Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Heyamola Hey Fors

• *
Ynt: Heyamola Hey Fors
#465: 08 Mayıs 2018, 21:55:10
Oktay Reisim,
Kelimenin tam anlamı ile farz oldu her iki flamayı da ayrı ayrı fotoğraflayıp paylaşmak.Duyarlılığınız için teşekkürler. Artık sizin Dimple teknesini de bu şartlar altında ziyaret etmeniz farz oldu.Bu ziyaret de ne veya neler ile karşılaşabileceğinizi Sevgili Bülent size aktarır. :-)  Ayrıca bu vesile ile kadim Dostum Ümit Sarp üzerinden de sohbet edebiliriz.
Değerli dostlar,
Marmaris'e dönüşte küçük bir sürpriz ile karşılaştık bizim wi-fi anten Badboy bir şifre ve bağlanma hatası veriyor ve bizim ponton da benim bağlı olduğum noktada İnternet çekişi çok zayıf.Bu nedenle bu mesajımı cep telefonu bağlantılı olarak yazıyorum.
Dolayısı ile bir süre bağlantı problemim olacak.
Bilgilerinize.
  • IP logged
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y

O

Oktay Eryılmaz

#466: 08 Mayıs 2018, 22:02:36
Oktay Reisim,
Kelimenin tam anlamı ile farz oldu her iki flamayı da ayrı ayrı fotoğraflayıp paylaşmak.Duyarlılığınız için teşekkürler. Artık sizin Dimple teknesini de bu şartlar altında ziyaret etmeniz farz oldu.Bu ziyaret de ne veya neler ile karşılaşabileceğinizi Sevgili Bülent size aktarır. :-)  Ayrıca bu vesile ile kadim Dostum Ümit Sarp üzerinden de sohbet edebiliriz.
Değerli dostlar,
Marmaris'e dönüşte küçük bir sürpriz ile karşılaştık bizim wi-fi anten Badboy bir şifre ve bağlanma hatası veriyor ve bizim ponton da benim bağlı olduğum noktada İnternet çekişi çok zayıf.Bu nedenle bu mesajımı cep telefonu bağlantılı olarak yazıyorum.
Dolayısı ile bir süre bağlantı problemim olacak.
Bilgilerinize.

Kaan Reis lafı olurmu böyle küçük şeylerin
Çok sevindim Ümit ile eski dost olmanıza ...
Selametle gidin ...
  • IP logged
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2018, 22:04:52 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

k

kevorkcamci

#467: 09 Mayıs 2018, 02:01:07
yazılanları okumaya enerjimi yetiştirmiye çalıştım anlam veremedim çok özür dilerim ama körler sağırlar bir biri ağırlar içi seni dışı beni yakar gibi emekli olunca anlarsınız
  • IP logged

• *
#468: 09 Mayıs 2018, 03:40:10
yazılanları okumaya enerjimi yetiştirmiye çalıştım anlam veremedim çok özür dilerim ama körler sağırlar bir biri ağırlar içi seni dışı beni yakar gibi emekli olunca anlarsınız

Çoğumuz emekliyi zaten de , siz denizcilik forumların da yenimisiniz Kevork Reis . ?  :D

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#469: 09 Mayıs 2018, 08:00:47

Boş verin Kevork Reis, ben sizi anladım.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

O

Oktay Eryılmaz

#470: 09 Mayıs 2018, 08:03:52

Boş verin Kevork Reis, ben sizi anladım.

Öncelikle hoşgeldiniz ,Bir resminizi lütfetseniz,
Konuda anlaşılmaycak bir şey yok .
Gayet açık bir daha deneyin takıldığınız yeri sorun yardımcı olalım
Selamlar
  • IP logged
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2018, 08:05:28 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

• *
  • Bilen bilir
#471: 09 Mayıs 2018, 10:29:13
Kevork arkadaşımızı küstürmeyin,elinde ne kadar emekli ikramiyesi var bilmiyorum ama benim Far Out'u Can biladerimden kaçırabilirsem satmayı planlıyorum ;D

Oktay biladerim kusura bakma senin tezgahın önünde satış yapıyor gibi oldu ama her fırsatı değerlendirmem lazım.Emekli maaşı ile bu teknecilik bize fazla geldi. :'(
  • IP logged
DeDe

O

Oktay Eryılmaz

#472: 09 Mayıs 2018, 11:21:25
Kevork arkadaşımızı küstürmeyin,elinde ne kadar emekli ikramiyesi var bilmiyorum ama benim Far Out'u Can biladerimden kaçırabilirsem satmayı planlıyorum ;D

Oktay biladerim kusura bakma senin tezgahın önünde satış yapıyor gibi oldu ama her fırsatı değerlendirmem lazım.Emekli maaşı ile bu teknecilik bize fazla geldi. :'(

Estağfurullah DEDEM

Dükkanı kapattık artık .
Son Siparişlerimizide  bugun kargoya teslim ettik .
Gönüllü olarak kabul ettiğim zevkle heyecanla yaptığım görevimi tamamladım.
Bazı yanlış anlaşılmalar aşırı hassasiyetler oldu bunda elbette benimde hatalarım olmuştur.
Kırdığım üzdüğüm olmuş ise Özür'ümün kabulünü rica ederim.

