Olur mu öyle şey.. Sonra Zafer abinin yüzüne nasıl bakıcaz.. Samimi söyleyeyim sen yolladığında doldurdum. Ancak sanırım cep telefonumdan yolladığımdan gitmemiş. Ondan da çok emin değilim. Ancak Zafer abi foruma gelmiş.. Korktum.. yine doldurdum..
Şaka bir yana Zafer abinin çalışmasını önemsiyorum. Paylaşımcı özelliği çok önemli. Ben bu özelliğinden en çok yararlanmış kişilerdenim. Geçen yıl seyir planı yaparken, bir sürü kaynak araştırmıştım. Sonra bir gün Zafer abinin siteyi ve bu sırada yaptığı seyirlerin Google earth üzerinde işaretlenmiş rotalarını gördüm. Zafer abi bunların üzerine bir de nerede yelken yaptığını, nerelerde konakladığını ve demir attığını da yazmış. Başkaca bir kaynağa gerek kalmadan sadece Zafer abinin çalışmaları ile seyir yaptım. Test etim onayladım yani. Bu sene de seyir planlarını yaparken bu çalışmaları baz alıyorum.
Bu vesile ile Orhan abinin alarga limanlarını da unutmayalım derim. Aslında Orhan abi de biraz daha paylaşımcı olsa çok şey öğreniriz. Ben bu yıl Orhan abinin peşine takılıp , bütün gizli larga limanlarını öğrenmeyi planlıyorum..