Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Sen sus , gözlerin konuşsun..

• *
Sen sus , gözlerin konuşsun..
OP: 03 Temmuz 2017, 19:02:04
Efendim malum seyir başladı.. Her seferinde sopa yediğim Marmara dan bu sefer hem yelkenle geçtim. Bu sefer hazırlıklı idim. Hava bekledim. Ama nasıl hava? Marmara ereğlisi önlerine kadar apaz gittim. Hava hafifti ama olsun. Hava durumuna göre saat üçten sonra hafif lodos veriyordu. Tam da verilen saatte lodos çıkınca ver elini Marmara adası Asmalı.

Ben , Marmara ereğlisi, şarköy , mürefte hiç hoşlanmıyorum. Marmara adasının coğrafyası daha güzel.

Asmalidan da sabah avara olup, en kısa şekilde dün akşam Çanakkale ye vardım. Marmara adasından sonra neredeyse sadece yelken ile yol aldım.

Çanakkale boğazında yelken artık tayo mar için bir klasik oldu. Yer yer otuz knota varan havada geniş apaz pupa seyri ile sadece flok ve bocurum ile 6 knot hız yakaladım.

Biminiye alternatif geliştirdigim baş taraftaki trinket gölgesi çok işe yaradı.

Yine uzun yazdım. Şimdi efendim, seyir boyunca şöyle bir uygulama yapacağım. Bol görsel , az laf.

Bu görselleri de face sayfamızdan anlık paylaşacağım. Bir de her gün saat altı da canlı yayın.. Nasıl ama..?

Görduklerimi yazacağıma görduklerimi siz de göreceksiniz..

Sen sus gözlerin konuşsun hesabı..

Yarın başlıyor efendim.. seyir, günlük işler.. ne yaşıyorsam işte..
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Ynt: Sen sus , gözlerin konuşsun..
#1: 03 Temmuz 2017, 19:48:14
Haydi bakalım, iyi seyirler...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#2: 03 Temmuz 2017, 23:28:14
İyi seyirler Ersin  C:-)

• IP logged

• *
#3: 04 Temmuz 2017, 00:42:53
Yollarda görürüm seni. :)
  • IP logged

• *
#4: 04 Temmuz 2017, 02:15:44
İyi seyirler Ersin reis...
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#5: 04 Temmuz 2017, 07:58:45
Selametle Ersin reis,

Yalnız face olmayan bizleri de unutma  ;)
  • IP logged

• *
#6: 04 Temmuz 2017, 09:09:03
İyi seyirler Ersin reis selametle..
  • IP logged
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

• *
  • Donatan Temsilcileri
#7: 04 Temmuz 2017, 10:17:10
Selametle, güzel keyifli bir seyir olsun..
Benim facebukum yok, sen burda yazmaya devam et en iyisi..

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
  • Teknede yaşamak..tekneyi yaşamak..
    • Rota Atlantik
#8: 04 Temmuz 2017, 10:35:38
Düzgün git gel..terleme üşütürsün..

facebukum benim de yok.. buraya yükle...
  • IP logged

• *
#9: 04 Temmuz 2017, 13:33:58
Selametle Ersin Reis,
Bende de yok ondan, umarım burada da paylaşır bizleri de o güzelliklerden ve tecrübelerden mahrum etmezsin...
Her şey kolayına olsun.
  • IP logged

• *
#10: 04 Temmuz 2017, 13:54:58
Ersin kaptan Selametle,
Facebook hesap adı nedir?
  • IP logged

• *
  • S/Y Pigeon
#11: 04 Temmuz 2017, 16:57:32
Benim de yok facebook.Çarşıda falan satılıyor mu? ?0-?
  • IP logged

• *
#12: 05 Temmuz 2017, 08:27:28
Eh madem oyle buradan devam.. efendim kendimi çanakkale fasulyeden valisi ilan ettim. Necip in bisiklet çok işe yaradı. Yaradı yaramasina da herkes beni tanıdı. Küçücük tekerlekleri ama büyük kasası ile uzerinde de 110 kilo birisi komik tabi. Her gören aaa bisiklete bak diyor.. 😀 Önceleri anlatıyodum tekne küçuk filan diye. Sonra vazgectim.

Bütün gün vızır vızir gezdiğimden halk da bana alıştı artık. Eskisi kadar tuhaf bakmıyorlar.

İcimden diyorum bu bişey degil. Siz beni bir de dekatlondan aldığım 130 Tl lik şişme bot ile görün..

Hani bot rüzgarda uçar filan diyolar ya. Ben oturdum mu mıh gibi çakiliyor garibim. Nereye uçacak.. koylarda gizli gizli kullanıcam o nu..

Yanliz bu bisiklet çok iyioldu sahiden. Hala buzdolabi panel filan.. Bisikleti olmayan tekneye uzun yol teknesi demem ben. Bot bile ikinci planda kaldı valla.

Yarın hava kalıyor biraz..akşam morto koyu alarga , sabah asos ya da sivrice de alarga oradan midilli molivos sonra sakiz.. oradan da doğru konyak ikmaline..dilek bir ara senin notlarda okuduydum bu sivrice koyunu. Orada kaliyorum diyordun galiba. Biraz bilgi..

Bu arada morto mamakale arasini gecen sene hep sakin havada geçtiydim. Kiyiya yakin seyredilse otuz knot hava da cok daga yapiyormu oralar..
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#13: 05 Temmuz 2017, 09:29:10
Çanakkale'ye bir geceliğine bağlamıştım ama sonra ayrılmak istememiştim. Açık ara bir numaram bu ülkede. Tadını çıkart :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
  • Donatan Temsilcileri
#14: 05 Temmuz 2017, 10:24:37
Eh madem oyle buradan devam.. efendim kendimi çanakkale fasulyeden valisi ilan ettim. Necip in bisiklet çok işe yaradı. Yaradı yaramasina da herkes beni tanıdı. Küçücük tekerlekleri ama büyük kasası ile uzerinde de 110 kilo birisi komik tabi. Her gören aaa bisiklete bak diyor.. 😀 Önceleri anlatıyodum tekne küçuk filan diye. Sonra vazgectim.

Bütün gün vızır vızir gezdiğimden halk da bana alıştı artık. Eskisi kadar tuhaf bakmıyorlar.

İcimden diyorum bu bişey degil. Siz beni bir de dekatlondan aldığım 130 Tl lik şişme bot ile görün..

Hani bot rüzgarda uçar filan diyolar ya. Ben oturdum mu mıh gibi çakiliyor garibim. Nereye uçacak.. koylarda gizli gizli kullanıcam o nu..

Yanliz bu bisiklet çok iyioldu sahiden. Hala buzdolabi panel filan.. Bisikleti olmayan tekneye uzun yol teknesi demem ben. Bot bile ikinci planda kaldı valla.

Yarın hava kalıyor biraz..akşam morto koyu alarga , sabah asos ya da sivrice de alarga oradan midilli molivos sonra sakiz.. oradan da doğru konyak ikmaline..dilek bir ara senin notlarda okuduydum bu sivrice koyunu. Orada kaliyorum diyordun galiba. Biraz bilgi..

Bu arada morto mamakale arasini gecen sene hep sakin havada geçtiydim. Kiyiya yakin seyredilse otuz knot hava da cok daga yapiyormu oralar..

Çok güldürdün beni Ersin. Yolun açık olsun.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Yukarı git