Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Küçük kayık ile yaz planları

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Ynt: Küçük kayık ile yaz planları
#45: 20 Mart 2019, 21:56:32
Bölgeye çok sık enduro motorla kampa giden kuzenimle kamp yerleri hakkında konuştum. Bölgede nehir kenarında bizim kamp yapabileceğimiz yerler arasında, araçla veya motorla gelebilecek çok güzel yerler varmış. Aramızda olmak isteyenler araç ile de gelebilecekler sanırım.  Şimdiden güzel bir hafta sonu olacağa benziyor.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#46: 21 Mart 2019, 11:39:01
Çeki demirini taktırdım.Proje vs. çıktı.TSE diye biryer varmış oraya onaylatmam lazımmış.Nisan sonuna doğru romörk yapımı bitmiş olur.Bürokratik işler mayısa kadar biter.Doğanın en güzel zamanlarında kamp yapacağız.
Yaz gelsin artık.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#47: 21 Mart 2019, 11:51:48
Doğanın en güzel zamanlarında kamp yapacağız.

Belki alışkanlık yapar, o dere senin bu göl benim gezer dururuz abi.
  • IP logged

• *
#48: 21 Mart 2019, 13:01:21
Evet.Asıl gerçekleştirmek istediğim kayıklarla toplu olarak gezmek ve kamp yapmak. Bize katılmak isteyecekler artar umudundayım.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#49: 21 Mart 2019, 14:04:58
Evet.Asıl gerçekleştirmek istediğim kayıklarla toplu olarak gezmek ve kamp yapmak. Bize katılmak isteyecekler artar umudundayım.

Mustafa ağabey,

Şişme botum ve deniz kayağım yıllarca İstanbul'daydı, kimse böyle bir organizasyon düzenlemedi.  Olmayacak sey oldu, neredeyse guney Egeli oldum. Bu sefer de organizasyon oluyor. Olmayınca olmuyor.

Neyse bir ihtimal daha var. Henüz herşey bitmiş değil.
  • IP logged
Güvenlik daha çok batıl bir inançtır. Doğada bulunmaz... Helen KELLER

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
#50: 23 Nisan 2019, 01:27:42
Bu başlık altında yaptığımız  bahar ayları planlarımızda ne durumdayız arkadaşlar; Ramazan'dan önce organize olabilecek miyiz?
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

n

nuri_kongur

#51: 23 Nisan 2019, 03:01:44
Havalar böyle soğuk gittiği sürece gece dışarda kalmak pek arzu edilen şey değil gibi. Soğuk problem benim için. 6 Mayıs’ta ise Ramazan başlıyor , sizler ne dersiniz arkadaşlar?
  • IP logged

• *
#52: 23 Nisan 2019, 10:42:17
Küçük Kayık ile yaz planları sürüyor.Arabama çeki demiri taktırdım.Küçük için özel römork yaptırdım.Şimdi işin bürokratik kısımları kaldı.Ruhsata işletme vs.

Riva kampı bir gece çadır konaklamalı hafta sonu etkinliği gibi olacak sanırım.Bayramdan sonra da olabilir.Ramazanda hava soğuk olmasa da oruçlu zor olabilir.Karar.sizin.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#53: 23 Nisan 2019, 10:48:57
Römork fotosu ekleyeyim.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

n

nuri_kongur

#54: 23 Nisan 2019, 11:37:41
Abi römork şık olmuş. Üstteki o demir şerit gibi şey ne işe yarayacak?
Riva için, katılımcılar bayram akabinde güneye inmeyecekse bayram sonrası hava ve toprak ısısı üşütmeyecek seviyede olacağı için daha uygun olur. Şuan kayıklar gece soğuğundan bizi korumaz, o kadar kalın giysiler bile gecenin ayazında dışarıda oluşumuzun yıpratıcı etkisini yeterince kırmaz.
Benim herşey hazır zaten. Ha desek 3 saate rivadayım ama bir grip vakasını daha bu sene gözüm yemiyor
  • IP logged

• *
#55: 23 Nisan 2019, 11:46:19
Demir gibi görünen şey tekneyi kontrollü indirip çekmek için bant. Fakat kısa kalmış.çelik halatla değiştirilecek.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#56: 23 Nisan 2019, 11:49:05
Mayıs ayında haliç'te yelken etkinliği yapma fırsatımız olur.Biz de alışmış oluruz.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#57: 23 Nisan 2019, 19:27:30
Mustafa abi çok ilk olmuş güle güle kullan. TSE işini haledebildin mi?
TEM Hadımköy çıkışında yazılabiliyormuş muayene işi
  • IP logged

• *
#58: 23 Nisan 2019, 19:46:30
TSE onayını aldım ama ruhsata işletebilmek için arabanın muayenesi gerekiyormuş.Benimki de geçmiş .
Muayeneyi yaptırıp ruhsata ekleme yapabileceğim.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#59: 23 Nisan 2019, 23:39:09
Havalar böyle soğuk gittiği sürece gece dışarda kalmak pek arzu edilen şey değil gibi. Soğuk problem benim için. 6 Mayıs’ta ise Ramazan başlıyor , sizler ne dersiniz arkadaşlar?

Ramazan dada yapılabilir, oruç tutan, tutmayan hep birlikte iftar ederiz ne güzel. Fakat botlarda kalamayız , mecburen kıyıya çadır kurmamız gerekiyor. Ayrıca dışarıdan arabayla lojistik sağlayacağız, bunu ben organize edeceğim, böylelikle fazla yüklerimizi arabaya verir, biz botlarda boş  ve daha konforlu gideriz. Çadır tulum yiyecek içecek v.s. araçla önümüze dolaşır.Şu iki haftayı da atlatalım hava yaza dönsün ona göre tarihi netleştiririz.
  • IP logged

Yukarı git