Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: REKLAMLAR..

e

ersinboke@icrs.com.tr

REKLAMLAR..
OP: 23 Kasım 2018, 23:24:17
hatırlarsanız forumda reklam konusu zamanında çok tartışılırdı.. Yok yok paniklemeyin hemen. Öyle bir şey yazmayacağım:)

Başka bir şey yazacağım. Malum Noyan Bakır da forumumuza üye oldu. Bunu önemsiyorum. Hazır 21 Aralık 'ta geliyorken biraz reklam yapmak lazım.

Efendim, Matay burada, 60 bin bakım sonrası Aali burada, Deniz burada, Merem burada, Cem Gür burada, Büyükdağ burada, Mustafa Ertör burada, Erol Şar burada, Zafer Türkmen, Kabaali , Mücahit , Ece burada. Tiryaki burada, Enes ,Tertibim Necip, Kamil abi , Burak Doneray bu ara yazmasa da burada . Cüneyt Baygün çok yazmasa da burada.
Serkan , Melih, Akın Kara, Cevat abi burada , Erman Yerman , Ali Ünalan , Tümay , Tan Kaan , Hasan Toparlak , Erol Şar, Can hoca yazmasa da burada

yahu Hakan Erim bile burada..:)

Atladıklarım varsa kusura bakmasınlar.. 500 e az kaldı. Bir iki eksik var o kadar.  Onlarda gelirler yakında.

İdda ediyorum, ülkenin en iyi hava tahmin forumuyuz. En demokratik forumuyuz. en denizci forumuyuz, Ben bozmadığım sürece en huzurlu forumuyuz. en güzel seyir anıları bizde, istemediğin kadar teknik bilgi bizde , hayaller hülyalar bizde .

Gel vatandaş gel.. Deniz ile ilgili ne arıyorsan bizde !

• IP logged

• *
REKLAMLAR..
#1: 23 Kasım 2018, 23:56:01
Ersin var ya birde Oktay ağbi burada olsa harika olur,tamam şimdi burada değil tamam biliyoruz hangimiz hata yapmadık önemli olan ders çıkarmak hatalarımızdan.

Öpüşüp kaynaşalım küslüğün kimseye yararı yok .

İnsanları hayatından hata yaptıkları için değil umudun kalmadığı için çıkarırsın.

Not: goole de görmüştüm hoşuma gitmişti oradan arakladım :)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2018, 18:03:23 Gönderen: Hasan Toparlak »
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

• *
REKLAMLAR..
#2: 24 Kasım 2018, 08:24:27
Oktay ağbi konusuna biraz daha yazayım Oktay ağbi çok çok zeki,kültürlü,bilgili,sivri dilli,yardım sever,özü sözü bir,doğrularını sonuna kadar savunan,kıtır kıtır kesseniz geri vites yapmayan biridir, adam en korkulmayacak insan tarzı bana göre.

Buradan ilk çıkartıldığında ilk iyi oldu çıkartıldı diyende benim :) bana telefonda  kızar bağırır çağırır yüzüme telefonu kapatır :) neden derseniz buradan çıkartıldığında ulan hatalısın çıkarıldın vıdı vıdı yapma diyende benim Oktay ağbiye :)

Bende buranın ilk kurulduğu zamanlarda,bir nedenden dolayı Ahmet ve Ersine gıçık olmuştum,sonra DADD ın bir etkinliğinde karşılaştık yanlış anlaşılmaları konuştuk her şey normale döndü :)

Yönetime çağrım Oktay ağbiyi geri kazanalım,herkese ikinci bir şans verilmesi lazım diye düşünüyorum,taktir yönetimin,ben içimden geçenleri yazdım sevgi ve saygılarımla..
  • IP logged
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2018, 18:03:58 Gönderen: Hasan Toparlak »

• *
Ynt: REKLAMLAR..
#3: 27 Kasım 2018, 17:00:32
Merhaba arkadaşlar yukarıda yazdıklarımla ilgili bu gün bir kaç yerden telefon aldım,amacım kimsenin huzurunu kaçırmak değil,kimseye akıl vermek değil,birini veya birilerini kırmak değil,polemik,kavga çıkarmak değil,benimkisi sadece öneri,yönetim tarafından uygulanır veya uygulanmaz onların tasarrufunda,GAZA GELMEYELİM LÜTFEN :)

NOT:Sokma akılla bişiy yapmayacağımın bilinmesini isterim,benim aklım bana yetiyor :)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2018, 17:09:00 Gönderen: Ali Ünalan »

• *
  • Donatan Temsilcileri
#4: 27 Kasım 2018, 17:15:22
Ali Abi,

Senin cumartesi günü yazdıklarından sonra bir yazı yazmıştım. Yayınlayacaktım ama nedense vazgeçtim. Yayınlasaymışım fena olmazmış. Ama hala geç değil. Seni hepimiz tanıyoruz. Geç de olsa yazımı yayınlıyorum.   

