Geleneksel yöntemlerin unutturulmamasına her daim varım. Ama dediğim gibi, pratikte sıkıntılı. Belki bir "workshop" yapabiliriz bir gün, bu tip geleneksel yöntemler üzerine.
Bugün bir dünya iş halettim. Sızıntı 2 saatte bir dakika miço çalıştırır boyutlara indi dünkü operasyondan sonra. Tabi şişme değil de armuzları sıvama yoluyla indi. Daha derin nefes almadım.
Bugünün en önemli kalemi tesisat işleriydi. Vanalarla birlikte hortumları da değiştirmeye karar vermiştim. Her şey güzel de başladı aslında. Ta ki True Design vanaya pirinç fitting bağlarken diş kaptırdığımı farketmeyip sıkmaya devam edene, dahası kovanı döndürene kadar... Arkadaş şu elimin ayarı sürekli başımın belası. Nasıl olacak bilmiyorum ama ciddi ölçü sorunum var. Cillop gibi vananın akıbeti belirsiz. Kovan ince ince sızdırıyor. Canım sıkıldı, öylece bıraktım, çıktım. Yarın pirinç redüksiyonu söküp tekrar diş tutacak mı bakacağım.
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be... Whom the sea has taken Never shall be free."