Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: REKLAMLAR..

e

ersinboke@icrs.com.tr

Ynt: REKLAMLAR..
#15: 03 Aralık 2018, 00:03:30
Çok uzun süre yazdıkların gibi düşündüm ben de .  Ancak forum ortamında bu tartışmaların bir sonuç vermediğini gördüm. Sonuçta hiç kimse aptal değil. Kimin hangi amaç ile yazdığını görüyor zaten insanlar.

Yani demem o ki , bazen cevap vermemek, okumamak da önemli bir tepki olabiliyor. Bazen ne yazılırsa yazılsın, ne kadar iyi niyetle yazılsa da sonuç kesinlikle değişmiyor. Yani bir tartışma değil de türbinlere oynandığında sonuç almak mümkün olmuyor. Zaman kaybı oluyor bir bakıma.
  • IP logged

• *
#16: 03 Aralık 2018, 00:15:00
Senin kadar çabuk pişemedim.
Yıllar sürdü.
Şu anda sessizliğin, umursamazlığın keyfini çıkarıyorum...
Her alanda.
Daha mutluyum.
  • IP logged
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

S

Servet

#17: 03 Aralık 2018, 00:30:12
'' Kimin hangi amaç ile yazdığını görüyor zaten insanlar. ''

'' Bazen ne yazılırsa yazılsın, ne kadar iyi niyetle yazılsa da sonuç kesinlikle değişmiyor. Yani bir tartışma değil de türbinlere oynandığında sonuç almak mümkün olmuyor. Zaman kaybı oluyor bir bakıma.''

Yukarda ki tespitlerine katılıyorum.

• IP logged

e

ersinboke@icrs.com.tr

#18: 06 Aralık 2018, 15:51:35
Neyse .. biz reklamlara devam edelim. Şİmdi efendim bir çok konu dışarıdan üye olunmadan okunabiliyor. Yani üye ol sonra oku muhabbeti burada yok. Diyelim bir arama motorunda güneş panelleri ile ilgili bir konu yakaladınız . Linke bastınız üye ol önce mesajı çıktı ve önemli gördüğünüz için o bilgi yüzünden üye oldunuz diyelim. Sonras bir daha girmediniz belkide.

İşte burada böyle bir durum yok. Bilgiye ulaşmak için üye olmaya gerek yok. Üye olmak için bunu canı gönülden istemeli insan. Şimdi burada çok ilginç istatistikler var. Hoşuma gitti paylaşayım dedim. Her yıl , üye sayımızı neredeyse %100 arttırmışız Üye olma zorunluluğu olmayan bir forumun üye sayısını her yıl %100 arttırıyor olması çok sevindirici ve çok şeye yanıt veriyor.

Üstelik iki yıl içerisinde tüm yöneticiler değişti. Demokrasi çatır çatır işledi . Şimdi sahiplik dahil tamamı yeni arkadaşlardan oluşuyor. BU sırada dahi zorunlu olmadığı halde üye sayısındaki bu artışı önemsiyorum.

Bu şekilde kazanılmış üye çok kıymetli. Daha çok üye daha çok içerik, daha çok deneyim demek. Yazma konusunda da daha cesaretlendirici olabilirsek çok daha keyif aldığımız bir forum ortamı yakalamış olabileceğiz.

Mesela bu sene Doğan Erbahar çok hoş konular açtı. Hiç bilmediğimiz konularda bilgi sahibi olduk. Keza Ece 'nin son yazıları ilaç gibi geldi. Bunları daha da arttırmamız lazım diye düşünüyorum.

Camianın en demokratik yapısıyız. Bü küçücük topluluk ki her görüşten kişiler var burada istenirse demokrasinin nasıl uygulanabildiğinin ilginç bir örneği olmaya aday. Gerçekten gurur verici bir durum. Aferim bize  :)xx :)xx :)xx
  • IP logged

Yukarı git