Ali Reisim,

Her zaman söylediğim gibi sen çok temiz kalpli bir insansın. Oktay Ağbin hakkında iyi şeyler yazman çok güzel. Ama gördüğüm kadarıyla kendisi, haklarının başkaları tarafından aranmasına ihtiyacı olmayan birisi. Eminim O da senin yazdıklarına bu nedenle tepki gösterip sana sitem edecektir. Ardından da Gezgin Korsan’da “ Ali’yi de benim yüzümden oradan atacaklar” diye yazıp buraya selamını gönderir. Şimdiden Aleyküm selam  :)

Ersin Reis’in reklamlar konusuna gelince, tek tek isim yazmasa bence daha iyi olurdu. Hadi yazdın da kamberi nasıl unuttun? ;D

Heyamolahey’de tüm Reisler ayrı bir reklam yüzü ve çok değerli. Hepimiz reisiz, miçoyuz, çarkçıyız. Hepimiz kamberiz.

Ben şimdiden ikinci yıl kutlamasına odaklanayım bari. Duyduğuma göre katılım yüksek olacakmış. Nasıldı o meşhur slogan?
”Sen gelmezsen bir eksiğiz.”

• IP logged

• *
#5: 27 Kasım 2018, 17:22:39
Mücahit,
Benim amacım burada zıt fikirli insanlarda olsun,herkese ikinci bir şans verilmesi taraftarıyım :)
kim olursa olsun babam da olsa hak ediyorsa kapının önüne koyulsun koyuluyorda zaten :)
  • IP logged

• *
    • instagram
#6: 27 Kasım 2018, 21:52:52
İkinci bir şansı örnekse benim için veya bizim için mi yoksa Oktay ağbi için mi istiyorsunuz Ali reisim?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#7: 27 Kasım 2018, 22:06:14
Koca Reis mesajından alıntı:

"...forumda yer almayan ve kendisini müdafaa şansı olmayan kişi ve oluşumlar için forumumuzda yorum yapılmamasını, yorum yapılmasına yol açacak ve bu kişi ve oluşumları mağdur edebilecek, forumumuza zarar verecek ve amacının dışına  çıkmasına sebep olacak her türlü paylaşımdan sakınılmasını önemle rica ederiz."
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

e

ersinboke@icrs.com.tr

#8: 28 Kasım 2018, 11:37:09
Koca Reis mesajından alıntı:

"...forumda yer almayan ve kendisini müdafaa şansı olmayan kişi ve oluşumlar için forumumuzda yorum yapılmamasını, yorum yapılmasına yol açacak ve bu kişi ve oluşumları mağdur edebilecek, forumumuza zarar verecek ve amacının dışına  çıkmasına sebep olacak her türlü paylaşımdan sakınılmasını önemle rica ederiz."

evet.. bu önemli.

Oğuzhan 'ı unutmuşmuyum.. ? Teknesini alma aşamasında unutmak istediğim anlar olmuştu evet.. :)
  • IP logged

• *
#9: 28 Kasım 2018, 16:47:13
Süper ben espresso macchiato içeceğim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#10: 28 Kasım 2018, 17:14:05
İkinci bir şansı örnekse benim için veya bizim için mi yoksa Oktay ağbi için mi istiyorsunuz Ali reisim?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim aklıma gelen Oktay :) başka biride olabilir,neyse bu konu farklı yerlere gidiyor :) yazılmamış sayın lütfen :)
  • IP logged

• *
REKLAMLAR..
#11: 28 Kasım 2018, 17:38:53

yazılmamış sayın lütfen :)

Kendi adıma zaten öyle yapmıştım. Yine de tavsiye için teşekkür ederim Ali reis. Herkese de tavsiye ederim... 
  • IP logged

e

ersinboke@icrs.com.tr

#12: 02 Aralık 2018, 17:25:42
Yazacaklarım lütfen dikkatli okunursa çok sevinirim.Burada bir modersayon var. Moderasyon , burada yazılanları gurup teammüllerine ve kurallarına göre uygun olup olmadığının takibi ve bunlara sürekli uyumsuzluk gösteren birileri var ise yine kendisine verilmiş olan kurallar çerçevesinde uygulamalar yapar.

Bu kural ve temayüller , kanun olmadığı gibi , buna uygun davranmadığı düşünülen kişiler de "suçlu " değildir. Modersayon da bir "ceza " uygulayan kurum değildir.

O yüzden moderasyon hiç kimseye ceza veremez, af edemez ya da ikinci bir şans verme yetkisinde olamaz. Moderasyon kuralları uygular. Uygulama ile ilgili sıkıntılar var ise döner donatanlara sıkıntısını anlatır ve tartışmalar sonucu bir karar verilir.

Buradaki temayüllere ve kuralların uygulandığı kişiler de "suçlu " değildir. Kimi ifadeler , "affedelim , ikinci bir şans verelim " gibi yorumlar iyi niyetli olsa da maksadını aşan yorumlar olabilir.

