Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: vakit tamam..

e

ersinboke@icrs.com.tr

Ynt: vakit tamam..
#90: 02 Temmuz 2018, 19:04:25
Dedim ya eğlenmene devam et . Sıkıntı yok. Bozulduğum hiç yok.  Değişik bir espri ve eğlence anlayışın var. Ne diyeyim. ?

Daha önceleri Matay ne yazmış diye merak ederdim. Şimdi daha az merak ediyorum hepsi o. 

• IP logged

• *
#91: 03 Temmuz 2018, 17:33:03
Ersin yazılarılarını ilgi ile takip ediyorum,birde buzdolabın olsaydı tadından yenmez olurdu :)
  • IP logged
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

e

ersinboke@icrs.com.tr

#92: 03 Temmuz 2018, 20:26:38
Teşekkürler Ali..
  • IP logged

e

ersinboke@icrs.com.tr

#93: 06 Temmuz 2018, 22:59:22
Tayo Mar , pek alışık olmadık şekilde 15 saat Non stop seyir yaparak Ayvalık Çeşme etabını tamamladı. Midilli  Karaburun arası yelken ile dönem dönem her rüzgar çıktığında üşenmeden yelken bastı.

Seyir anılarını daha bir yerde yazmadı. Daha doğrusu pert olduğundan yazamadı..
  • IP logged

• *
    • Classicboats Turkiye
#94: 07 Temmuz 2018, 21:45:07
Tayo Mar , pek alışık olmadık şekilde 15 saat Non stop seyir yaparak Ayvalık Çeşme etabını tamamladı. Midilli  Karaburun arası yelken ile dönem dönem her rüzgar çıktığında üşenmeden yelken bastı.

Seyir anılarını daha bir yerde yazmadı. Daha doğrusu pert olduğundan yazamadı..

Bir şeylar yazmasam da yakın takipteyim.
Çeşme çok kalaba. Sıkılabilirsin.
Sonraki etabın herhalde Dar Boğaz ve Kuşadası olur. Sığacık'a uğramazsan hiç alınmam :) :)
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

e

ersinboke@icrs.com.tr

#95: 08 Temmuz 2018, 08:44:28
😊kusura bakmayacağına eminim9
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#96: 09 Temmuz 2018, 09:20:56
Ersin reis ile geçen hafta Perşembe  telefonlaşmıştık , ben cumartesi günü Çeşmeden Kuşadası’na geçeceğim sende benimle gelmek ister misin demişti . Bende olur tabi neden olmasın dedim , yalnız şartlara da bakalım ona göre konuşalım dedi bende olur konuşuruz demiştim. Cumartesi sabah beni aradı Serkan ben yeni geldim , Pazar yada pazartesi anca geçebilirim Kuşadası’na bende tamamdır abi ben senin yanına uğrarım görüşürüz dedim Kıbrıs seyahatinden beri görüşmemiştik bir iki kere patalya için konuşmuştuk. Atladım arabaya gittim önce Tayo mar’ı gördüm yanında bağlı devasa bir motor yat yalnız kendisi onu yanında masallardan çıkmış gibi farklı bir edamı ile salınıyordu , sonra Ersin abiyle buluştuk özlem giderdik  gittik yemek yedik . Sonra geldik oturduk tekneye sohbete devam ettik benim gözümden bir iki kare Tayo mar

Şu tulumbaya bayıldım ve gerçekten çalışıyor  ;D ;D

Konumuz döndü dolaştı  geldi dolaba , beni Filipinler den gelen rom ile ikna etmeye çalıştı ya dedi bunun için dolaba gerek var mı doğal olarak bunun için gerek yok dedim gülüştük . İşte o ünlü rom  DON PAPA  :D :D.

