Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: ''Temel Sextant Kullanımı'' Work-Shop Duyurusu

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
Kış geldi malumunuz. Eğitimler, seminerler, work-shop'lar vs hedeflerim arasında bu sene.
İlk çalışmamız Antalya-Kemer'de olup duyurusu bir sonraki mesajda verilmiştir. Bir sonraki yer ve zaman bilgileri ise, yine zaman zaman buradan paylaşılacak olup, konuya ilgi duyan dostlarımızı bekleriz.

Selametle.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn

‘’Temel Sextant Kullanımı’’ Eğitim Semineri (Work-Shop) Duyurusu;

10-11.Kasım.2017 ve 11-12.Kasım.2017 tarihlerinde ‘‘Temel Sextant Kullanımı’’ Eğitim Semineri Antalya-Kemer G Marina’da düzenlenecektir.

Katılımcı sayısı sınırlı olup, ilgi duyan ve katılmak isteyen denizci dostlarımız; e-mail veya telefon ile katılım şartlarını talep edebilirler.

Eğitim semineri; temel teorik ve uygulamalı olup, (Bavaria 55ft) s/y Eternity’de yapılacaktır. Aynı zamanda Eğitim Seminerine katılacak olan katılımcılara konaklama imkanı ‘’s/y Eternity’’ yelkenlisinde ücretsiz olarak sağlanacaktır.

‘‘Temel Sextant Kullanımı – Eğitim Semineri’’ iki gün sürmekte olup, içeriğinde;

1- Sextant ve Bölümleri,
2- Sextant Hataları ve Giderilmeleri,
3- Sextant Kullanımı ve Güneş’den Rasat Alınması,
4- Almanac ve Sight Reduction Table’ların Kullanımı,
5- Mevkimizi Sextant ile bulma ve Haritaya Mevkimizi İşleme,

konularını kapsamaktadır.

Detaylı bilgi ve sorularınız için;

Suat ZEYBEK

0532. 274 2499
cpt.zeybek@gmail.com

NOT:
‘’Temel Sextant Kullanımı - Work Shop’’umuz sadece GÜNEŞ’den alınan rasatları kapsamakta olup, Ay, Gezegenler, Yıldızlar ve Meridyen Geçişleri gibi ileri seviye çalışmaları bir başka ‘’Work Shop’’ çalışması olan ‘’İleri Seviye Sextant Kullanımı’’ içerisindedir.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ben gidiyorum
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
Suat abi istanbul'da da yapacaksın dimi?
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Akdenizde sekercim.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
o zaman bizde çıkar akdeniz'e geliriz değerli bilgileri edinmek için
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri

Gel annem. 9 akşamı Antalya'da olacağım ben.

Suat abi bir de ücreti söyleseniz, daha iyi olmaz mı?
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
Suat abi istanbul'da da yapacaksın dimi?

İleriki tarihlerde düşünmüyor değilim ama bir planlama yok şimdilik ne yazıkki dostum...

Vaktin müsaitse 9'u akşamı sen de gel istersen...  ;)
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn

Gel annem. 9 akşamı Antalya'da olacağım ben.

Suat abi bir de ücreti söyleseniz, daha iyi olmaz mı?

Dostum, ücretlendirme konusunda bilgi paylaşımını katılımı düşünen dostlarımızla özelden paylaşıyoruz. İlgi duyan ve katılımı düşünen herkes gerek telefon ile gerekse mail ile ya da forum üzerinden özelden mesaj ile bilgi edinebilirler.

Sevgiler.
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Hava makul olur da bırakabilirsem haspamı bende varım. O yüzden son ana kadar teyit edemeyeceğim. Kusura bakmazsın umarım.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
  • Donatan Temsilcileri
Hava makul olur da bırakabilirsem haspamı bende varım. O yüzden son ana kadar teyit edemeyeceğim. Kusura bakmazsın umarım.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canım sen sonra gelsen :)
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
La Bülent, kaçırmıyon fırsatını. Geleyim de rasat alacak gök cismi arayın durun :)
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn

• *
  • Donatan Temsilcileri
Hadi gel gel. Ama aynı kabinde kalmam.
  • IP logged

Yukarı git