Ali yakından tanıdığım, özü sözü bir son derece sempati duyduğum bir arkadaşım. O 'nun bu amaçla yazmadığını da çok iyi biliyorum bu konudaki görüşünü.

BU konuda benim tavrım " iki yanlış bir doğru etmez " şeklindedir. Doğru tavır , bana göre yukarıda yazdığım şeklidir. Başka mecralarda kimileri bu şekilde davranmıyor olabilir. açıkçası ilgilenmiyorum, okumuyorum da . Ancak kimi mecralarda yazılan yazıları , zamanında bu tür yaklaşımları acımasızca eleştirenlerin hararet ile takip ediyor olmasını da garipsiyorum. Kimi yazılarına tahammül edemediğiniz kişilerin başka mecralarda yazdıklarının da okunuyor olması , bizleri ilgilendiriyor bile olsa benim için bir anlam ifade etmiyor çünkü.

Rahatsız oluyorsanız okumazsınız olur biter. Herkese tavsiye ederim.
  • IP logged

• *
#13: 02 Aralık 2018, 23:13:02
Ersin adım geçtiği için cevap vereyim :)

Örneğin Eresine başka yerde gıçık olabilirler benim hiç umrumda değil Ersine kimin gıçık olduğu.
Ersine gıcık olanlar benim arkadaşımda olsa fark etmez,kendi aralarında çözsüler sorunlarını.
Ben ersinin yazdıklarına,yapacaklarına,ilginç önerilerine bayılıyorum,yoksa Ersin babamın oğlu değil :)
Daha öncede yazdığım gibi bende Ersine gıçıktım bir nedenden dolayı :) oturduk konuştuk,konuşmakdan zarar gelmez,örneğin bu forumla ilgili kötüleme anlamında hatta yapsın  arkadaşım filan demem ilk eleştiren ben olurum Ersini. 
Eyer ben hata yapıyorsam Ersin beni eleştirmiyorsa Ersine kırılırım.
Dost arkadaşın eleştireni benim için makbüldür..
  • IP logged
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2018, 23:17:59 Gönderen: Ali Ünalan »

S

Servet

#14: 02 Aralık 2018, 23:46:10

BU konuda benim tavrım " iki yanlış bir doğru etmez " şeklindedir. Doğru tavır , bana göre yukarıda yazdığım şeklidir. Başka mecralarda kimileri bu şekilde davranmıyor olabilir. açıkçası ilgilenmiyorum, okumuyorum da . Ancak kimi mecralarda yazılan yazıları , zamanında bu tür yaklaşımları acımasızca eleştirenlerin hararet ile takip ediyor olmasını da garipsiyorum. Kimi yazılarına tahammül edemediğiniz kişilerin başka mecralarda yazdıklarının da okunuyor olması , bizleri ilgilendiriyor bile olsa benim için bir anlam ifade etmiyor çünkü.

Rahatsız oluyorsanız okumazsınız olurr bite. Herkese tavsiye ederim.

Yani bir haksızlıgı,yalnlışlıgı,hukuksuzlugu gördüğümüz de başımızı yada yanagımızı öbür tarafa mı çevirelim? :)

Buralar bir forum konu ilgimi çekmişse,kişisel olarak sevdiğim,sevmediğim,önemsediğim,önemsemediğim,vb,vb, herkesin yazısını okurum.ı

Kişiye ait bir blog,sayfa vb olsa ''Rahatsız oluyorsanız okumazsınız olur'u'' anlarım sayfasına da girmezsin,yazdıklarını da okumazsın.

Etik bir yaklaşım,anlayış değilmi?

Şimdi fırsat buldugum her an, burda olan yada olmayan insanlara,oluşumlara imalarda bulunan,küçümseyen yazılar yazsam,
Ya bir dur arkadaş! dermisiniz? yoksa yazdıklarımı görmemezlikten gelip ,havaya ıslık mı çalarsınız?
Ya da 'Servetin'' yazdıklarını yok say,bana gösterme,engelle yapmak,benim burdaki yazdıklarımı,mevcudiyetimi,bundan sonra yazacaklarımı engeller mi?
Tam tersi sessiz kaldıgınız her gün,bir sonraki gün ben dozumu daha çok artırırım.

Şunu da yazıp yanlış anlaşılmanın önüne geceyim..Fikir,yol,yöntem,begeni,tercih,vs,vs konuların da tartışmalar,çekişmeler,anlaşmazlıklar vb olabilir,tartışılır,'kavga' edilir,yazılır,çizilir..

Ama bir konudan Benim, Ersine,Aliye,Veliye 'kızgınlıgım' vardır,ilgili,ilgisiz her konunun için de fırsat buldugum da bunlara ''giydirecem'' adama bir dur derler,denmelidir de.!

Özetle,senin ve bu fikri savunanların''okuma,,engelle,görmemezlikten'' gel,diskuruna katılmıyorum.

• IP logged

Yukarı git