Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Böyle bir kızın peşine düşer misiniz?

C
  • *
Ynt: Böyle bir kızın peşine düşer misiniz?
#15: 02 Mayıs 2020, 23:10:44
Bak ne dicem Utku'cum:
Sen bu yazı dizisini takip et.
Muhabbetini yaptığımız konu ile ilgili.
https://benimteknem.blogspot.com/2020/05/ne-mi-aldim-1.html
  • IP logged

C
  • *
#16: 02 Mayıs 2020, 23:13:52
Cücünovirüs güzelmiş.
Yengaya da okudum çok güldü. Doğru dedi gayri bana coconavirüsçüm diyor.

Matay’dan feyz alma bölümüne ne yorum yaptı?

"Matay kim ?" dedi.
  • IP logged

B

Burak Doneray

#17: 02 Mayıs 2020, 23:38:13
Cüneyt abi yeni Dragon hayırlı olsun 😎
  • IP logged

C
  • *
#18: 03 Mayıs 2020, 09:24:58
Cüneyt abi yeni Dragon hayırlı olsun 😎

Töbe de..
Delikanlıyı bozar öyle şeyler..
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
#19: 03 Mayıs 2020, 10:16:41
Cücünovirüs güzelmiş.
Yengaya da okudum çok güldü. Doğru dedi gayri bana coconavirüsçüm diyor.

Matay’dan feyz alma bölümüne ne yorum yaptı?

Tekneyi Hanımefendiye sitede gösterdik ve fikrimizi açtık, ''sen bilirsin'' şeklinde onayını almıştık işin başında.
Buraya yazdıklarım kendilerinin iştigal sahasına girmiyor. Dolayisi ile sizlerin düzeyli yazılarını okuma şerefine nail olamadılar. Cücü ustaya telefon ile danışmak istemiştim ama adamın elini uzatıp bir dövmediği kaldı. ;D
Yıllardır ''sen bilirsin'' denmesinin ne anlama geldiğini öğrenememek de benim hatamdı tabii. ;)
  • IP logged
DeDe

• *
  • Bilen bilir
#20: 03 Mayıs 2020, 18:45:08
Bak ne dicem Utku'cum:
Sen bu yazı dizisini takip et.
Muhabbetini yaptığımız konu ile ilgili.
https://benimteknem.blogspot.com/2020/05/ne-mi-aldim-1.html

Sabah nasıl oldu ise bu ve buna bağlı yazıları atlamışım. :'(

Şöyle başlıyayım bu Cücü namlı bloger  benim ünivesiteden arkadaşımdır kendileri.
Bunu şu nedenle yazıyorum bazılarınız bunlar sürtünüyor, ortalık ısınacak diye düşünmesinler. Yıllardır karşılaşmamıştık kendisi ile. Kısmet Girit Restaronda karşılaşmakmış. Girit bir çoğunuzun da bildiği gibi o zamanlar tam bir korsan yatağı idi. Orada bir çoklarınız ile tanışma fırsatını bulmuştum. !O__
Korsanlar gezmeyi bırakıp da aralarında kapışmaya başladıkları günlerde ortalık toz duman olmuş ve bir taraflara savrulmuştuk. Bir çok dost diye bildiğim denizci ile uzaklaşmıştım. Ama Cücü namlı bu arkadaşım ile aramız hep güzel olmuştur. :)
Neyse ben de ustanın dediği gibi sündürmelere başlamıyayım. Ama laf aramızda bu sündürme lafını çok tuttum.
Bloggerimiz gir bak oku feyz al dediği için girip okudum tabii ki. Zaten arada girip okuduğum tek bloggdur kendisi.  ;)
Bir çok tekne değiştiren ve bayağıda cüsseli bir ustanın, küçücük teknesinin halatına sarılıp gezinen ve bunlar ile de minik bir kitap yazan kişi ile sündürme yapmasını doğrusu yadırgadım. Oysa kendisi bir ağır abidir ve sündürme kelimesi ile cevap vermesi gereksiz kaçmış (acemi yazarın acizane düşüncesi). 8-)
Dragon muhabbetine tekrar dönmemin neden ise resmini koyduğum dragonun sitesinde gördüğüm kürekli kayıkımsı okyanus geçme aparatları idi.
Dragona delikanlıyı bozar diyen arkadaşıma diyorum ki gel bu kayıkımsılardan 2. el bir tane beraber alıp maceraya atılalım. Hanımların dizi dibinde yaşlanacağımıza belki gerçekten menşur oluruz.
Yeni konu başlığı ''Kayıkımsı'' olsun. ;D
  • IP logged
DeDe

