Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: 2017 yılında teknelerimiz yerleri ve seyir planları

• *
  :) Ya Tümay, hastaneye erken geldim bu gün (arada bir yapıyorum bunu, canlı tutuyor herkesi :) ) iletini okudum, güldürdün harbiden.

Şimdi ben bir "Dünya Turu" patlatırım Özlem anında Hisarönünde olur.

Senin bu yönünü çok beğendiğimi de söyleyeyim  :)xx
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Masal, Haziran sonu ya da Temmuz başında 3 gün batımı takip edecek. Muhtemelen 15 gün kadar Gökova'da bir yerlerde demirde kalacak. Daha sonra, bu yıl uzun zamanı olmadığı için, biraz Yunan, azıcık Gökova gezip, bu kez 3 gün doğumu takip edip kürkçü dükkanına dönecek.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
Bir aksilik olmaz ise bu yıl Tayo Mar çok gezecek.. Tek başına denizlerde dolaşıp , felsefe yapacak.. :) Ama hala kararsız.. Geçen yıl keyif aldığı ancak geri dönmek zorunda kaldığı kuzey ege de mi kalsın.. ? Yoksa Gökova ya kadar yürüsün mü.. ? Bakalım zaman gösterecek..
  • IP logged

• *
Ağustos sonu Kuzey Ege yap ama benim yaptığımı(hatta fazlasını) yap, zamanın varsa tabi.
  • IP logged

• *
Sanda'nın seyir planlarında da Kuzey Ege var bu sene.  :)

Temmuz sonundan agustos ortasına, sonuna kadar planladığımız rotamız (planlar aksamaz da gerçekleştirebilirsek) Bakırköy çıkışlı Marmara adası, Çanakkale, Gökçeada, Saros Körfezi, Alexandroupoli, Samothraki, Thasos, Kavala, Halkidiki'nin yarımadaları, Limnos, Çanakkale, (zaman yeterse) Kapıdağı Yarımadası ve Bakırköy. 

Bu rotayı yapmış olanlardan "Şuraya mutlaka gidin" "Aman buraya sakın gitmeyin"  "En iyi demir yeri şurasıdır" veya "Neden saatin tersi yönde tur atıyorsunuz, saat yönü o dönemde daha iyi olur.." kabilinden önerilere, tecrübe paylaşımlarına accayip ihtiyacım var ::)

Ayrıca o dönemde o civarda seyir planlayan varsa haberleşelim ;)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2017, 11:04:00 Gönderen: Ahmet Ilgaz »
We are like islands in the sea, separate on the surface but connected in the deep!

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Asterix bol bol Hayırsız Ada, Çam limanı gider gelir eğer vakit bulursa uzak bir yerlere de gider, bir Karadeniz yapmak ister ama yapabilir mi bilinmez.
Herkesin pruvası neta , rüzgarı kolayına olsun. Selametle...

Temmuz'da Dadd Karadeniz Rallisi ile bi İnebolu yapacak gibi duruyor. Hayırlısı bakalım.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

T
  • *
Seyir planlarımızı aynı formatta mümkünse  yayınlayalım....

İsim/ Tekne ismi /Kalkış Tarihi / Kalkış limanı veya bölge / planlı varış bölge ve liman / mmsi / Tel

Örnek
Özi / Tümay Gören / 7 Haziran /
İstanbul / Gökova/  271044731/0532 ikiyüzseksendört5158

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2017, 22:16:57 Gönderen: Ahmet Kabaalioğlu »

T
  • *
İstanbul Güney seferi kalkıyor.
Yolcular kaptanlar lütfen yerlerinize geçin

• IP logged

T
  • *
İstanbul Bodrum seferimiz başlamak üzere
Çıkış tarihi 7 - 15  Haziran
Uğrak limanları
İstanbul çıkış Tuzla Marina
Çanakkale
Bozcaada
Midilli
Sakız.
Samos.
Patmos
Leros
Kos
Bodrum
 Lütfen bu tura katılacak tekne sahiplerine  son çağrı.
Şu anda 4  tekneyiz

• IP logged

• *
Benim kafam çok karışık. Tayo Mar an itibarı ile cebel-i tarık a kadar gidebilecek şekilde hazır. Kuzey ege geçen sene yarım kaldıydı. Bitirebilirm. Bir yandan aşağı inmek istiyorum , öte yandan Karadeniz rallisi se çok çekici bir daha bu ekibi nerede bulucam diye düşünüyorum. Tümaya takılsam kafam rahat olur..

Öfff ne bileyim yaaaa...
  • IP logged

• *
Tümay Kaptan ufak Özi'yi veriyosan bende gelirim..  ;D ;D  C:-)
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
Ersin reis, geçen sene Kuzey Ege'de nereleri gezdin, neresi yarım kaldı?
Bu sene biz de Kuzey Ege yapalım diyoruz da, tavsiyelerini, tecrübelerini merak ettim...
  • IP logged
We are like islands in the sea, separate on the surface but connected in the deep!

• *
Benim kafam çok karışık. Tayo Mar an itibarı ile cebel-i tarık a kadar gidebilecek şekilde hazır. Kuzey ege geçen sene yarım kaldıydı. Bitirebilirm. Bir yandan aşağı inmek istiyorum , öte yandan Karadeniz rallisi se çok çekici bir daha bu ekibi nerede bulucam diye düşünüyorum. Tümaya takılsam kafam rahat olur..

Öfff ne bileyim yaaaa...
Ege ,Akdeniz herzaman gideceğin güzergah.

Gideros'a yelkenle girmek kaç yelkencinin yaptığı iş.

Daha Bodrum ahşap tekneler yarışına katılacağız.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
Karadeniz turunda Cide ve Giderosu çok beğeneceğinizi düşünüyorum ( Bir cide'li olarak öyle düşünüyorum  8) ) Gideros koyunda güzel bir balık ziyafeti çekebilirsiniz. Cide limanında konaklayıp akşam sahilboyunca yürüyüşe çıkabilirsiniz. Merkezde saklı bir güzellik olan Hanbahçede kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Deniz yoluyla değilde kara yoluyla tarihler uyarsa bende cidede olucam.  ;)

Vaktiniz ve hava şartları musaitse deliklikayada dalış yapmanızı öneririm.

Han Bahçe
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
  • Donatan Temsilcileri
Masal'ın rota planlaması kesinleşemiyor. Varış Limanı Kekova. Kesin. 24 Haziran demir vira edilecek, bu da kesin! Ama 50 saat durmadan yol alıp mı Kekova'ya ulaşacak, yoksa bir gece bir yerde konaklayacak mı, bilmiyor. Kafası karışık. Zor berraklaşır.

• IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Yukarı git