Hesaplamalarıma göre 50 den fazla Tekne "Heyamola Hey" fors/flaması ile denizlerde olacak.
Ben 20-25 adet kendime ayırmıştım Göcek'te soranlara merak edenlere Forumumuza üye olmaları koşulu ile hediye edeceğim.Bu insanlar elbette GERÇEK kişiler olacaktır ve tabii üyelik prosesleri DT aittir.

Aslında ben 200 umuyordum ilk etapta....
Kısmet değilmiş ,
Sebebini çözemediğim bir biçimde
Tekneleri Olduğu halde bu forsları almayanlar oldu
Olabilir , Beğenmemişlerdir ;) , tasarlıyana gıcık olmuşlardır (benim gibi ) ,bana gıcık olmuşlardır , Bira ile flama mı olurmuş len vereyim parasını kendi içsin birasını diyen olmuştur ...(Bu laf kulağıma geldi o yüzden naklediyorum)
Bira içeceğim zaman kendisini arayacağım bir tane flama yollayayım ,yolla parayı diye merak buyurmasınlar.
Anladığım kadarı ile Flama /Fors dağıtımı konusunda Bir organizasyonlar yapılıyor, bende katkı sağlayacağım elimden geldiğince
Ayrıca Eğer tekrar aktüel hale getirilir ise RODOS RALLİSİNE Katılamayacak olsamda katılan tüm teknelere Seyahat anısına Flamalarını yaptıracağım eğer komite kabul eder ise.

TAMAM mı ?

Not : Bir süredir dilimize yapışmış Ok kelimesininden kurtulmak adına Ok Türkçesi TAMAM kullanmaya karar verdim .
Dilimin elimin alışması için yazılarımda TAMAM kullanacağım mazur görün lütfen .
Tamam mı

• IP logged
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2018, 11:36:13 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

• *
  • Bilen bilir
#473: 09 Mayıs 2018, 11:45:58
Tamam Oktay biladerim ;)
  • IP logged
DeDe

e

erdal duran

Ynt: Heyamola hey fors
#474: 09 Mayıs 2018, 15:58:38

ilk parti bundan bastırıyoruz. iki taraflı

Emekleri için Hakan Reise teşekür ederiz.
Ancak söylediğim gibi 30.04.2018 e kadar kaç adet istendiğini bilmek zorundayız.
Nasıl talep toplarız bilemedim ...
Daha evvel bir excel tablosu yapılmıştı bu rodos için böyle bir şey yapan olursa işimiz kolaylaşır
Oktay reisim, sadece merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlaşılmasın. Ben resimdeki flamadan istemiştim ama alttaki resimdeki geldi. Yaşlılıktan arada bir şey mi kaçırdım acaba :)?

[/quote]
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

Ynt: Heyamola hey fors
#475: 09 Mayıs 2018, 16:10:13

ilk parti bundan bastırıyoruz. iki taraflı

Emekleri için Hakan Reise teşekür ederiz.
Ancak söylediğim gibi 30.04.2018 e kadar kaç adet istendiğini bilmek zorundayız.
Nasıl talep toplarız bilemedim ...
Daha evvel bir excel tablosu yapılmıştı bu rodos için böyle bir şey yapan olursa işimiz kolaylaşır
Oktay reisim, sadece merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlaşılmasın. Ben resimdeki flamadan istemiştim ama alttaki resimdeki geldi. Yaşlılıktan arada bir şey mi kaçırdım acaba :)?

[/quote]

Yok bizde onu yapalım istemiştik baştan ama sonradan genel ısrar üzerine bu olanı yaptık.
Bir dahakine kesin onu yapalım bende onu sevmiştim bizim teknede o var.
Ama hafta sonu değiştireceğim mecburen
  • IP logged

e

erdal duran

#476: 09 Mayıs 2018, 16:20:31
Anlaşıldı :), yapıldığı zaman diğerinden de alırım.
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#477: 09 Mayıs 2018, 16:22:10
Anlaşıldı :), yapıldığı zaman diğerinden de alırım.

ok benimde gönlüm onda açıkçası :)
ama isterseniz bendekini zevkle yollarım size
  • IP logged

e

erdal duran

#478: 09 Mayıs 2018, 16:35:34
Sizi ondan mahrum etmeyeyim, yapılınca alırım :). Zaten teknem de yok henüz :(.
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#479: 09 Mayıs 2018, 16:45:11
Sizi ondan mahrum etmeyeyim, yapılınca alırım :). Zaten teknem de yok henüz :(.

ok
2.parti ondan olur herhalde
  • IP logged

Yukarı git