BU konuda benim tavrım " iki yanlış bir doğru etmez " şeklindedir. Doğru tavır , bana göre yukarıda yazdığım şeklidir. Başka mecralarda kimileri bu şekilde davranmıyor olabilir. açıkçası ilgilenmiyorum, okumuyorum da . Ancak kimi mecralarda yazılan yazıları , zamanında bu tür yaklaşımları acımasızca eleştirenlerin hararet ile takip ediyor olmasını da garipsiyorum. Kimi yazılarına tahammül edemediğiniz kişilerin başka mecralarda yazdıklarının da okunuyor olması , bizleri ilgilendiriyor bile olsa benim için bir anlam ifade etmiyor çünkü.
Rahatsız oluyorsanız okumazsınız olurr bite. Herkese tavsiye ederim.
Yani bir haksızlıgı,yalnlışlıgı,hukuksuzlugu gördüğümüz de başımızı yada yanagımızı öbür tarafa mı çevirelim?
Buralar bir forum konu ilgimi çekmişse,kişisel olarak sevdiğim,sevmediğim,önemsediğim,önemsemediğim,vb,vb, herkesin yazısını okurum.ı
Kişiye ait bir blog,sayfa vb olsa ''Rahatsız oluyorsanız okumazsınız olur'u'' anlarım sayfasına da girmezsin,yazdıklarını da okumazsın.
"...forumda yer almayan ve kendisini müdafaa şansı olmayan kişi ve oluşumlar için forumumuzda yorum yapılmamasını, yorum yapılmasına yol açacak ve bu kişi ve oluşumları mağdur edebilecek, forumumuza zarar verecek ve amacının dışına çıkmasına sebep olacak her türlü paylaşımdan sakınılmasını önemle rica ederiz."
Etik bir yaklaşım,anlayış değilmi?
Şimdi fırsat buldugum her an, burda olan yada olmayan insanlara,oluşumlara imalarda bulunan,küçümseyen yazılar yazsam,
Ya bir dur arkadaş! dermisiniz? yoksa yazdıklarımı görmemezlikten gelip ,havaya ıslık mı çalarsınız?
Ya da 'Servetin'' yazdıklarını yok say,bana gösterme,engelle yapmak,benim burdaki yazdıklarımı,mevcudiyetimi,bundan sonra yazacaklarımı engeller mi?
Tam tersi sessiz kaldıgınız her gün,bir sonraki gün ben dozumu daha çok artırırım.
Şunu da yazıp yanlış anlaşılmanın önüne geceyim..Fikir,yol,yöntem,begeni,tercih,vs,vs konuların da tartışmalar,çekişmeler,anlaşmazlıklar vb olabilir,tartışılır,'kavga' edilir,yazılır,çizilir..
Ama bir konudan Benim, Ersine,Aliye,Veliye 'kızgınlıgım' vardır,ilgili,ilgisiz her konunun için de fırsat buldugum da bunlara ''giydirecem'' adama bir dur derler,denmelidir de.!
Özetle,senin ve bu fikri savunanların''okuma,,engelle,görmemezlikten'' gel,diskuruna katılmıyorum.