Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Teknelerde Kamera Sistemleri

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
Ynt: Teknelerde Kamera Sistemleri
#46: 21 Ekim 2017, 10:22:26
Özgür kızıyorsun tahmin ediyorum:)çok soru soruyorum:)ama anlamıyorum bu tür işlerden.
Aklıma bişiy daha geldi:)
Bir adet,elimde Samsung SRD-470 kayıt cihazıda var
İki adet Samsung SCO-2080R Güvenlik Kamerası var,birini direğe takacağım ikincisi boşta kalmasın:)
Samsung SRD-470 şi teknede kullana bilirmiyim?
Özellikleri için linkini atıyorum bu kayıt cihazı ile neler yapabilirim?yok ya boş ver abartma de diye bilirsin..

http://www.uzmanteknomarket.com/samsung-srd-470-470d-4-kanal-kayit-dahili-dvd-yazicili-dvr-kayit-cihazi-500-gb-dahil-dijital-kayit-cihazi-ithalatci-garantisi-vardir-pmu319
Yoo, bana ne, ister tekneyi BBG evine çevir! :D

Kayıt cihazının kaç tane girişi varsa o kadar kamera bağlayabilirsin, cihazın çıkışına da bir monitör bağlarsan hepsini tek ekrandan izlersin aynı zamanda cihaz kayıt yapar.

öZgür (tapatalk)

• IP logged
><(((º>

• *
#47: 21 Ekim 2017, 10:44:40
Özgür kızıyorsun tahmin ediyorum:)çok soru soruyorum:)ama anlamıyorum bu tür işlerden.
Aklıma bişiy daha geldi:)
Bir adet,elimde Samsung SRD-470 kayıt cihazıda var
İki adet Samsung SCO-2080R Güvenlik Kamerası var,birini direğe takacağım ikincisi boşta kalmasın:)
Samsung SRD-470 şi teknede kullana bilirmiyim?
Özellikleri için linkini atıyorum bu kayıt cihazı ile neler yapabilirim?yok ya boş ver abartma de diye bilirsin..

http://www.uzmanteknomarket.com/samsung-srd-470-470d-4-kanal-kayit-dahili-dvd-yazicili-dvr-kayit-cihazi-500-gb-dahil-dijital-kayit-cihazi-ithalatci-garantisi-vardir-pmu319

Elinizdeki cihaza mobil access pointde bağlarsanız teknede olmadığınız zaman uzaktan cep telefonundan izleyebilirsiniz.
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
#48: 21 Ekim 2017, 10:53:41
Yoo, bana ne, ister tekneyi BBG evine çevir! :D

Kayıt cihazının kaç tane girişi varsa o kadar kamera bağlayabilirsin, cihazın çıkışına da bir monitör bağlarsan hepsini tek ekrandan izlersin aynı zamanda cihaz kayıt yapar.

öZgür (tapatalk)

ÖZGÜR TEŞEKKÜR EDERİM..

Elinizdeki cihaza mobil access pointde bağlarsanız teknede olmadığınız zaman uzaktan cep telefonundan izleyebilirsiniz.

Oguzhan.

Bu işlerden hiç anlamayan birisi olarak.
Diyelim ki iki kamera bağladım kayıt cihazı da bağlı  mobil access pointde  de bağladım.
Linkte cihazın özelikleri yazıyor bir bakarsan sevinirim.
akülerimi bitirir mi 7 24 devrede kalsa cihazlar? 

• IP logged
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

• *
#49: 21 Ekim 2017, 12:28:32
Gunes paneli yada ruzgar turbini ile akuleri desteklemezseniz tahmini olarak 100ah bir aku maksimum 2 gun dayanir.

Sent from my GT-I9190 using Tapatalk

• IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
#50: 22 Ekim 2017, 07:15:31
BBG evi.. Of dayanamayacağım.. Sabahın yedisinde gözümden yaş geldi ya..

Alinin cevabını sonra gördüm ...  :)

Of ... Kasıklarıma ağrılar girdi sanah sabah.. Ali beni bu kadar güldürdün Allahta seni güldürsün emi..

Yok dayanamayacağım yazacağım.. Gerekiyorsa koca reisten odun yiyeyim..

Akülerini bitirmekle kalmaz damına bile çıkar.. Pu ha ha ha ha ....

