Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: İçimizdeki Yetenekler

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Ynt: İçimizdeki Yetenekler
#15: 17 Ekim 2017, 23:41:22
"hiç yetenekli" olur mu bir adam? İşte o benim. Sıfır yetenek.

Yalnız değilsin.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#16: 21 Ekim 2017, 11:08:40
Bir de küçük eleştiri.. De gari adlı parçanın müzik yüksekliği sesi bastırıyor..

Ben parçayı her çaldıkça içimdeki orkestrayı gerçekte çalmayan enstrümanlarla birlikte dinliyorum tabii ve farkedemiyorum. Haklısın.

3000 $'lik programları indirip (tabii ki satın aldım ;)), 20 yıl önce yapılan tek kanal kayıttaki vokalin sesini yükselttim. Sanırım şimdi duyuluyordur ses.

Teşekkürler Ersin Reis..

• IP logged
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2017, 11:10:57 Gönderen: Hasan Toparlak »

• *
#17: 22 Ekim 2017, 07:08:14
Hasan abi mükemmel olmuş şimdi. Hani yol parçaları vardır bilirmisiniz? araba kullanırken dinlenen.. Dinleyince insanın biraz daha gaza dokunası gelir. Hah . Bu parça tam öyle olmuş. Eline sağlık. Birde yenisini yapsana şimdiki sesinle? Bence güzel olur.

Bir eleştiri daha yapayım mı? Sözüm kalmadı ile ilgili.  :) kızma ama lirikte konu bütünlüğü yok. Daha doğrusu söyleyen çok şıpsevdi.  :)

Önce bırakmam seni diyordu .. Yani hani öyle bir duygu ile söylüyor ki canım ot tıkasan da bırakmam hesabı. Ancak parçanın sonuna doğru küstü sevgilisine adam.. Bir anda sözü kalmadı yani.. Bence parçayı ikiye bölsen.. Sözüm kalmadı ile başlassa.. Yani yanlış anlama benimkiler bilmez adam yorumları.

Bir de şu heyamolayı sen söylesen ya abi birde?
  • IP logged

• *
#18: 22 Ekim 2017, 10:19:14
Hasan abi mükemmel olmuş şimdi. Hani yol parçaları vardır bilirmisiniz? araba kullanırken dinlenen.. Dinleyince insanın biraz daha gaza dokunası gelir. Hah . Bu parça tam öyle olmuş. Eline sağlık. Birde yenisini yapsana şimdiki sesinle? Bence güzel olur.

Bir eleştiri daha yapayım mı? Sözüm kalmadı ile ilgili.  :) kızma ama lirikte konu bütünlüğü yok. Daha doğrusu söyleyen çok şıpsevdi.  :)

Önce bırakmam seni diyordu .. Yani hani öyle bir duygu ile söylüyor ki canım ot tıkasan da bırakmam hesabı. Ancak parçanın sonuna doğru küstü sevgilisine adam.. Bir anda sözü kalmadı yani.. Bence parçayı ikiye bölsen.. Sözüm kalmadı ile başlassa.. Yani yanlış anlama benimkiler bilmez adam yorumları.

Bir de şu heyamolayı sen söylesen ya abi birde?

Adam hala seviyor Ersincim..

Daha sırada kaydedilmeyi bekleyen melodiler var. Onlarla ilgileneceğim bu ara.

Söylemeyi sevmiyorum, sözünü bildiğim şarkı sayısı 5'i geçmez.

Ece Reis benden çok iyi vokalde... Dinlemedin hiç herhalde..

https://soundcloud.com/cemaloktemer/bad-girls

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#19: 22 Ekim 2017, 10:21:52

Şahaneymiş.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#20: 22 Ekim 2017, 11:07:18
Yok ben Mücahit reisin yerine dediydim.. :) Bu arada yazarken farkettim, kişiliği ile ismi arasında bu derece zıtlık olur mu insanın?

Mücahit , savaşçı anlamına gelmiyor mu? bizim tanıdığımız Mücahit , benim meşhur centilmenler listesinde..

Şu listeyi de bir hatırlayalım?

Zafer Türkmen, Mustafa Ertör, Ali Kuban, Ahmet Kabaalioğlu,

Aslında Bülent de girer listeye ama çok güzel küfür edebildiğinden almıyoruz onu bu listeye.  :)
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#21: 22 Ekim 2017, 11:24:44
Aslında Bülent de girer listeye ama çok güzel küfür edebildiğinden almıyoruz onu bu listeye.  :)

Allahsıza bak ya.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • ANDROMEDA 1
#22: 23 Ekim 2017, 09:12:05
Dedim ki, bir cevap yazayım da aynı zamanda "Kadın Üyelerimiz" konusuna da gitsin! :) Ama şimdi diyeceksiniz, "Yaza yaza gene suya tuza dokunmayan bir şeyler yazdın." Artık idare ediniz.;) Bizde o konularda nasılsa Mücahit yazıyor.

Hasan Abi süpersiniz.:D Nasıl buldunuz bizim bile unuttuğumuz kayıtları?  Birlikte de bir çalışma yapalım. Ersin Reis'in dediği doğru. Heyamola şarkısı bu forumun resmi şarkısı olacaksa daha iyi bir kaydı/ düzenlemeyi hak ediyor. Bu konuda sizden beklentilerimiz çok fazla. :)

• IP logged

• *
#23: 23 Ekim 2017, 09:36:04
Hasan abiyi hafife almayalım.. İki saatte forum kurmuşluğu vardır..  :)
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#24: 25 Ekim 2017, 21:33:38
Herkesin kolay kalkışamayacağı bir macerada yaşadıklarını içtenlikle anlatabilmek. Hele de yüzlerce insanın karşısında başarıyla sunum yapabilmek de çok önemli bir yetenek. Dilek Ergül'ün sunumunu Ece'yle  bir kaç defa seyretmiştik. Izlemeyen reislere tavsiye ederiz.

• IP logged
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2017, 21:42:18 Gönderen: Mücahit Karabaş »

• *
    • instagram
#25: 25 Ekim 2017, 23:23:58
Herkesin kolay kalkışamayacağı bir macerada yaşadıklarını içtenlikle anlatabilmek. Hele de yüzlerce insanın karşısında başarıyla sunum yapabilmek de çok önemli bir yetenek. Dilek Ergül'ün sunumunu Ece'yle  bir kaç defa seyretmiştik. Izlemeyen reislere tavsiye ederiz.

Tüylerim diken diken oldu.. Dilek reise bu güzel başarısızlık ve başarılı sunum için çok teşekkür ederim. Paylaşım için ayrıca size de teşekkürler Mücahit reisim.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#26: 25 Ekim 2017, 23:33:08
Bende ilk defa izledim, tebrikler, çok güzel ve profesyonel bir sunum yapmışsınız.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
#27: 26 Ekim 2017, 06:59:29
"Hayallerinize dikkat edin, gerçekleşebilir." Tebrikler Dilek Reis.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
  • Donatan Temsilcileri
#28: 26 Ekim 2017, 08:27:08

Vay arkadaş, ne kadar güzel.. Çok beğendim..

Aramızda ne yetenekler varmış..

Ece reisim, ağzınıza sağlık, tebrikler.. Varsa başka kayıtlar dinlemek isterim..
  • IP logged

• *
#29: 26 Ekim 2017, 08:29:19
Bende ilk defa izledim. Çok motive edici bir program tebrikler Dilek..
  • IP logged
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

Yukarı git