Saygıdeğer Çarkçıbaşlarım, sizden ricam, şu çenesini kaşıyarak düşünen bir emoji var ya? o veya bir benzerini de ekleyebilir miyiz, mümkünse?
Alıntı yapılan: Erman Yerman - 12 Ocak 2017, 10:31:58Saygıdeğer Çarkçıbaşlarım, sizden ricam, şu çenesini kaşıyarak düşünen bir emoji var ya? o veya bir benzerini de ekleyebilir miyiz, mümkünse?Hem bu kadar güzel anlatımın ve Türkçe'n var. Hem emoji derdindesin. Peki.
Alıntı yapılan: Bülent Büyükdağ - 12 Ocak 2017, 10:35:55Alıntı yapılan: Erman Yerman - 12 Ocak 2017, 10:31:58Saygıdeğer Çarkçıbaşlarım, sizden ricam, şu çenesini kaşıyarak düşünen bir emoji var ya? o veya bir benzerini de ekleyebilir miyiz, mümkünse?Hem bu kadar güzel anlatımın ve Türkçe'n var. Hem emoji derdindesin. Peki. Koptum... Abi emoji bir devrim....Bir nesil düz SMS'ler yüzünden bekar kaldı, üreyemedi...
Alıntı yapılan: Erman Yerman - 12 Ocak 2017, 10:41:58Alıntı yapılan: Bülent Büyükdağ - 12 Ocak 2017, 10:35:55Alıntı yapılan: Erman Yerman - 12 Ocak 2017, 10:31:58Saygıdeğer Çarkçıbaşlarım, sizden ricam, şu çenesini kaşıyarak düşünen bir emoji var ya? o veya bir benzerini de ekleyebilir miyiz, mümkünse?Hem bu kadar güzel anlatımın ve Türkçe'n var. Hem emoji derdindesin. Peki. Koptum... Abi emoji bir devrim....Bir nesil düz SMS'ler yüzünden bekar kaldı, üreyemedi...Mesleğimin 2 yılında elektrikli daktilo almıştım. Nasıl cakalıydım bilsen.
Neden gerekti bu emoji acep
Sayın Çarkıbaşlarım,