Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: İçimizdeki Yetenekler

• *
  • Donatan Temsilcileri
İçimizdeki Yetenekler
OP: 16 Ekim 2017, 23:00:50
Malumunuz bizim kayığın ve evin (esas) reisi aynı zamanda bir müzik sevdalısı. Pupamız caz, pruvamız rock müzik. Hayatımız müzikle daha güzel hale geliyor.

Forumda müzik, resim, fotoğraf ve diğer sanat dallarıyla ilgilenen pek çok reisimiz var. Üretilen ya da yorumlanan eserler bu başlıkta paylaşılabilir. Ailece müzisyen olan Hasan Reisimizin bir çalışmasıyla başlayabiliriz.

Viya böyle...
  • IP logged
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2017, 10:15:38 Gönderen: Hasan Toparlak »

• *
Ynt: İçimizdeki Yetenekler
#1: 16 Ekim 2017, 23:21:21
Viya böyle..
  • IP logged
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#2: 17 Ekim 2017, 16:29:15
Vay Hasan Abim benim.
Bunu facebook ta dinlemiştim. Birde "turnalar" isimli bir parçan vardı. Onuda buraya alalım lütfen.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Donatan Temsilcileri
#3: 17 Ekim 2017, 16:59:35
"hiç yetenekli" olur mu bir adam? İşte o benim. Sıfır yetenek.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
İçimizdeki Yetenekler
#4: 17 Ekim 2017, 17:18:17
Bir de küçük eleştiri.. De gari adlı parçanın müzik yüksekliği sesi bastırıyor..

Bir de özel bir ricam olacak. Heyamola hey parçasındaki vokalleri Mücahit yerine Hasan Abi yapsa..Mücahite çok mu ayıp etmiş oluruz.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2017, 17:58:23 Gönderen: Hasan Toparlak »

• *
#5: 17 Ekim 2017, 17:58:02
Bir de küçük eleştiri.. De gari adlı parçanın müzik yüksekliği sesi bastırıyor..

Ersin’cim, bu kayıt yapıldığında (1994) cep telefonu yoktu.  Bluetooth ile arabanın radyosundan ya da kulaklıkla dinle derim.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • IP logged

• *
İçimizdeki Yetenekler
#6: 17 Ekim 2017, 18:00:25
Abi şimdi var.. Hem millet buradan dinliyor artık..

Parça çok güzel.. Bütün gün ağzıma dolandı zaten de gari de gari diye.. Eilne sağlık..
  • IP logged
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2017, 18:02:28 Gönderen: Hasan Toparlak »

• *
#7: 17 Ekim 2017, 18:01:50
Sözüm Kalmadı

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • IP logged

• *
#8: 17 Ekim 2017, 19:15:44
Hasan ağbi tebrikler bayıldım şarkılara.
Söyleyen sizmisiniz?
  • IP logged

• *
#9: 17 Ekim 2017, 22:30:11
Söyleyen sizmisiniz?

Teşekkürler.. Evet.

Çocuklar konservatuvara başladılar benim hobi rafa kalkmıştı. Şimdi raftan indirip tozlarını alıyorum..
  • IP logged

• *
#10: 17 Ekim 2017, 22:44:02
Söyleyen sizmisiniz?

Teşekkürler.. Evet.

Çocuklar konservatuvara başladılar benim hobi rafa kalkmıştı. Şimdi raftan indirip tozlarını alıyorum..
Hasan ağbi tekrar tebrikler.
İçimizdeki Yetenekler topiğine cuk diye oturmuş parçalar,devamını bekliyoruz ağbi :)xx :)xx
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#11: 17 Ekim 2017, 22:53:13

Bir de özel bir ricam olacak. Heyamola hey parçasındaki vokalleri Mücahit yerine Hasan Abi yapsa..Mücahite çok mu ayıp etmiş oluruz.

Ayıp olmaz tabi   :)
Hasan Abi heyamolahey şarkısının geri vokali değil solistlerinden birisi olursa gurur duyarız.  Heyamolahey şarkısının tüm hakları foruma aittir. Aslında Hasan Abi şarkıya bir düzenleme yapsa hep birlikte kayıt yapsak hatta Tirilye'de klip çeksek harika olur. O zaman ben de geri vokaldeki yerimi korurum :) Bülent Büyükdağ'ın ses tonu da geri vokalde "şahane" gider.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2017, 22:55:35 Gönderen: Mücahit Karabaş »

• *
#12: 17 Ekim 2017, 22:54:49
Mücahit reis böyle bir topik açmış fotoğraf da yazmış.
Amatör hobi amaçlı fotoğraf çeken birisi olarak çorbada tuzum olsun.
Genel manzara fotoğraflarım dan seçmeler.
https://www.youtube.com/watch?v=0LD4vAgzIoA
  • IP logged

• *
#13: 17 Ekim 2017, 22:56:28

Hasan Abi heyamolahey şarkısının geri vokali değil solistlerinden birisi olursa gurur duyarız.  Heyamolahey şarkısının tüm hakları foruma aittir. Aslında Hasan Abi şarkıya bir düzenleme yapsa hep birlikte kayıt yapsak hatta Tirilye'de klip çeksek harika olur. O zaman ben de geri vokaldeki yerimi korurum :) Bülent Büyükdağ'ın ses tonu da geri vokalde "şahane" gider.
fikir süper..
  • IP logged

• *
#14: 17 Ekim 2017, 23:22:25

Benden solist olmaz. 2 paket sigara, eğitimsiz bir ses. Düzenleme konusunda gayret ederim ama önce şu 15 yıllık teknoloji farkını bilgi ve ekipman olarak kapatayım..
  • IP logged

Yukarı git