• *
#21: 04 Mayıs 2020, 00:25:50
İlandaki dragonun durumunu bilmiyorum ama donanımına göre fiyatı uygun.

Fakat dragon teknik bir teknedir ve kondisyonu iyi olan üç kişi ile idare edilir. En azından tam arma seyirde ve her kontrada kullanılacaksa.

Aslında ben de arada sırada denize çıkabileceğim, treyler ile karaya alınabilen, küçük ve kabinli bir tekne istiyorum zaman zaman ama her oyuncak bir sorumluluk benim açımdan.  ;)
  • IP logged

• *
    • instagram
#22: 04 Mayıs 2020, 07:41:25
Utku Abicim Merhaba,
Tam olarak ne istediğinizi bilmiyorum ama bu tekneler benim gönlümde taht kurmuştu bir bakın isterseniz.. ;)
işletme sahibi ile görüşürseniz, size mavi olanı bir dedenin torunu için aldığını anlatacaktır :)))

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
  • Bilen bilir
#23: 04 Mayıs 2020, 08:50:40
İlandaki dragonun durumunu bilmiyorum ama donanımına göre fiyatı uygun.

Fakat dragon teknik bir teknedir ve kondisyonu iyi olan üç kişi ile idare edilir. En azından tam arma seyirde ve her kontrada kullanılacaksa.

Aslında ben de arada sırada denize çıkabileceğim, treyler ile karaya alınabilen, küçük ve kabinli bir tekne istiyorum zaman zaman ama her oyuncak bir sorumluluk benim açımdan.  ;)

Onur kardeşime kibarlığından ve dedesine yardım etme isteğinden ötürü teşekkür ederim. ;)
Bakın şimdi dedeyiz eyvallah ama kondisyonum konusunda burada sizlere tevazu ile yazılmış  yazılarımdan nasıl bir fikir edindiniz diye bir sorayım? Profil bilgileriniz çok zayıf, fotoğrafınız benim üniversite yıllarında çekilmemiş ise benden genç ve yapılı bir fiziğiniz olduğunu söylüyor. 2. cümleniz yarışçı bir geçmişiniz olduğu izlenimi uyandırıyor.
Cücü gibi kafa kol dalabilirdiniz ama yapmadınız. Bu da bende haza beyefendi ama profilde detay yazacak kadar vakti olmayan ,yoğun çalışmaları arasında dedesine cevap yazan birisiniz fikrini oluşturdu . :)xx
Sorumluluk sahibi bir genç olmanız ve dedeniz ile aynı kafa yapısında olmanız ayrıca takdire şayan. :)
Dedenin takılmalarına  alınmamışsınızdır umarım.
Günaydın, sağlıklı ve sevdikleriniz ile birlikte güzel bir hafta diliyorum. ;)
  • IP logged
DeDe

• *
  • Bilen bilir
#24: 04 Mayıs 2020, 09:02:18
Erman biraderimi buralarda görmek beni çok mutlu etti. :)
Güzel kardeşim benim, Yengecin durumunu okuduğum günlerde nerede ise uykular hepten kaçıyor. ;D
Ahşap tekne hele kabinsiz bir tane bana hediye etseler ''var mı taliplisi, bila bedel'' diye yeni bir başlık açardım.
Vakit bulduğunda dedene bir alo de o güzel sesine hasret kaldım. :'(
Dragon derken amacımız belki de kendimize hala genç olduğumuzu kanıtlamak idi.
Emekliliğimin yaklaştığı günlerde kupe bir araba aldığımda da aynı tepkileri almıştım. ;D 
  • IP logged
DeDe

