Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Zafer Türkmen ağabeyin Barınak Anketi.

• *
Zafer abi Vallahi de Billahi de cep telefonumdan doldurup, gönderdiydim.. Yoksa Sivri de hangi cesaretle gelip, sofranıza oturabilirdim ki?  :)  Ahmet'in ısrarlı doldurdun mu sorularına istinaden hele bir de sizi burada görünce bir kez daha doldurup yolladım. Belki mükerrer oldu bilemiyorum. ancak sizin titiz çalışmalarınız sonucu 465 . olmuşum ki bu doğrudur. Kaldı ki ben ilk hedef olan 500. olmak istiyordum.

Hem 465. olmam benim yavaşlığımı değil , sizin gayretinize başkaca reislerin çok çabuk hareket etmiş olmalarındandır. :)

(politikaya mı atılsam ne .. nasıl da kıvırıyom.. )

Hem ben bu arada mesela Ahmet'in ve Bülent'in kaç numara olduğunu da bilmek istiyorum bir sakıncası yoksa..
  • IP logged

• *
Ahmet 51. ve Bülent 190. Ama üzülme sonuncu her zaman ben olacağım, daha doldurmadım :) En azından 499. bekliyorum  ;)

İstatiksel sonuçları da açıklarız yakında. Kaydolmayı yalnızca bir "Anket" doldurmak olarak görmediğinizi biliyorum; gerçek anlamda varız diyoruz ki iyi bir şey ve hep beraber beğeni topluyoruz.

11-19 Şubat 2017 Boat Show da 40 m2 lik bir "Denizlerdeyiz" standımız olacak. Ayrıca fuar boyunca "Sunum Toplantıları" da yapacağız. Konular ve konuşmacılar belirlendi. Duyururum.

Selamlar.

• IP logged

• *
Şaka bir yana çalışmanızı ciddi şekilde önemsiyorum. Bir gün bize de bir görev düşerse katılmaktan keyif alırım..

Sevgilerimle ve en geç, fuar da görüşmek üzere. snum toplantıları ile ilgili Konu ve konukları merak ettim şimdi..
  • IP logged

• *
Barınak Anketi dolduran reislerin sayısı 471 oldu. Devam hedef 500.
  • IP logged

• *
Bu arada 471 tekne çok ciddi bir rakam. Dürüst konuşalım, yelkenciler olarak etliye sütlüye çok karışmayı sevmiyoruz. Neredeyse küçük bir marinayı doldurabilecek bir sayıdan bahsediyoruz.  Diğer konular ile birlikte mevcut yapının nasıl yetersiz kaldığının başka bir kanıtı olsa gerek.

Dediğim gibi Zafer abinin bu çalışmasını çok önemsiyorum. Can hocanın zafer abi ile ilgili bir yorumu vardı ki çok doğru..

Başkasının derdini dert edinen adam..

• IP logged

• *
478 olduk. Hedef 500 dü :)
  • IP logged

• *
Zafer Hocam ne güzel şey sizi burada görmek, hoşgeldiniz. Fuar için vereceğiniz ve elimizden gelecek bir görev olursa duymaktan memnun oluruz.
Selam ve sevgiler,
  • IP logged

• *
Zafer Hocam ne güzel şey sizi burada görmek, hoşgeldiniz. Fuar için vereceğiniz ve elimizden gelecek bir görev olursa duymaktan memnun oluruz.
Selam ve sevgiler,

Hoş bulduk Öcal reis.

Dostlar Barınak Anketi son 20 reisi bekliyor  :)
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Dostlar Barınak Anketi son 20 reisi bekliyor  :)

Hadi bakalım aramızda doldurmayanlar, hepiniz 500. üye olmak için beklemeyin. Ben 500 ü ben kaptım. Zafer abi benim küçük bir sandal daha vardı ona da doldursam olur değil mi? Onunda barınma sorunu var netice de.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

C

Cengo

Bende iki defa doldurqbilirim o zaman 😎
  • IP logged

• *
Anketi dolduranların teknesinin olması temel alınmıştır.

Bir tek Deniz Akaltan iki teknesi olduğu için iki kez doldurmuş, istatistiksel olarak kayda alınmıştır.

Teknesi olmayıp doldurmuş olan iki kişi rehbere eklenmiş ama istatistiksel olarak kayda alınmamıştır.

Bir reisin tekrarlayan kaydı silinmiştir.

500 tekneden sonra dernek kuruluşu kapsamında anket devam edecektir ama istatistiksel çalışmaya konulmayacak, bir sonraki çalışmaya dahil edilecektir.

Son 20 tekneyi bekliyoruz reisler.

Çok selam.

• IP logged

• *
Herkese merhaba,
2017-01-14 18:40:08 de Barınak Anketimizi dolduran S/Y Avalon teknesi reisi Özay Zorlu 482. Dir. Teknesi olmayan dört amatör denizci sıralamaya dahil edilmemiştir.

Biliyorsunuz hedefimiz 500 tekne sahibi amatör denizcinin “Barınak Anketimizi” doldurmasıdır. Son 18 reisi bekliyoruz.

Anketimizi dolduracak son 18 reis arasında çekilecek kura sonucu kazanan reisimize 1 Takım “Fare Engelleyici” ve 1 Adet “Katlanır Pasarella” armağan edilecektir. Armağanlar için Poseidon Marine e teşekkürler.

Tekne ücreti kısmı zorunlu değil ama doldurmanızda sakınca görmüyorsanız oraya da bilgi girmeniz değerli olur. Barınak Anketi: http://www.sypetunia.com/index.php/denizlerdeyiz/barinak-anketi

Çok selam.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2017, 23:16:13 Gönderen: Zafer Türkmen »

• *
  • Bilen bilir
Dede ne yani biz apar topar yemeden içmeden form dolduruyoruz.Öpücük bile yok  :'(

Son 18 kişiye bi şeyler verecez diye çağrı yapılıyor  8-)

Hooops derim ben bu durumda  ?0-?

• IP logged
DeDe

• *
Dede sana verdiğimi okuyorsun değil mi? ;)
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
Ben kitap okumayı bırakalı yıllar oldu dedeciğim.

Kendim yazacak yaşa geldim ama kitap okuyan mı kaldı güzel yurdumda  :)
  • IP logged
DeDe

Yukarı git