Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Küçük kayık ile yaz planları

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Ynt: Küçük kayık ile yaz planları
#75: 28 Nisan 2021, 10:10:15
Mustafa Reis;

İlk yazışmalara bakıyorum da, yok çeki demiriydi, yok ruhsata işletmeydi, yok botların tamiriydi; hazırlık için epey emek ve zaman harcanmış.

Herkes hazırsa, pandeminin müsade ettiği ilk fırsatta "Hadi gidiyoruz" deriz İnşaallah.

Mevlam bakalım neyler; neylerse güzel eyler. Yeter ki sağlık olsun.

Kesinlikle ilk fırsatta gidelim.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
#77: 01 Temmuz 2021, 07:58:36
Mustafa Reis;

İlk yazışmalara bakıyorum da, yok çeki demiriydi, yok ruhsata işletmeydi, yok botların tamiriydi; hazırlık için epey emek ve zaman harcanmış.

Herkes hazırsa, pandeminin müsade ettiği ilk fırsatta "Hadi gidiyoruz" deriz İnşaallah.

Ahmet Reis; Temmuz hafta sonu serbestiyeti de geldiğine göre Riva deresi planını gündeme alsak mı? İlk fırsat bu c.tesi-pazar olabilir mi?
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#78: 06 Temmuz 2021, 08:41:58
Mustafa Reis;

Ahmet Reis; Temmuz hafta sonu serbestiyeti de geldiğine göre Riva deresi planını gündeme alsak mı? İlk fırsat bu c.tesi-pazar olabilir mi?

Bir kaç gündür yoğunluktan foruma girememiştim, görmemişim. artık her zaman gidebiliriz. Bir iki haftadır sivri adanın boşluğunu ve özgürlüğünü yaşıyorduk bundan ötürü  hiç düşünmemiştim. İnsan uzun süre denize de çıkamayınca , ne yapacağını şaşırıyor.
  • IP logged

• *
#79: 08 Temmuz 2021, 00:08:00
Hadi o zaman, ne duruyoruz;  bu Cumartesi-Pazar için organize olalım. Sonra Bayram geliyor, herkes dağılacak.

Hazırlık Listesi:
1. Bot/Motor/Yakıt
2. Çadır/UykuTulumu
3. Kumanya

Katılım Listesi:
1. Hulusi-Mehmet Akif
2.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
#80: 08 Temmuz 2021, 08:39:07
Hulusi Reisim bu hafta sonu çok güzel rüzgar var.Uzun zamandır yelken seyri yapmamıştım.Bu hafta gün boyu yelken seyri akşamı nda Sivri ada planlaması yapmıştık çocuklarla.
Küçük kayık da henüz hazır değil.Bakımları yapılmadı. Bu sebeple affımızı rica ederiz
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#81: 08 Temmuz 2021, 11:53:58
Benimde bu hafta sonu mazeretim var, aile büyüklerini İnebolu'ya götürmem gerekiyor. Sıkışık bir hafta sonu oldu benim için. Bende affımı rica ediyorum.
  • IP logged

• *
#82: 09 Temmuz 2021, 00:44:54
Önümüzdeki hafta sonu artık bayram haftasına giriliyor; sonra da aşağı seferleri  başlar. Artık sonbahar'a kalır herhalde? Ama elbet bir gün o Riva projesi gerçekleşecek; takibe devam.

O zaman B planını gündeme alalım;  Sivri'de görüşmek üzere Mustafa Reis.

Ahmet Reisim, aile büyüklerine hizmet ve hürmet önemli; siz de bunu layıkı ile yapıyorsunuz; ne mutlu sizlere. Riva'ya da sıra gelecek İnşaallah, hiç mesele değil.
  • IP logged

• *
Küçük kayık ile yaz planları
#83: 07 Nisan 2022, 16:49:57
Bu yıl, Ramazan Bayramı sonrası, Riva deresi etkinliğine de sıra gelir mi acaba?