Kıssadan hisseye Ersin abi Tayo mara Tayo mar Ersin abiye çok yakışıyor , rüzgarı kolayına olsun selametle .
  • IP logged

• *
  • YAZDIKLARIMA O KADAR ÖNEM VERMEYİN.İHTİYAR İŞTE !!
#97: 09 Temmuz 2018, 18:59:06
Çeşmeye gelmeden evvel Ayvalıkta Marinada teknede çay içtik o tulumbadan çektiği su ile yaptı.
  • IP logged

e

ersinboke@icrs.com.tr

#98: 10 Temmuz 2018, 14:45:12
Serkan iyi ki gelmemişsin.😀 Dün Tayo Mar , yine uzun bir bacak olan Çeşme Altınyunus Kuşadası etabını bitirdi. Saat 15 ekadar her şey iyiydi aslında. Tam tahmin ettiğim üzere hava sertledi. Doğanbey kaçış limanı idi.Benimle beraber üç tekne daha Doğanbey limanına girdik. Bundan sonrası ağırlıkla motor seyri olacak. Dalgalar öyle yüksek ve bordadan geldiğinden tırmanmak ya teknenin kıçını dalga yönünde tutup , sörf yapmak gerekecek.

O yüzden motorun hava yapmaması için Doğanbey de mazot takviyesi de yaptım. Özellikle bocurumu sıkı sıkı kapattım. Seyirde açılırsa büyük çapariz. Tekneyi iyice neta edip, kendimi Doğanbey in sıcak suyuna bıraktım. Demiri kontrol edip , biraz yüzdüm. Aslında geceyi burada geçirebilirim ancak telefon çekmiyor. O yüzden limanda kalmak çok cazip gelmedi diğer teknede yola devam edince ben de yola çıkmaya karar verdim boydan çıkar çıkmaz Dalgalar bordadan bindirmeye başladı Şimdiye kadar gördüğüm en dalgalı denizde seyir yapmaya başladım. Oto pilot aykırılıyan  Tekneyi tutamadığından 4 saat boyunca Dümen tuttum. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki artık dalga korkum kalmadı. Yorgunluğumu saymazsak bir ara son derece keyifliydi gelen dalganın üstüne tırmanıp sonra aşağı doğru kaymak sörf yaptığım günleri hatırlattı. Akşam 9 gibi Kuşadası Marinaya gelebildim. Çok düzgün bir palamar bana hemen ofisin yanında yer gösterdi. Çok yorgun olduğumu fark etmiş olacak ki tekneye çıkıp tonozun  halatını kendi bağladı. Böylece Tayo Mar İstanbul tranferini tamamlamış oldu. Bundan sonrası artık tatil😎
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#99: 10 Temmuz 2018, 16:26:40
Yemişim bu transferi. Adamın durduğu yerler Cesme Kuşadası Ayvalik ,Marmara adasi ,Çanakkale. Biz nasıl transfer yapıyoruz, Bozyazı, Mellec... Bi de transfer bitti diyor yahu.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • Donatan Temsilcileri
#100: 10 Temmuz 2018, 16:35:19
Yemişim bu transferi. Adamın durduğu yerler Cesme Kuşadası Ayvalik ,Marmara adasi ,Çanakkale. Biz nasıl transfer yapıyoruz, Bozyazı, Mellec... Bi de transfer bitti diyor yahu.

Balık ve rakıdan bahsedilmiyor üstüne üstlük  ;D !O__
  • IP logged

e

ersinboke@icrs.com.tr

#101: 10 Temmuz 2018, 17:46:28

Seninki transfer değil işkence transfer benimki gibi yapılır :)
  • IP logged

• *
#102: 11 Temmuz 2018, 06:31:36
Transfer bir kere yapılır.
Tekne güzel sularda bırakılır.
Her sene, her sene transfer olmaz.
O transfer hammaliyesinden sonra tatilin tadı kaçar, yapılmaz olmaya başlar.

Ersin, Klima koyu, Kaduna.
  • IP logged
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

e

ersinboke@icrs.com.tr

#103: 11 Temmuz 2018, 10:58:29
Katılıyorum. O yüzden kendi sınırlarımı zorlayıp , seyir menzilimi 60 milden 70 80 mile çıkardım günlük. Bundan sonra senin önerdiğin koy, Agatonisi (ya da adı her ne ise ) lipsi leros kalimnos ve bodrum var. Temmuz sonu transferi bitirmiş olurum 😎
  • IP logged

• *
#104: 11 Temmuz 2018, 14:12:25
Yürü be Ersin Kaptan...

Vakit darlığından dolayı çok imreniyorum sana.. Herşey keyfince olsun... Selametle...
  • IP logged

Yukarı git