Yarın karar günü. Konu tekne nerede olmalı
Geçen kış karaya aldığım için en azından huzurlu bir kış geçirmiştim. Bu kış karaya alma kısmı hayal olup, bir de kış bir ucundan girmeye başlayınca "tekne nerede olmalı" sorusu tüm ağırlığı ile çöktü.
Alternatifler;
1. Tekne almadığını iddia ettiği halde hala bir sürü tekne ve bir sürü yeri olan belediye iskelesine çökmek. Sorun şu ki, benim tarzım değil. Yediremiyorum kendime
2. Göbün. Ulaşım sıkıntı. Kuzeyli havalarda tadı kaçabiliyor. Fiyat erişilebilir.
3. Tersane adası. Fiyat erişilebilir. Göbün'e göre daha kolay -ama yine de sorunlu- ulaşım. En büyük avantajı hemen her havaya kapalı oluşu.
4. Bir arazi bulup kiralamak ve kayığı oraya çekmek. Direği indirmem lazım ki, planlarımda var. Erişilebilir olmalı ki garantisi yok. Ve zaman dar.
Buyurun size tekne nerede olmalı sorusuna çok bilinmeyenli, alternatif bir yanıt
Bu arada, en olası ihtimal Tersane adası gibi görünüyor ama hala emin değilim. Tek bildiğim, bu hafta sonu eylem zamanı...
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be... Whom the sea has taken Never shall be free."