Pardon.. Dayanamadım..
  • IP logged

• *
#51: 22 Ekim 2017, 21:18:37
Merhaba arkadaşlar.
Teknede tüm işler bitti,merdiveni söktüm kutusuna koydum:)
Kendime yeni uğraşlar bulmam lazım:)
kamera işini çok sevdim tam benlik tembel işi:)aynı kameradan kıç kamerası bağlamaya karar verdim.
gece ve gündüz fotoğraflarını attım görüntü olarak ikisi de iyi bana göre.
Ersin biraz daha güldüreyim seni:)kamera aküyü bitirdi vurdurarak çalıştırdım tekneyi:)2 takmak kaydı ile:)

• IP logged
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2017, 21:20:13 Gönderen: Ali Ünalan »

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#52: 22 Ekim 2017, 21:50:26
Görüntüler harika , hadi geçmiş olsun.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#53: 22 Ekim 2017, 22:24:44
Görüntüler harika , hadi geçmiş olsun.
Ali daha yeni başlıyor! :D

öZgür (tapatalk)

• IP logged
><(((º>

• *
  • Bilen bilir
#54: 23 Ekim 2017, 09:44:50
Teknenin aküsü boşalınca çalıştırmak için sancaktaki tekneye mi iskeledeki tekneye mi vurduracağız?
Benim tekne puntonun en ucunda iskelede kimse yok,Atilla biladerim terk i marina eyledeğinden beri sancak da da kimse yok.Geri geri puntona vurdursam işe yarar mı ;D
(Espri çok hoşuma gittiği için yazarak cümle içinde kullanayım,aklımda kalsın dedim) ;)
  • IP logged
DeDe

• *
#55: 23 Ekim 2017, 09:54:20
Teknenin aküsü boşalınca çalıştırmak için sancaktaki tekneye mi iskeledeki tekneye mi vurduracağız?
Benim tekne puntonun en ucunda iskelede kimse yok,Atilla biladerim terk i marina eyledeğinden beri sancak da da kimse yok.Geri geri puntona vurdursam işe yarar mı ;D
(Espri çok hoşuma gittiği için yazarak cümle içinde kullanayım,aklımda kalsın dedim) ;)
Utku reisim,Arabalarda olduğu gibi tekneyi vurdurarak çalıştırma imkanı olsa keşke :)
  • IP logged

• *
#56: 23 Ekim 2017, 10:13:33
Ali reis işleri toparladın maşallah,  güzel günlerde, güzel görüntüler islersin inşallah...
  • IP logged

• *
#57: 23 Ekim 2017, 10:21:38
Ali reis işleri toparladın maşallah,  güzel günlerde, güzel görüntüler islersin inşallah...
Kemal ağbi iki haftadır denize çıkamadım bu işler yüzünden :)

Sıra denizde test etmeye kaldı,durgun denizde içerde uzanarak,bir elimde sigaram öbür elimde içeceğim seyir günlerini iple çekiyorum :)tembelim ben tembel :)

Ozughan dan alıntıdır :)
Benim gibi keyfine düşkün elektroniği seven birisi bu tarz şeyleri teknesine doldurmaktan çekinmez. Tamamen keyif meselesi. Diyorsunuz ki kafanı çıkar dışarı bak. Yattığım yerden niye keyfimi bozup çıkacağım ki; tembelim ben..  ;D 8) ;)

Ersine de bir laf atayım:)Ersin direkli fotoğrafda direğe çekili iki flama var. Üçüncüsünün yeri boş duruyor bilmem anlata bildim mi:)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2017, 10:30:15 Gönderen: Ali Ünalan »

• *
#58: 24 Aralık 2017, 17:05:46
Sevgili reisler konu biraz eskimiş ama, ben de tekneme iki sene önce şantiyeden elimde kalan speed dome denen kamerayı taktım, çok memnunum, gelen görüntüyü salondaki büyük televizyona aktarıyorum, kötü hava koşullarında tekneyi içeriden kullanmak ve kameranın gece görüşü sayesinde gece vakti mecbur kalırsam limanlara girmek için kullanacağım. Kamera 25 x gibi yakınlaştırma özelliğine sahip, 360 derece dönebiliyor. Bir iki koyda denedim çok rahat. İstersem tekne Chartplotuna da bağlanabiliyor.
Ekte resmi var.
Selamlar
Aygün Özçer
  • IP logged
YOLO
You Only Live Once

Yukarı git