Benim aklımdan şöyle geçmişti; Riva'da buluşulur, kayıklarla/botlarla derede gün yarısına kadar gidilebildiği kadar gidilir; bir iki saat mola verilip, yenilir, içilir; sonra da gerisin geriye dönülür. O akşam arabaların olduğu yerde ateş yakılır, sohbet edilir ve gece de çadırda/araba içinde kalınır. Ertesi sabah kahvaltı yapılıp, dönülür. Gittiğimiz yerde gecelemeden ziyade, arabaların yanında gecelemeyi düşünsek daha iyi olmaz mı?
Araba cinsine göre değişiyor elbette de genellikle arabaların arka koltuklar yatıyor; çadıra nispeten arabalar daha korunaklı olacaktır. Bu aralar ben, Caddy Camper videolarını çok izlemeye başladım; Wv Caddy'ler arka koltuk çıkarılıp veya çıkarılmadan bir aparatla karavana dönüştürülüyor. Bu Riva organizasyonunda Caddy'i acaba iki kişi ile rahat edilir mi diye de test etmek istiyordum. Özkan Gülkaynak da bir ara Doblo'sunu böyle tadil etmişti.
Önemli değil, Ramazan içindeki veya sonrasındaki programlara da dahil olmaya çalışacağım; o zaman test ederiz.
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi