Efenim, Böke'ye inat, sıradaki işlere konu nesnelerin fotoğraflarını da çektim.
Yengeç'in seyir açısından en önemli eksiklerini tamamlamak adına başladığım update/upgrade süreci hızla devam ediyor.
Sezon başında ikinci el bir Lunair Marin klima aldım. Bir kaç güne 16.000 btu kapasite ile serinletecek bizi. Ayrıca aşağıdaki vantilatörlerden üç tane mevcut.
Demiri salar salmaz bir duble rakı keyfim için 15 dakikada 12 parça, sonraki her 8 dakikada 12 parça buz üreten bir Iglo buz makinem var artık. Sadece 160 w tüketimi var.
Su tüketimini minimize etmek için nefis bir bulaşık makinesi aldım. Yine ikinci el tabi ki. 1350 w tüketimi var. Ama içine 5 lt su dök, yetiyor.
Ekmek pişirmek için 1000 w mini fırın cuk oldu. Yer de kaplamıyor.
Ocak öküz gibi ama gayet memnunum.
Buzdolabı kasap dolabı gibi, 330 lt.
İstanbul'da haftasonları, sezon gelince de bir ay seyir yapan için gereksşz olabilir ama güneyde teknede yaşayacaksan bunların hiç biri gereksiz lüksler değil.
Eninde sonunda bir gün temelli çözdüğümde halatı evimle gideceğim her nereye gidersem. Halihazırda kirasını ödediğimiz bir apartman dairesi olsa da benim tek evim Yengeç...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be... Whom the sea has taken Never shall be free."