Başarılar Suat Abi.Bu sefer değil ama ileri tarihte olanlardan birine mutlaka katılmak isterim.
Hadi gel gel. Ama aynı kabinde kalmam.
Alıntı yapılan: Bülent Büyükdağ - 28 Ekim 2017, 18:37:12Hadi gel gel. Ama aynı kabinde kalmam.Abi az da olsa mesafe olsun aramızda.Neden ki ?
Suat reis, ben de belki gelebilirim. Ancak benim için konaklama ve transfer gerekli değil. Gelirsem Antalya'dan gelip gideceğim. Bu durumda da kayıt yaptırmam gerekir mi?
Suat reisim ,İnanılmaz derecede öğrenmek istediğim merak ettiğim ,konu için eğitim semineri açmışsın hatta kolumda dövmesi bile var . Yalnız ne yazıkki tarihlerleri ayarlıyamıyorum , başka bir zaman dilimine umarım denk gelebilirim.
Suat kaptanım, bu çalışmayı bir de İstanbul da yapsan ya..
Alıntı yapılan: Ersin Böke - 11 Kasım 2017, 21:20:16Suat kaptanım, bu çalışmayı bir de İstanbul da yapsan ya..Yapalım tabiki de. Organize olmanın bir çalışmasını yapmak lazım
Alıntı yapılan: Suat Zeybek - 11 Kasım 2017, 21:24:39Alıntı yapılan: Ersin Böke - 11 Kasım 2017, 21:20:16Suat kaptanım, bu çalışmayı bir de İstanbul da yapsan ya..Yapalım tabiki de. Organize olmanın bir çalışmasını yapmak lazım Organize oluruz Abi. Şimdilik iki kişi hazır asker.