Burak was here ... durumu olmuş anlaşılan..
Ben Tayo Mar 'ı refit etme noktasına getirdiğimden, ralli ye katılamadım. Cuma günü benim gelemeyeceğim belli olunca , Burak'a gitmesi için ısrarcı oldum. Burak biraz çekindi doğal olarak çünkü Ahmet ile hiç tanışmamışlardı. Ancak ben her ikisini de tanıdığımdan ikisinin de keyif alacağını biliyordum.
Zaten iyi ki de gitmemişim. Ekibe baksanıza , Mustafa Abi, Mücahit ve Eşi, Ahmet, Burak.. Bu kadar ince ruhlu adam arasında benim ne işim var.. ?
Sonucun böyle olacağından da emindim. Motoryat meraklısı Ahmet efendi bile "yelkenci " oldu gördüğünüz üzere..
Çoğu yelkenli tekne sahibi, yelken kullanmayı bilmiyor. O yüzden de tekneleri ile aslında neler yapabileceklerinden de habersizler. Hepsi Ahmet gibi şanslı da değiller . Burak, sabırla ve keyifle bildiklerini paylaşıyor.
ancak ben , ilk Heyamola Hey buluşma yemeğimizden de bahsetmek istiyorum. Öcal abi , Oğuzhan, Burak ve ben keyifli bir akşam yemeği yedik. Yemeğin sonlarına doğru Öcal abi , tuvalete gidiyorum diye kalktı. Burak , hesap ödemez di mi ? diye sordu..
Malum , biz yelkenciler biraz eli sıkı oluyoruz. Ben de Öcal abiyi iyi yelkenci diye bildiğimden
gayet rahat omuz silktim.
Meğerse Öcal abi, hesabı ödemek için kalkmış, Tuvalet bahane imiş. O kadar saat yedik içtik tüm masanın hesabını ödemiş.
Nasıl utandım anlatamam.
İlk fırsatta Öcal abiyi Maltepe de sevdiği bir meyhane varmış . oraya götüreceğiz ceza olarak Oğuzhan ile birlikte.
Yemeğe sevgili Oğuzhan'ın şaşkınlığı damga vurdu.
Bir ara muhabbet nereden geldiyse, Oğuzhan masadaki herkesin ikinci evliliğini yaptığını öğrendi..
Sonrasında muhabbet şöyle gelişti..
-Nasıl yani,
-Bu yelken işinde tecrübelenince böyle mi oluyor ?
-Yapmayın reisler ben karımı seviyorum yaaaa...
Hala gülüyorum..
Neyse konuyu cıvıttık. Tekne de motora gerek var mı diye konu başlığı açtığımda dalga geçtiydin Ahmet efendi benimle.. Şimdi sıkı yelkenci kesildin başımıza ..
Demek bir de Burak ve Leo 'yu beraber yelken yaparken görsen hepten ikna olucan demek ki..
Bizlere İstanbul'da keyifli anlar yaşamamıza vesile olan Burak 'a gönülden teşekkürler.