Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Teos - Karacasöğüt

Z

Ziya GÜNEŞ

Ynt: Teos - Karacasöğüt
#15: 19 Ağustos 2019, 09:54:07
42 feet için günlük 150 TL ödedik.
Atık verilemiyor maalesef
  • IP logged

• *
#16: 19 Ağustos 2019, 10:11:36
Akyaka’dan haftada iki gün Marmaris DTO’nun atık teknesi Karacasöğüt’e gelir. Haftalık programını oradaki arkadaşlar bilirler. Bu tekne hafta içi her gün Yedi Adalar’a kadar koylara gider ve atık çeker. 
  • IP logged
BALIM SY

• *
#17: 19 Ağustos 2019, 10:18:12

Bu fotoğraf yaz ayında Karacasöğüt sahilini gösteriyor. Alargada ve iskelelere bağlı teknelerin gri su deşarjının sonucu. Yağ zaten yayılıyor. Ayağınıza kadar gelen DTO atık teknesinden yararlanın derim.
  • IP logged
BALIM SY

• *
#18: 19 Ağustos 2019, 12:21:07
Ziya Abi hoşgeldiniz,

Tüm bayram oradaydık ama karşılaşamamışız. Biz Balina'nın yanındayız. BigY.

Geçen sene geldiğimizde teostaki mevcut sözleşmenin bitimine 6 ay vardı. Düşünmeden yaktık. En iyisini yapmışsınız.

Marmaris merkez 20-25 km mesafede. Çok uzak değil, akşam yemeği için Yeşilbelde ayrımından Selimiye'ye gittiğimiz çok oluyor. Bu kadar keyifli bir ortam olunca mesafeler yorucu olmaktan çıktı.

Herhangi bir problemde, teknik destek gereksiniminde, usta konusunda Global ekibi yardımcı olur. Bugüne kadar elektrik, akü vs konularında Marmarise inmeme gerek kalmadan desteklerini alıp sıkıntımızı çözdük.

Tekrar hayırlı olsun, görüşmek üzere  :D
  • IP logged

• *
#19: 19 Ağustos 2019, 12:30:34
Ziya Reis, 40 ft tekne için global'da günlük bağlama ücreti hakkında fikriniz var mı?
Bir de pis su verilebiliyor mu?

Günlük Bağlama ücreti 0,5 Euro/m2 mertebesinde Erkan kaptanım
  • IP logged

Z

Ziya GÜNEŞ

#20: 19 Ağustos 2019, 12:38:39
Ziya Abi hoşgeldiniz,

Geçen sene geldiğimizde teostaki mevcut sözleşmenin bitimine 6 ay vardı. Düşünmeden yaktık. En iyisini yapmışsınız.

Marmaris merkez 20-25 km mesafede. Çok uzak değil, akşam yemeği için Yeşilbelde ayrımından Selimiye'ye gittiğimiz çok oluyor. Bu kadar keyifli bir ortam olunca mesafeler yorucu olmaktan çıktı.

Herhangi bir problemde, teknik destek gereksiniminde, usta konusunda Global ekibi yardımcı olur. Bugüne kadar elektrik, akü vs konularında Marmarise inmeme gerek kalmadan desteklerini alıp sıkıntımızı çözdük.

Gördüm sizi. Sizin oğlanda Göztepe forması vardı. Tam sizin arkanızdayız biz de
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#21: 19 Ağustos 2019, 12:43:44
Ziya Bey selamlar
Bende bir arkadaşıma alternatif olarak önereceğim. Mahzuru yoksa sizin teknenin yıllık bağlanma ücretini öğrenebilirmiyim
Saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#22: 19 Ağustos 2019, 13:42:55
Ziya Abi hoşgeldiniz,

Gördüm sizi. Sizin oğlanda Göztepe forması vardı. Tam sizin arkanızdayız biz de

Yok ben değildim, ben çarşamba günü döndüm. kardeşim oradaydı :)
  • IP logged

• *
#23: 23 Ağustos 2019, 12:09:30
E Birader, çok karşıydın Teos tan ayrılmaya, çağırıp duruyordun.
Bakıyorum Gökova çarpmış seni.....
  • IP logged

• *
#24: 23 Ağustos 2019, 12:19:02
Levent abi selamlar,

Bence Teos'un eski keyfi kalmadı. Bizim ev Girlen mevkiinde, Selis otelin orada. Haftasonları eve bile Seferihisar'a inmeden sağa giren dağ yolundan gidip geliyorum. Merkezdeki yapılaşma, trafik sevimsizleşti, itici bir kalabalık var.

Geçen sene tam 6 ay yaktık, umurumda olmadı.
Yazları güneye inince farkediyorduk dinlendiğimizi ama artık yeter dedik açıkçası...
  • IP logged

• *
#25: 28 Ağustos 2019, 12:06:38
Levent abi selamlar,

Bence Teos'un eski keyfi kalmadı. Bizim ev Girlen mevkiinde, Selis otelin orada. Haftasonları eve bile Seferihisar'a inmeden sağa giren dağ yolundan gidip geliyorum. Merkezdeki yapılaşma, trafik sevimsizleşti, itici bir kalabalık var.

Geçen sene tam 6 ay yaktık, umurumda olmadı.
Yazları güneye inince farkediyorduk dinlendiğimizi ama artık yeter dedik açıkçası...

Deryacım Merhaba,

Lütfen kusuruma bakma, bu mesajını atlamışım ben.
Sığacığa uzun süredir gidemedim, dediğin gibiyse gerçekten yazık olmuş.
Ayrıca, tam da dediğin gibi, güneyin keyfinden/dayanılmaz çekiciliğinden dolayı, biz de teknemizle daha az zaman geçirebilme sonucuna katlanmayı kabul ederek ayrıldık Teos'dan ve sevdiğimiz arkadaşlardan.....
  • IP logged

Z

Ziya GÜNEŞ

#26: 29 Ağustos 2019, 08:37:08
E Birader, çok karşıydın Teos tan ayrılmaya, çağırıp duruyordun.
Bakıyorum Gökova çarpmış seni.....

Siz gelmeyince, vardır bir hikmeti dedik  ?0-?
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#27: 29 Ağustos 2019, 09:36:31
Masal 1 yıl oradaydı. Önerim, Ocak ayında, en soğuk günlerde oraya şöyle 3-5 günlüğüne gidin. Sabahları gün doğarken uyanın. Sıcacık bir kahveyle,  denizin üzerindeki sisin ormanla oynaşmasını, renklerin ahenklerini, kefallerin iskelenin etrafında "fıs fıs" sesler çıkartarak tur atmalarını seyredin. Muazzamdır. Bir de beni de çağır gittiğinde.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#28: 01 Eylül 2019, 23:57:04
Masal 1 yıl oradaydı. Önerim, Ocak ayında, en soğuk günlerde oraya şöyle 3-5 günlüğüne gidin. Sabahları gün doğarken uyanın. Sıcacık bir kahveyle,  denizin üzerindeki sisin ormanla oynaşmasını, renklerin ahenklerini, kefallerin iskelenin etrafında "fıs fıs" sesler çıkartarak tur atmalarını seyredin. Muazzamdır. Bir de beni de çağır gittiğinde.

Benim en sevdiğim şeydir;  soğuk , kasvetli ve karanlık kış günlerinde daha sıcak iklimlere gidip kış ortasında erken baharı yaşamak. Bir kaç yıldır forumun kış etkinliği sayesinde yapıyoruz bunu şükür.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

Yukarı git