İstemek, başarmanın yarısıdır.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#84: 08 Nisan 2022, 12:41:02
Abi gelsin artık, gidelim kampımızı da atalım, benim bot motor, tulum çadır hazır, hatta bir tane de yedek çadırım var.

Hazırlık Listesi:
1. Bot/Motor/Yakıt
2. Çadır/UykuTulumu
3. Kumanya

Katılım Listesi:
1. Hulusi-Mehmet Akif
2.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2022, 10:05:22 Gönderen: Ahmet Kabaalioğlu »

• *
#85: 08 Nisan 2022, 13:32:39
Tarih belirleyelim belki gelmek isteyenler olur.
Bu hafta sonu Tirilye'ye gidip KÜÇÜK Kayığın durumuna bakacağım. Belki diğer hafta alıp gelirim diye düşünüyordum.Kemal Tespihçi Reis Riva deresindeki köprünün yeniden yapıldığını rampanın akibetini bilmediğini söyledi.Bu durumda birinize safra olurum artık .KÜÇÜK rampa olmadan suya inemez.uyku tulumu ,kumanya fener vs. ne gerekiyorsa var.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#86: 09 Nisan 2022, 00:17:04
Riva deresi etkinliğine ilginin devam etmesi beni ziyadesi ile sevindirdi. Bu defa Kaptaniçe de istekli, katılacak İnşaallah. Hadi o zaman.

Havanın ısınması için Mayıs ikinci yarı derim ben; örneğin, 21-22 veya 28-29 Mayıs için ne dersiniz?

Teklif olarak, o bölgeyi bilen Reisimizden rica edelim, güzergahın tam orta yerinde bir park/çadır alanı bulunsun. C.tesi arabalarla burada toplanıp, botları hazırlayıp Riva deresi yukarı yönünde gidip tekrar kamp alanına dönelim. C.tesi gecesi ateşimizi yakıp, sohbetimizi yapalım. Pazar günü de aşağı yönlü gidip, dönelim. Sonra da dağılırız. Arabalar lojistik merkez olacağından gece konaklamasında yanımızda olmasında fayda olur.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#87: 09 Nisan 2022, 10:11:18
Riva deresi etkinliğine ilginin devam etmesi beni ziyadesi ile sevindirdi. Bu defa Kaptaniçe de istekli, katılacak İnşaallah. Hadi o zaman.

Havanın ısınması için Mayıs ikinci yarı derim ben; örneğin, 21-22 veya 28-29 Mayıs için ne dersiniz?

Teklif olarak, o bölgeyi bilen Reisimizden rica edelim, güzergahın tam orta yerinde bir park/çadır alanı bulunsun. C.tesi arabalarla burada toplanıp, botları hazırlayıp Riva deresi yukarı yönünde gidip tekrar kamp alanına dönelim. C.tesi gecesi ateşimizi yakıp, sohbetimizi yapalım. Pazar günü de aşağı yönlü gidip, dönelim. Sonra da dağılırız. Arabalar lojistik merkez olacağından gece konaklamasında yanımızda olmasında fayda olur.

Haziranın ilk haftası geç mi olur 4-5 Haziran gibi yada Mayıs'ın ilk haftası bayramın hemen sonrası 7-8 Mayıs gibi.
  • IP logged

• *
#88: 09 Nisan 2022, 10:36:37
Bayram sonrası 7-8 Mayıs'da geceler biraz daha serin olur sanki.
4-5 Haziran da olabilir.
  • IP logged

• *
#89: 09 Nisan 2022, 10:54:04
Paşamandıra Merkezli C.tesi (1.Gün) ve Pazar (2.Gün) Rota teklifimi de buraya iliştireyim.

Haritalarda Paşamandıra'ya Zoom yapıldığında dere kenarında çok miktarda Aile Piknik Yeri dikkat çekiyor.
Bunlardan, dereye Bot Atma/Çekmesi en uygun, otoparkı olan, gece çadır kurmaya, ateş yakmaya müsait olan biri ile anlaşılabilir.
  • IP logged

Yukarı git