Alıntı yapılan: Hakan Tiryaki - 07 Mayıs 2018, 19:08:05Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla baskı gayet başarılı gerçekten. Ellerinize sağlık.Mat bu seferki kumaş birde kalın Geçen seferki gibi gelin donu gibi değil .
Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla baskı gayet başarılı gerçekten. Ellerinize sağlık.
Ben de bugün aldım.Kıyabilir miyim basmaya bilemem.Çok güzel olmuş; elinize sağlık.
Alıntı yapılan: Oktay Eryılmaz - 07 Mayıs 2018, 19:17:51Alıntı yapılan: Hakan Tiryaki - 07 Mayıs 2018, 19:08:05Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla baskı gayet başarılı gerçekten. Ellerinize sağlık.Mat bu seferki kumaş birde kalın Geçen seferki gibi gelin donu gibi değil .Gelin donunu bilemicem ama önü resimli erkek donu olarak basılırsa ben 10 adet alırım Tasarımcının onayını alarak tabii ki
Gerçekten başarılı,Forum sayfası amblemdeki , iskele kıç ve sancak baş omuzluktaki dikey siyah hatchler bile yapılmış.Süper ve doğal olmuş.Renkler de birebir olmuş.Bi teknoloji vardır , herhal ? Oktay abi.
Ben yokum marina da ancak flama varmış ve ön büroya teslim edilmiş.Çok teşekkürler Oktay reisim.
Oktay abi,Ne güzel böyle sakin, huzurlu.
Aali Sen geç sipariş veren gruptasın Yarın verecekler kargoya Hemencecik barkodunu yollarımAslında Şöyle güzel bir Atatürk resmi bulsak öyle bir flama yaptırsak
Alıntı yapılan: Oktay Eryılmaz - 07 Mayıs 2018, 20:38:07Aali Sen geç sipariş veren gruptasın Yarın verecekler kargoya Hemencecik barkodunu yollarımAslında Şöyle güzel bir Atatürk resmi bulsak öyle bir flama yaptırsakBana yolla Aali’ninkini. Benim adresim iş yeri 7/24 açık. Ben ona veririm.
Olur; nasıl olsa stok fazla