Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği - DADD

• *

Eh o halde hediye yerini bulmuş diyelim.

Hayırlı olsun Bülent reis. :)
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Dün itibari ile "Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneğinin" hayata geçirilmesi için resmi adımlar atıldı. Başta Zafer Abi olmak üzere bir  sürü dostun ciddi çaba sarfetmiş ve vakit ayırmış olduğunu gördüm. Hepsine buradan teşekkür eder, yeni derneğimizin de camiaya hayırlı olmasını dilerim. Selametle.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

C

Cengo

Otopilot verilirse bende uye olurum :)
  • IP logged

• *

Çıtayı yüksek tut Cengo.

Belki 3. tekne verirler.  ;D
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

C

Cengo

Çıtayı yüksek tut Cengo.

Belki 3. tekne verirler.  ;D

Ucuncu kayigin siparisini verdim abi, Mayis 2018 teslim :)
  • IP logged

• *
Zafer abinin bu çalışmasını önemsiyorum. Zafer abi amatör denizcilik konusunda zaten öteden beri çeşitli faaliyetler yürütüyordu.

Ben dernek oluşumu konusunda tecrübeli değilim. Dernekler ile ilgili yorum yapmam yanlış olur. Ancak iki konu var ki dikkat çekmek istedim.

Şimdi efendim bizim toplumumuzda herkes en iyi başbakan, herkes en iyi teknik direktördür. Çok ilginçtir, en az bilen en fazla süper egoya sahip oluyor. adam bir şekilde yelken eğitmeni olur, sanırsınız geçen hafta Van De Gloob dan döndü.. Bizim toplumumuzda , çekememezlik, hoşgörüsüzlük ve neredeyse başarıya karşı inanılmaz bir kıskançlık var. arabesk kültür , bu topluma yıllardır enjekte edildi. Hepimiz acıların çocuğu, kader kurbanıyız. ah bir imkan olaydı.. Bundan zevk alan bir toplum olduk çıktık.

Mutlu olmak, aşık olmak, başarılı olmak bu ülkede neredeyse her toplum katmanında artık ayıplanır hale geldi. Kendisi hiçbir faaliyet içerisinde olmayan, oturduğu yerden ahkam kesen, süperegolar şimdi bu oluşuma dudak bükeceklerdir.

Elbette eksikler, yanlışlar olur , olacaktır da .. Tüm bunlara rağmen , yeni kurulan dernek yöneticilerinin sabrı, kucaklayıcı yaklaşımları ile bu önemli sorum giderilebilir. Sakın küçümsemeyiniz bu önemli bir problem..

Bir diğeri ise büyüdükçe faaliyetler için gerekecek olan finansman ihtiyacı olacaktır. Ben Amerikalının " money tolks bull shit wolks " deyimini severim.. Tam Türkçe'ye çevirirsek ve birazda ülkemize uyarlarsak, "parasız bir şey olmuyor azizizim.. "

İşin finansal kaynakları önemli. Sonrasında ise bu finansal kaynakların nasıl yönetileceği..

Başta Zafer abiye ve katkı veren tüm dostlara teşekkürler ve başarılar..

• IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Artık web sayfası da var.  "denizlerdeyiz.org"

Hatta orada bir anket var, cevaplarsak sanırım hepimize faydalı olur, ciddi emek harcanıyor gördüğüm kadarıyla.
  • IP logged

Bu hareketin etki gücü üye sayısı ile ve doldurulan anket sayısı ile doğru orantılı değil geometrik olarak katlanacak diye düşünüyorum.Derneğin yaptırım gücünün en önemli kısmını bu rakamlar sağlıyacak.Tüm kalbimle ve beynimle bu derneğin çok iyi şeyler yapacagına ve bu platformun ileride Türkiye'de amatör denizciliğe yön verecek ciddi,devasa bir yapı olacagına inanıyorum.Şimdilik bize düşen denizcilik dediğimiz yaşam ve düşünce biçimini özümsemiş herkesi bu platforma davet etmek,teknesi olanların anketi doldurmasını sağlamak.Sağlıkla kalın :) 
  • IP logged

• *
Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği(DADD) Kurucu Üyelerle 26 Mart 2017 Pazar günü İstanbul Göz Hastanesi Toplantı Salonunda toplanarak 56 imzalı bir tüzük hazırladı.

Kısmetse 23 Nisan 2017 Pazar günü Genel Kurulunu yaparak çizdiğimiz yol haritası ile yol alacak. Hepimize hayırlı olsun.

"Denizlerdeyiz" in Amatör Denizciler için başaracağı kısa ve uzun vadeli işler bu bağlantıda: http://www.denizlerdeyiz.org/anketler/dadd/

Yapmamız gereken tıklamak ve gerekli bilgileri doldurmak. İstekler değerlendirilip yaşama geçirilmeye başlanacak.

Karaya alma ve zehirli boya işi hemen yapılacak işlerden. Avrupa yakası için West İstanbul Marina(WIM), Anadolu yakası için Tuzla Via Port Marina yakın ilgi gösterdi. Kurulacak derneği içtenlikle desteklediklerini söylediler. Kendilerine teşekkür ederim. Birlikte çalışacağız gibi görünüyor.

Sizlere düşen DADD Araştırma Anketini doldurmak. Bize düşen de istekleri yerine getirecek anlaşmalar yapmak. Berabersek buyurun.

Zafer Türkmen

SY Petunia

• IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
E  anketi doldurmayan kalmasın o zaman.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

Merhaba,
Denizlerdeyiz Amatör denizcilik derneği hayırl olsun.
Anket ile bayağı uğraştım ama doldurmayı başaramadım.Safari kullanıyorum belki ondandır.
Dernek üyeliği herkese açıkmıdır?
selamlar
  • IP logged

• *
Merhaba,
Denizlerdeyiz Amatör denizcilik derneği hayırl olsun.
Anket ile bayağı uğraştım ama doldurmayı başaramadım.Safari kullanıyorum belki ondandır.
Dernek üyeliği herkese açıkmıdır?
selamlar

Her Amatör Denizci ye açıktır.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Güzel Haber ,paylaşayım istedim.

"Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği"
kuruluş kaydı tamamlanarak resmi olarak ta faal duruma gelmiştir.
 Hepimize hayırlı olsun.
  • IP logged

• *
Sağolasın Ahmet, Dernekler Masasından gelen iletiyi de koyalım:

34-232-52 kütük numaralı DENİZLERDEYİZ AMATÖR DENİZCİLER DERNEĞİ 05.04.2017 tarih ve saat 09:31 itibariyle kuruluş kaydı yapılmıştır. Başarılar Dileriz. B002

Zafer Türkmen

S/Y Petunia
  • IP logged

Yukarı git