İyiymiş. Dediğin gibi, ahşap tekne olmaktan çıkabilir ama önemli değil dersen, ahşapların iyice nemini atması kaydıyla iyi bir çözüm. Darbeye karşı dayanıklı hale gelmesi özellikle açık deniz geçişleri için çok güvenlikli. Ancak bu uygulamadan sonra özellikle dış yüzey prüzsüz hale getirilebilir mi acaba? Yani üzerine macun ve boya uygulaması mümkün mü?
Tamda bunu düşünüyordum bu kadar teknolojide ilerleme var,çatı va zemin su nem geçirmezdik iddiasında olan bir sürü malzeme var neden şu ahşap teknelerin su yapma problemi hala var diyordum hatta Ahmet korsana sordum bir baktım sen videoları koymuşsun.Ben hiç anlamam ancak problemi büyük ölçüde bitirecekmiş gibi duruyor.Ahşap ahşap kalsın ama ben her sene sinir olayım miğdeme kramplar girsin ile bunu yaptırayım ben ahşap olduğunu biliyorum ya ...Düşüncelerinin Arasında bir yerde ben olsam kalmam ama herkesin zevki tercihi başka....
Yengeç efsane olmuş Eğer yengei hayatını sürdürebilmek adına imkanlar ne elveriyor ise yapılmalı bence çünkü sen naylonla mutlu olacak gibi durmuyorsun yanılıyor muyum bilmedim.
Poliüreaya ne kadar güvenirseniz güvenin, kalafat aralarının açılmasına hiç bir malzeme bana göre dayanmaz.