüseyin Abi direkt olumsuzluklarını yazarak giriş yapardı. Bunu da oldukça sert yapardı. Örneğin " bu tekne eski veya yaşlı" diye başlardı konuya. Bu anlamda ben de o zamanlar ilk tepki verenlerden biri olurdum. Çünkü yaşlı bir tekne sahibiydim. Başkaları da bana yakın tepkiler verirdi. Hatta tanımadan önce çokca da kızardım. Bir keresinde dostumuz Serdar'ın en eski teknesi Hüdaverdi için bir yorumu vardı ki çok kızmıştık kendisine. Ama tanıyınca da üzülmüştük, niyeti kötü değilmiş diye. Ama topa öyle sert girerdi ki Hüseyin Abimiz ister istemez bozulurduk. Şimdi burada Burak daha teknik bir görüş beyan etmiş ve Burak'lada şahsen tanıştığımız ve bu yelken konusundaki birikimini yazışmalarından önce bildiğim için çok tepki vermek gelmedi şahsen içimden hatta bu detayları nasıl görmüş diye de düşündüm. Benzeri bir durumda bir zamanlar Hüseyin Abi'ninde bir tekneye dair yorumunda , rüzgar jeneratörünün pallerinden birinin kırık olduğunu görüp ondan yola çıkarak tekneyi yorumlaması da ilginç gelmişti. Algılarımız da değişiyor demek ki zamanla. Hepinize çok selamlar.