Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: 2017 yılında teknelerimiz yerleri ve seyir planları

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Baba Tunca bu yıl Bodrum yarışlarına katılmak için Bodrum 'a inecek.yarışlardan sonra değişken tayfa ve etaplarla yavaş,keyifle yukarı çıkacak.(İnşallah?)

Değişken tayfa tanımının içine giriyomuyum?

Sen asıl müretebattansın Ahmet kardeşim.Ayrıca önceden planlanmış tarihlerde Karadeniz (İnebolu) seferi beklentim olduğunu hatırlatırım.

Abi teşekkürler,  bu sene bu düşüncelerimizin birini hayata geçirelim derim, hadi hayırlısı.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
:)  Teşekkürler.. Mustafa abi , bizim sizin yanınızda kaptanlık edebilmemiz için daha biraz var gibi..  :)

Baba Tunca'yı klasik tekne saymayan komite meşruiyetini yitirmiş olur. ancak velev ki Tayo Mar ile gidecek isek yani şartlar öyle gerekirse  Biz tayfyız Tayo Mar 'da.. ama Çaylar yine Ahmet 'ten olur.

İdda ediyorum Tayo Mar , sizin kaptanlığınızda muhtemelen dereceye filan rahat rahat girer..

BU arada , Peta Atkin bizden haber bekler.. Kibarca indirim filan yapmam diyor. Formu doldurup yollayayım mı ? siz ve Ahmet yapacakmısınız. ? Bu arada ben hala kararsızım. Tayo Mar için değil ama, Alanya ya gidiyoruz yazları malum, orası için yapsam mı diye düşünüyorum..

Mustafa Abinin olduğu yerde;  dümene mümene elimi sürmem, sevk ve idareye karışmam, ne denilirse onu yaparım, zaten bu çay çorba işi hayatım boyunca bulunduğum tüm teknelerde benim olmuştur, kendi teknem buna dahil, zaten keyifle yaparım. Bu ekiple dünyanın öbür ucuna da giderim.Öbür ucu nereyse artık?

Şimdi bu  Atkin işini söyleyen sensin, biz sen yapıyosun diye ev ocak olduk, yaparsan bizde yapıcaz. Amma velakin kano, dingi , sandal ,mandal derken bi karar veremedin, çok keskin dönüşler yapıyosun, biraz daha yavaş cemaat yetişemiyo bilesin. Ayrıca bu dingi yapım işi için başka başlık açalım burada yazışmayalım derim. Belki başka yapmak isteyende olabilir.

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
Herkese Merhaba,  :)

Yeni forumun herkese hayırlı olmasını dilerim. (Geko yu da unutmayalım ama) :)

Denizin Fatihi Göcek te sert kışın geçmesini beklemekte. Ocak geçsin bir toplanalım benim kayıkta dostlar.

Selamlar..

Bak bu sefer mazeretsiz oradayım.... İnşallah... ;)
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
S/Y Gezgn 3 yıl aradan sonra Nisan 2017 gibi 1 aylığına karaya çıkar sonrasında Doğu Akdeniz, Kıbrıs belki de Mısır'ı da içine alacak şekilde planlar yapar...
  • IP logged

C

Can Özsel

S/Y Kordelya bu sene itibari ile Milas Ören'de. Birkaç yıl Gökovadayız.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Can, hiç getirme oralardan kayığı, keyfini çıkart.
  • IP logged

C

Can Özsel

Can, hiç getirme oralardan kayığı, keyfini çıkart.

Şimdilik keyfini çıkartıyoruz, bol bol gidip geliyoruz.
  • IP logged

• *
Zerdali bu sene bol bol heybeli hayirsizada yillik izinde de marmara adasi cevresi vakit olursa bozcaada ya kadar gidecek.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Zerdali bu sene bol bol heybeli hayirsizada yillik izinde de marmara adasi cevresi vakit olursa bozcaada ya kadar gidecek.

Buralarda beraberiz yani.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Bu sene  Heybeli ve  Hayırsız ada gezilerinde Biz de Zerdali'ye  her fırsatta  eşlik etmek istiyoruz.
  • IP logged

• *
Keyifle hep beraberiz

• IP logged

T
  • *
S/Y Petunia WIM çıkışlı olarak ve aradaki uygun limanlara uğrayarak, Limnos-Evistratos-Skiros-Dora Boğazı-Kea-Korint Kanalı-Korfu-Messina Boğazı-Kuzey Sicilya Kıyıları-Balear Adaları-Cebelitarık-Lagos(Portekiz) yapmayı düşünüyor. Oradan Malta-Girit üzerinden Hisarönü ya da... :)
Buraya Samsunu yazmayı unutmuş
Zafer abim

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
S/Y Petunia WIM çıkışlı olarak ve aradaki uygun limanlara uğrayarak, Limnos-Evistratos-Skiros-Dora Boğazı-Kea-Korint Kanalı-Korfu-Messina Boğazı-Kuzey Sicilya Kıyıları-Balear Adaları-Cebelitarık-Lagos(Portekiz) yapmayı düşünüyor. Oradan Malta-Girit üzerinden Hisarönü ya da... :)
Zafer abim

Samsun kısa mesafe ya o yüzden :)
  • IP logged

• *
Zafer abim

Yahu bu yaşa geldin, "denizde randevu verilmez" öğrenemedin mi?  :)

O rota benim rotam değiştirmek bana kalmış, Petunia nereye isterse oraya gider.

DADD Karadeniz Yat Rallisi adı üstünde "ralli", programlı bir gezi. O kolay kolay değişmez, gidilir.

Yani gittim, gideceğim, yine giderim  ;)

Seneye Cebelitarık şimdiden aklımızda ama olmadı yeniden Girit. Güney kıyılarını keşfetmemiştik, bu kez bakarsın oraları dolaşırız belli mi olur.

Ama sen niye Cebelitarık olarak bil yazacağın espriyi de şimdiden düşün  8)

Öpüldün.

• IP logged

T
  • *
Zafer abi Allah senden razı olsun..
 Hanıma dün akşam Samsun gezi programını açtım. Elektrik süpürgesi görmüş kedi gibi oldu.
  Artık bir dediğimi iki yapmıyor. Baktım evin rengi değişiyor..
Senle konuşuyormuş gibi yapıyorum. Her şey yoluna giriyor. Şimdiden Marmara geçişine razı oldu.
 Teşeklürler...
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildia
  • IP logged
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 23:31:07 Gönderen: Tümay Gören »

Yukarı git