Kevork arkadaşımızı küstürmeyin,elinde ne kadar emekli ikramiyesi var bilmiyorum ama benim Far Out'u Can biladerimden kaçırabilirsem satmayı planlıyorum
Oktay biladerim kusura bakma senin tezgahın önünde satış yapıyor gibi oldu ama her fırsatı değerlendirmem lazım.Emekli maaşı ile bu teknecilik bize fazla geldi.
Estağfurullah DEDEM
Dükkanı kapattık artık .
Son Siparişlerimizide bugun kargoya teslim ettik .
Gönüllü olarak kabul ettiğim zevkle heyecanla yaptığım görevimi tamamladım.
Bazı yanlış anlaşılmalar aşırı hassasiyetler oldu bunda elbette benimde hatalarım olmuştur.
Kırdığım üzdüğüm olmuş ise
Özür'ümün kabulünü rica ederim.Hesaplamalarıma göre 50 den fazla Tekne
"Heyamola Hey" fors/flaması ile denizlerde olacak.
Ben 20-25 adet kendime ayırmıştım Göcek'te soranlara merak edenlere Forumumuza üye olmaları koşulu ile hediye edeceğim.Bu insanlar elbette
GERÇEK kişiler olacaktır ve tabii üyelik prosesleri DT aittir.
Aslında ben 200 umuyordum ilk etapta....
Kısmet değilmiş ,
Sebebini çözemediğim bir biçimde
Tekneleri Olduğu halde bu forsları almayanlar oldu
Olabilir , Beğenmemişlerdir
, tasarlıyana gıcık olmuşlardır (benim gibi ) ,bana gıcık olmuşlardır ,
Bira ile flama mı olurmuş len vereyim parasını kendi içsin birasını diyen olmuştur ...(Bu laf kulağıma geldi o yüzden naklediyorum)
Bira içeceğim zaman kendisini arayacağım bir tane flama yollayayım ,yolla parayı diye merak buyurmasınlar.
Anladığım kadarı ile Flama /Fors dağıtımı konusunda Bir organizasyonlar yapılıyor, bende katkı sağlayacağım elimden geldiğince
Ayrıca Eğer tekrar aktüel hale getirilir ise RODOS RALLİSİNE Katılamayacak olsamda katılan tüm teknelere Seyahat anısına Flamalarını yaptıracağım eğer komite kabul eder ise.
TAMAM mı ?
Not : Bir süredir dilimize yapışmış Ok kelimesininden kurtulmak adına Ok Türkçesi TAMAM kullanmaya karar verdim .
Dilimin elimin alışması için yazılarımda TAMAM kullanacağım mazur görün lütfen .
Tamam mı