Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Forumumuz hakkında teknik bilgilendirme.

• *
  • Donatan Temsilcileri
Hepinize ayrı ayrı  teşekkürler.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Mücahit hoşgeldin.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Bilen bilir
Mücahit reis, hoş geldin   :)

Sana söylüyorum misali olacak ama sözüm tüm reislere.

Seni tanımak adına profiline gittiğimde nerede ikamet ediyorsun göremedim.

Ben genelde yakınlarda oturanlara, biladerim hariç, fazla bulaşmam  ;) .

İstanbul'dan gelene kadar sinirleri geçer,bir biralarız,abilerini öper giderler.

Şaka bir yana daha iyi yorum yapabiliyorum kişiler hakkında.

Örneğin; eğer okursa, benim de zaman zaman çokça düşündüğüm gibi, zamanının geldiğini anlarsa insan, açılıp enginlerde, derinlere teknesi ile kaynamak gibi romantik düşünceleri olan, sakallı reise bu nedendir, bir başka kaynadı kanım  :) .

DeDe
  • IP logged
DeDe

T
  • *
Saygılar dedecim.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
Hasan korsanım açıklamalar için teşekkürler.
Herşeyin açık olması bizlerin de şeffa bir şekilde herşeyi görebilmesi ve katkıda bulunabilmesi güzel. Sahiplik ''ben'' öznesinde olmayıp ''biz'' öznesinde yer alması ancak bu şekilde şeffaflıkla olabilir kanatindeyim.
Biraz uzak kaldım yoğunluğumdan dolayı, umarım gün ve gün forumu takip edebilirim artık...  ;)  :)
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ahmet ve Utku Reis teşekkür ederim.
Profil bilgileri uyarınız için de teşekkürler. Ben eksikleri doldurdum. Darısı sizin de başınıza :)
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
Amacımız kesinlikle nacizhanelerini taciz olmayıp,bilhassa tam tersi muhabbet ortamından gayet olumlu elenktrik aldığım bu forumda yazıştığımız veya okuduğumuz kişileri daha bir yakından anlamak ve kendimizi anlatmaktır. ;)

Saygı bizden,sevgiler reisim  !O__ .

• IP logged
DeDe

• *
    • KUTUP YILDIZI
Herşeyin açık olması bizlerin de şeffa bir şekilde herşeyi görebilmesi ve katkıda bulunabilmesi güzel. Sahiplik ''ben'' öznesinde olmayıp ''biz'' öznesinde yer alması ancak bu şekilde şeffaflıkla olabilir kanatindeyim.
Biraz uzak kaldım yoğunluğumdan dolayı, umarım gün ve gün forumu takip edebilirim artık...  ;)  :)

Suat bey sizin yazdığınızdan örnekle gideceğim için baştan affola.

Heyamola Hey forumunda kişilerin bir birine hitabı bey/bayan dan, abi/dede  ve / ve ya  çoğunluğun kabul ettiği gibi
Reis ( ben etmedim ama çoğunluk kararına uyarım ) olarak seslenilmesi uygun görüldü.

Bu bakımdan hitaplarımız da;
Diğer bir formu / formları çağrıştıracak tekrara düşürecek ya da diğer bir formun hitap biçemi taklit ediliyor
algısı yaratmaması için gereken özenin gösterilmesini tüm üyelerimizden beklediğimizi belirtmek isterim.

Sevgi ve saygıyla.
  • IP logged
ВЛАДА / TEOS

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn

Suat bey sizin yazdığınızdan örnekle gideceğim için baştan affola.

Heyamola Hey forumunda kişilerin bir birine hitabı bey/bayan dan, abi/dede  ve / ve ya  çoğunluğun kabul ettiği gibi
Reis ( ben etmedim ama çoğunluk kararına uyarım ) olarak seslenilmesi uygun görüldü.

Diğer bir formu / formları çağrıştıracak tekrara düşürecek ya da diğer bir formun hitap biçemi taklit ediliyor
algısı yaratmaması için gereken özenin gösterilmesini tüm üyelerimizden beklediğimizi belirtmek isterim.

Sevgi ve saygıyla.

Can Bey, ben de aynı kanıdayım dolayısıyla hiç sorun değil, kırılmam. Sadece ağız alışkanlığı... Zaman zaman bu gibi ağız alışkanlıkları gayri ihtiyari bir şekilde çıkıveriyor, önemli olan içim, dil zaman zaman hata yapabilir ve dostlar da bunu hoş görüyle karşılar.

Sevgim ve saygım da sizinle birlikte.
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
Bilader dokundurma DeDE ye  :)

Ben burada özgürlüğüme ipotek koydurmaya gelmedim.

Biladerime rais diyeceksem demem.O benim biladerim çünkü.

Biraderim de yazmam,yazarken altında istediği kadar kırmızı dalgalı çizgi olsun.Hiç dinlemem.O benim biladerimdir ve bu benim hissettiğimdir.

Burada sınırlama (küfür vs dışında) varsa o da umurum değil.

Nasıl gel dedilerse geldiğim gibi git derler gideriz.

Yeterki kalpler kırılmasın  !O__ .

Reis değil DeDe  :)
  • IP logged
DeDe

• *

Can hocam Yukarıdaki görüşünüze kesinlikle katılmıyorum. Kim nasıl isterse hitap etsin. Reis kavramı hoşumuza gitti kullanıyoruz. İsteyen kullanmaz. Başka bir forumun hitap şeklini taklit ediyor da olabiliriz. Adamlar iyi bir şey yaptılarsa neden olmasın.

Daha açık söyleyelim hadi. Gezgin korsan hitap şekli diyelim. Kim neyi yanlış anlayacak ki.

Yeri geldi , üzerine basa basa tekrar söyleyeyim. Bazıları öyle düşünmüyor olabilir ancak Gezgin Korsan forumu önemli bir yapıdır. Ben hepinizi Gezgin Korsan forumu aracılığı ile tanıdım. Hala GEKO yu keyifle takip ediyorum. Yazmıyorum sadece. Küstüğümden , bir alıp veremediğimden de değil. Kaç defa söyledik tekrara gerek yok.

İsteyen korsan da desin ne olur ?  Daha bir iki ay önce ersin korsandık ta şimdi ersin Reis mi olduk.. ?

Takılmayalım bunlara..
  • IP logged

T
  • *
Ben katılıyorum...Olmasın.
Reis olsun, usta olsun, abi olsun, kardeş olsun, sadece isim olsun farketmez ama ilke olsun.
Takılalım, çünkü baştan konulmuş bir ilkedir.
Takılmazsak 3 gün de bütün ilkeler kişilerin keyfine göre çöp olur.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Bence "Reis" güzel bir hitap şekli.
  • IP logged

T
  • *
Bence "Reis" güzel bir hitap şekli.

Ve baştan belirlendi
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı

İsteyen korsan da desin ne olur ?  Daha bir iki ay önce ersin korsandık ta şimdi ersin Reis mi olduk.. ?

Bu hitap şekli senin benim için o mecrada bulunduğumuz da geçerli, genel bir şey değil.Çünkü burada başka sitede hiç olmayan hatta haberi bile olmayan dostlar var. Bu yüzden anlam veremeyebilirler. Ayrıca Reis ide başlarda yazmıştık, Kaan Reiste iletisinde belirtmiş.
  • IP logged

Yukarı git