Reisler, DADD Araştırma Anketi:
http://www.denizlerdeyiz.org/anketler/dadd/Anketimizi doldurmadıysanız öncelikle onu doldurmamız gerekiyor.
DADD Araştırma Anketi dolduran(derneğe üye olma isteğini de yansıtır) reis sayısı hızla artarsa marinalarla toplu olarak yıllık sözleşmeleri daha uygun yapabileceğiz, sonuçta marinalar da gelecek tekne sayısını çok önemsiyorlar.
An olarak Anketimiz doldurmuş reis sayısı
280 olmuştur. Üye sayımız hızla artmakta. Teşekkür ederiz.
Biliyorsunuz
Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği (DADD) İstanbul Göz Hastanesi ve benim sponsorluğumda kurulmuş, kurucu üyelerin desteği ile yaşama geçmiş ve sizlerin, derneğe üye olacak reislerin, desteği ile yol alacak bir oluşumdur.
2017 Yılı için hiçbir üyemizden aidat beklentimiz yok(Yasal zorunluluk nedeniyle 1(Bir) TL aidat toplayacağız ).
Aslında 2018 ve sonrası için de olmayacağını ön görüyoruz.
Derneğe gelir sağlayacak birçok yöntem var, onlar üzerinde çalışıyoruz.
Bazı hedeflerimiz ve ideallerimiz var. Bunları hep beraber gerçekleştireceğiz.
İstanbul da
WIM ve
Viaport Marinalar bizim işbirliği yaptığımız marinalar. Yani Güneyden gelecek ya da yeni tekne alıp İstanbul da barındıracak DADD üyeleri bu iki marina ya yönlendirilecek. Her iki marina da derneğimizi destekliyor. Teşekkür ederiz.
Aynı biçimde orta Ege kıyılarımızda da en az bir marina seçtik görüşmeler devam ediyor.
Güllük Körfezindeki Güllük Marina da aşağı Ege de seçtiğimiz marina. Teklifimizi yaptık, haber bekliyoruz. Bu marinayı seçmiş 14 tekne(sayı yükselecektir) Güllük Marina ya yönlendirilecek. İşletme sahibinin hemen Güllük karşısında Port Iasos adlı diğer bir marinası da var. Gerekirse üye teknelerin bu iki marinada da kalabilir. Marinaya destek anlamında işbirliği içinde olmak gerekiyor. Tabi bu marinanın DADD a vereceği destek ile ilintili bir durum. Bekliyoruz.
Marmaris Körfezinde de Marmaris Yacht Marina seçtiğimiz diğer bir marina. Görüşmelerimiz devam ediyor.
Bilgin Bey le yarın görüşüp son durumu belirleyeceğiz.
Marina bize yabancı derneklere(OCC, TO vb.) verdikleri fiyatı teklif ediyor, biz DADD için daha özel bir fiyat olsun ricasında bulunduk. Eğer bu sağlanırsa dernek üyelerine ait
teknelerin kararımıza uyup bu marinaya gitmelerini bekliyoruz. Şu anda 28 teknemiz var oraya gidebilecek. Tabi devam eden sözleşmeleri sona erdikten sonra. Eski bir Yacht
Marin ci olarak ben marinaya güveniyorum ve Bilgin Beyin DADD üyelerine iyi bir olanak sağlayacağına da inanıyorum.
3 Temmuz 2017 Pazartesi başlayacak ve Samsun a kadar uzanacak bir ralli planladık. 21 Gün sürecek.
Rota: Via Port-Poyraz-Şile-Kefken-Akçakoca-Ereğli-Kozlu-Amasra-Cide-İnebolu-Helaldi-Hamsilos-Akliman-Sinop-Gerze-Samsun. Giderken ve dönerken atlamalı olarak bu limanlar ve aradaki birçok koya uğranır.
Amasra(Safranbolu),Sinop(Erfelek) ve Samsun(Amasya, Hattuşşaş Antik Kent) da birer günlük kara gezisi yapılır.
Çok selam.
Zafer Türkmen
S/Y Petunia
zturkmen@denizlerdeyiz.org