Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Shima'nın Seyir Defteri

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ynt: Shima'nın Seyir Defteri
#120: 04 Eylül 2017, 22:26:17
Matay da Adana'ya gelir.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#121: 04 Eylül 2017, 23:28:41
Ne zaman?
  • IP logged
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

• *
  • Donatan Temsilcileri
#122: 05 Eylül 2017, 09:38:31
Cemiyet, Ekim sonu Kasım başı olsun diyor.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#123: 05 Eylül 2017, 10:11:35
Söz veremem; ben hanımköylü'yüm ama gelmek için elimden geleni yapacağım.
  • IP logged
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

• *
  • Donatan Temsilcileri
#124: 05 Eylül 2017, 11:30:54
Söz veremem; ben hanımköylü'yüm ama gelmek için elimden geleni yapacağım.

Çok memnun olurum.
  • IP logged

• *
#125: 05 Eylül 2017, 11:34:51
E hadi tarih belirleyelim..
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#126: 06 Eylül 2017, 10:42:22
Ekim 15'ten sonra her zaman
  • IP logged

• *
#127: 06 Eylül 2017, 15:10:58

İnbükü'nde geçen bir geceden sonra çarşamba hava geliyor diye daha korunaklı bir yere gideyim dedim.Diğer iki arkadaş tekne yerinden oynamak istemedi.Ben biraz da burada sıkıldığımdan bir Bencik'e gidip bakıp olmazsa sert havayı orada geçirmeyi düşündüm.
Öğlen olmadan çıkıp Bencik'e gittim.Ancak içeri girince oranın hem çok dolu olduğunu hem de Balıkaşıran tarafından sert rüzgar estiğini gördüm.Zaten guletler her girintiyi tek tek doldurmuşlar.Öyle bir koltuk almışlar ki yanlarına girmek imkansız.Bu rüzgarda alargada durmak ta istemedim.Çıktım dışarı.Tunç'u aradım O da Bozburun barınağa kaçmış.Tunç sağolsun "dışarısı kopuyor abi karşıya geç Kuzbükü'ndeki restorana bağlan tonozları sağlamdır " deyince bastım oraya gittim.Geçerken gördüm ki Simi istikametinden çok sert hava esiyor ve deniz kaldırıyor.
Neyse geldim Neighbours restoranın iskelesine bağlandım.Burası bile bayağı esiyordu.
Bu tesisi çok beğendik.Tam bizim tarzımıza göre bir yer.Tonozlar da sağlam ,iskele de.Elektrik su yok ama ne gam panellerim basıyor , depolarım da dolu.
Akşam güzel bir yemek yedik.Restoran mutfağı da mükemmel lezzetler de öyle.
Kısacası son bir aydır en beğendiğimiz yer oldu burası.
Sabah 04.00 te hava fena geldi.Kalkıp mandarların sesini kestim botu sağlamladım tekrar yattım.Sabaha kadar esti.Şu anda da çıplak direk yatırıyor tekneyi.Rüzgar yandan geliyor, küçücük plajında bile kuzucuklar var neredeyse.Bu gün de buradayız.Yarın hava kalacakmış.O zaman bakacağız duruma.Çok ta dert değil.Gideceğim yer Kurucabük.Ne zaman olsa giderim.
Neighbours şöyle bir yer;

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#128: 06 Eylül 2017, 15:14:40
Ben varken bilerek mi gitmedin abi buraya?
  • IP logged

• *
#129: 06 Eylül 2017, 15:43:08
Ben varken bilerek mi gitmedin abi buraya?
Yok be annem Tunç söylemese girmezdim çok açık bir koy diye huylanırdım.
Ama buraya kesin gelelim sizle çok beğenirsiniz.
  • IP logged

• *
#130: 06 Eylül 2017, 15:45:18
Buarada şu anda resmen uçmaya başladık.Botu güverteye aldım rüzgarüstü koltuğu çiftledim bekliyoruz.Tonoz bizi utandırmaz inşallah.????
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#131: 06 Eylül 2017, 15:48:50
Gönenç ne demişti bir zaman bana; "Boşver abi, kopacak zincir livarda durmaz"... Yineliyorum; Boşver abi, kopacak tonoz, yerinde durmaz, keyfinize bakın siz.
  • IP logged

• *
#132: 06 Eylül 2017, 15:53:11
Gönenç ne demişti bir zaman bana; "Boşver abi, kopacak zincir livarda durmaz"... Yineliyorum; Boşver abi, kopacak tonoz, yerinde durmaz, keyfinize bakın siz.
Acaba diyorum tek den dubleye mi geçsem Bülent'ciğim,
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#133: 06 Eylül 2017, 16:03:10
Tek kusurunuz abicim.
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#134: 06 Eylül 2017, 17:02:40
 Kamil Reis geçen sene orada bir arkadaşım koç boynuzunu kopardı. Hızlı geçen büyük motoryatlar ciddi dalga kaldırıyor. Dikkat edin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

Yukarı git