• *
    • instagram
#25: 04 Mayıs 2020, 09:41:08

Erman biraderimi buralarda görmek beni çok mutlu etti. :)
Güzel kardeşim benim, Yengecin durumunu okuduğum günlerde nerede ise uykular hepten kaçıyor. ;D
Ahşap tekne hele kabinsiz bir tane bana hediye etseler ''var mı taliplisi, bila bedel'' diye yeni bir başlık açardım.
Vakit bulduğunda dedene bir alo de o güzel sesine hasret kaldım. :'(
Dragon derken amacımız belki de kendimize hala genç olduğumuzu kanıtlamak idi.
Emekliliğimin yaklaştığı günlerde kupe bir araba aldığımda da aynı tepkileri almıştım. ;D

Çok sağolun abicim.. sizler de benim için çok değerlisiniz.. arayacağım sizi..
Aman, kaş yapalım derken göz çıkarmış olmayayım. Ben yaşınızdan değil lakabınızdan ötürü dede benzetmesiyle verdim. Tabii ki, daha performanslı tekleneleri de abrayabilirsiniz.. Bizimkisi kendi perspektifimizden bir bakışla naçizane bir öneri..  Diğer taraftan bildiğim kadarıyla tekneyi epoksi kaplı olarak yapıyorlar. Yani öyle dış tarafından çok bir bakım gerektirecek birşey değil gibi.. hatta şöyle iddiada bulunabilirim bakım vakti bu forumdan bu tekneyi yarım günde elden geçirecek 1 düzine adam çıkar.  :)))

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
  • Bilen bilir
#26: 04 Mayıs 2020, 10:44:58
Canımsın benim. :)
Bize aslında oturma mekanı gölge olan bir şeyler lazım.
Dragonda bile küçük rota 3.8 yatımızda kollandığımız plaj şemsiyemizi takabileceğimiz bir aparatı düşünmeye başlamıştım bile. ;D
Şimdilik skorçer açık ara 1. sırada gidiyor. :)xx
Aslında korsanların gezgin olduğu zanlarda bir korsan yatağı projesi konuşulmuştu.
Manal koyu o zamanlarda aklıma kazınmıştı. C:-)
Bekleriz efendim.Özlendiniz. ;)
  • IP logged
DeDe

C
  • *
#27: 04 Mayıs 2020, 14:07:04
Utkucuğum bunu da oku bilhassa..
Yazı dizimizin 2. bölümü efenim. Dedelerle ilgili de bir kaç cümle var binaenaaleyh.
https://benimteknem.blogspot.com/2020/05/ne-mi-aldim-2.html
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
#28: 04 Mayıs 2020, 16:37:20
Yazı dizimizin 2. bölümü efenim. Dedelerle ilgili de bir kaç cümle var binaenaaleyh.

Vay biraderim Cücü  bu günlerde abisini çok sık okur olmuş. ;D

Yoksam ben de Türk denizcilik camiasının fenomenlerinden mi oluyorum. :-[

Hemen girip okurum zaten artık sık sık bloguna giriyorum ama son günlerde bilgisayarıma bir şeyler oldu resimlerini göremiyorum. :'(
  • IP logged
DeDe

• *
  • Bilen bilir
#29: 06 Mayıs 2020, 22:36:04

Vay biraderim Cücü  bu günlerde abisini çok sık okur olmuş. ;D

Yoksam ben de Türk denizcilik camiasının fenomenlerinden mi oluyorum. :-[

Hemen girip okurum zaten artık sık sık bloguna giriyorum ama son günlerde bilgisayarıma bir şeyler oldu resimlerini göremiyorum. :'(

Bana  git blogumu oku diyen arkadaşıma sesleniyorum.
Okudum yorum bile yaptım ama blog özgür heyamola forumu olmadığı için yorumlarım denetlemede bekliyor.  :'(
  • IP logged
DeDe

Yukarı git