Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Küçük kayık ile yaz planları

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Küçük kayık ile yaz planları
#90: 09 Nisan 2022, 11:01:37
Bayram sonrası 7-8 Mayıs'da geceler biraz daha serin olur sanki.
4-5 Haziran da olabilir.
Herkes için uygunsa benim için bu ikisi de uygundur. Evet Mayıs ilk hafta gece serin olabilir.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
#91: 10 Nisan 2022, 13:35:22
Riva - Öğümce Köyü Muhtarlığı arası yaklaşık 6,5 Bahri Mil imiş.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
#92: 09 Mayıs 2022, 14:14:16
4-5 Haziran için mutabık mıyız?

O bölgeye yakın Reislerden ön keşif hizmeti verebilecek var mı; nerede konaklayacağız?
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#93: 10 Mayıs 2022, 10:33:53
4-5 Haziran için mutabık mıyız?

O bölgeye yakın Reislerden ön keşif hizmeti verebilecek var mı; nerede konaklayacağız?

Benim için uygundur.
  • IP logged

• *
#94: 10 Mayıs 2022, 13:26:56
Benim içinde uygun görünüyor, ama öncesi keşif planları için maalesef bu ve gelecek hafta sonu ben katılamam, ancak 28 29 mayısı kapsayan hafta sonu için eğer bir keşif organize edilerse katılmaktan mutluluk duyarım.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#95: 15 Mayıs 2022, 18:15:51
4-5 Haziran. Benim kayık karada olacak. Demek gelebilirim.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#96: 15 Mayıs 2022, 22:35:42
4-5 Haziran. Benim kayık karada olacak. Demek gelebilirim.

E süper olur valla
  • IP logged

• *
#97: 30 Mayıs 2022, 12:06:45
Keşif yapamadık ama atla deve değil ya, spontane C.tesi sabah Riva deresinin ortalarında bir yerde, ilk giden bir keşif yapar toplanma noktasını belirler, bu başlık altına da konum atar, toplanır etkinliğe başlarız.  Toplanma noktası için  arabalarımızı bırakabilecek bir park yeri, lavabo, çadır yeri, botları dereye atabileceğimiz bir rampa/iskele olursa alüyyül âla olur.
  • IP logged

• *
#98: 30 Mayıs 2022, 12:08:39
Hızlı iletişim  için Heyamola Zello kanalını da aktif etsek güzel olur. Ben oradayım...
  • IP logged

• *
#99: 31 Mayıs 2022, 09:16:20
Kimseden ses seda çıkmıyor; Riva etkinliğinden vazgeçtiniz mi yoksa Reisler?
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#100: 31 Mayıs 2022, 11:03:42
Hulusi Reisim

Botumuz burada olmadığı için bu etkinlkte belki karadan getir götür işlerinde destek olurum diyordum ama bu haftasonu burada olamayacağım.

• IP logged

• *
#101: 01 Haziran 2022, 09:08:56
Daha önce katılacağını belirten Reisler'den olumlu/olumsuz dönüş lütfen. Zaman daraldı da...
  • IP logged

• *
#102: 02 Haziran 2022, 14:36:19
İki hafta kadar önce İğneada'ya gitmiş ve Longdz ormanlarında Mert gölünün deresinde kano deneyimimiz olmuş ve çok hoşumuza gitmişti. Riva deresinde de bu etkinlik yapılabilseydi harika olacaktı. Kimseden ses seda çıkmadığına göre organizasyon iptal gibi duruyor?

Ben şu an WİM Çekek sahasındayım, teknem yarın suya inecek İnşaallah. Riva etkinliği epey farklı olacaktı ya hevesimizi  haftasonu  Sivri'de mi alsak acaba...
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#103: 03 Haziran 2022, 12:17:32
Hulusi abi yurtdışındaydım yeni geldim, çarşamba tekrar çıkacağım, planda olmayan işlerdi. Bu yüzden etkinlik için hazırlık yapamadım. Normalde bu gün kayığımın da kara park randevusu vardı onu da ertelemek zorunda kaldım. Tam söz verememekle birlikte hafta sonu sivri adaya gelmeye çalışırım.
  • IP logged

• *
#104: 03 Haziran 2022, 15:24:29
Ahmet Reis, senin meşgul olduğun belliydi zaten, yoksa çoktan  organizasyon tamamlanmış, yola çıkmaya hazılanmıştık bile. Sağlık olsun da, başka zaman gideriz İnşaallah.

Biz de Cevahir1 teknesi ile Wim Çekek'ten indik, güzel bir rüzgar yakaladık, motorlar stop, Yeşilköy'e doğru yelken yapıyoruz. Altı temiz olunca koşturuyor bu kayıklar. Hemi de tasarruflu :)
  • IP logged

Yukarı git