Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Nazik

K

Kağan Erdoğan

Ynt: Nazik
#45: 27 Şubat 2018, 23:12:10
son kat öncesi hazırlıklar. sulu zımpara
  • IP logged

• *
    • instagram
#46: 27 Şubat 2018, 23:14:03
Dayanamadım araya girdim..
Kağan hocam çok konuşmuştuk ama üretim sürecini hiç görmemiştim. Ne iyi ettin de koydun şuraya artık Nazik gözümde bambaşka bir yerde.. Ölçüsüz emek var hakikaten...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

K

Kağan Erdoğan

#47: 27 Şubat 2018, 23:21:54
sonkat ve polisaj
  • IP logged

K

Kağan Erdoğan

#48: 27 Şubat 2018, 23:31:33
saol erman kaptan..ciddi sabır işi..arada sorunlarla  boğuşmak...gerçekten sevmezsen olmuyor.bazı işleri para bile çözmüyor. dur erman sonkata devam  ;D ;D ;D ;D ;D araya pervane fotosu eklemişim :-)
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#49: 27 Şubat 2018, 23:38:58
Tekrar çok tebrik ediyorum. Belki bir formül bulunarak sizin tecrübeleriniz (bilemiyorum hukuken olabilirmi planın sınırlı tekne üretimi şartı olabilir) seri bir imalat yolu denenebilir. Çokta iyi olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

K

Kağan Erdoğan

#50: 27 Şubat 2018, 23:43:22
son kat çok zahmetli oldu. 3 kat attıktan sonra tekrar sulu zımpara ve tekrar 3 kat attım.yüzeydeki portakal görüntüsünü yok etmek için 1000 numara pedli lu zımpara ile baslayıp 5000 numaraya kadar çıktım bitirecekken süper bir zımpara bulduk...ve devam ettim polish yapmadan parlıyordu boya...sonra bir markanın 101-205-26 pasta hare giderici ve boya korumalarını uygun 
pedleri ile patık
  • IP logged

K

Kağan Erdoğan

#51: 27 Şubat 2018, 23:53:55
teşekkürler kemal bey.bu tur imalat yöntemi seri imalata pek uygun değil.zaman ve işçilik açısından.ancak bu uygulamadan sonra kalıp alınırsa polyester tekne olarak seri imalata uygun olur. pazarı bulmak satmak ve parayı tahsil edebilmek imalattan daha zor kemal bey.çünkü insanlarımız ön yargılı.haklı oldukları yanları da yok değil....

polisaja devam ve fleto çizgileri
  • IP logged

K

Kağan Erdoğan

#52: 27 Şubat 2018, 23:58:49
polisaj bitti .sıra krom montajı
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#53: 28 Şubat 2018, 00:02:29
Tekrar sizi kutluyorum

• IP logged

K

Kağan Erdoğan

#54: 28 Şubat 2018, 00:05:44
.ölçü kalıp kesim yaptım sonra kaynakçı işini bitirdikten sonra polisajı önce kendim yaptım. ve ınox  görünüm güzeldi .sonra polisaja verdim o da çok parladı..
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#55: 28 Şubat 2018, 00:09:46
Tekrar tebrikler, görünce seri üretim  bir tekne zannetmiştik.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

K

Kağan Erdoğan

#56: 28 Şubat 2018, 00:15:08
elimden geldiğince bir seyler yapmaya çalıştım kemal bey. çok teşekkür ederim.

arkadaki platformları. ve dümen iğneciklerini hazır aldım.monte ettim
motor paneli ve kapaklar
  • IP logged

K

Kağan Erdoğan

#57: 28 Şubat 2018, 00:20:17
teşekkürler ahmet bey.
  • IP logged

• *
Nazik
#58: 28 Şubat 2018, 00:20:22
Ben çok niyetlenmiştim vagabond 26 yı yapmaya Kapan reisim. Polonya’da birisi bu planları alıp aynı Tekne’yi tek başına 3 senede yapmıştı. Siz ne kadar sürede tamamladınız teknenizi?
Arkadaş emekliydi de üstelik . Ben de disiplinsiz birisi olduğumu bildiğimden sıkılıp bırakacağımdan ve ayrıca İstanbul gibi bir şehirde uygun atölye ve ekipman masraflarıyla boğuşamayacağımı bildiğimden vazgeçmiştim.

Tekne seçimi konusunda paylaştıklarım, bu tekne planlarına çalışıp denizciliğinin nasıl olduğunu anlayabilmek adına yabancı forumlardan bulup öğrendiklerimdi. Vagabond 26 m olamadı ama bana birşeyler kattı.

Gerçekten çok büyük emek. Sonucu hepsini unutturmuştur umarım. Karinasından bir karış su eksik olmasın Nazik’in

• IP logged
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2018, 00:21:58 Gönderen: Oğuzhan Oğuz »

K

Kağan Erdoğan

#59: 28 Şubat 2018, 00:31:20
tesekkürler oğuzhan bey..

cem gür bey zamanında sen yüzen lake mobilya yapıyorsun demişti. fotoları tekrar görünce kendisine hak verdim.şimdi ...

işlemeli etamin yastıklarımız da tamam  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kendimizce birde şekil yapalım dedik .....marincilerden geri mi kalcağiz:-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  • IP logged

Yukarı git